1500V MC4 tipe fusible Solar Fuse Konektor dengan 10x85mm DC sekering 30A disetujui dening TUV UL CE

Katrangan singkat:

1500V MC4 tipe fusible Solar Fuse Connector karo 10x85mm DC sekring 30A dianggo kanggo nglindhungi over-load saiki saka panel solar lan Inverter.1500V Solar Fuse Connector kompatibel karo Multic Contact lan jinis MC4 liyane, lan cocok kanggo kabel solar, 2.5mm, 4mm lan 6mm.Kauntungan yaiku sekring inline bisa diganti, sambungan cepet lan dipercaya, tahan UV lan anti banyu IP68, bisa digunakake ing njaba ruangan nganti 25 taun.


  • Tipe:MC4 Kompatibel, sekring bisa diganti
  • Ukuran sekring internal:10x85mm, 14x85mm
  • Tegangan Rated:1500VDC
  • Rated saiki:30A
  • Range ampere sekring:6A,8A,10A,12A,15A,20A,25A,30A
  • Suhu sekitar:-40 ℃ ~ 100 ℃
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

     

    Sambungan tata surya

     

    Deskripsi Konektor Sekering MC4 1500V 10x38mm

    Konektor Sekring Surya tipe fusible MC4 yaiku sekring gPV 6A,8A,10A,12A,15A,20A,25A,30A sing dipasang ing wadhah sekring anti banyu.Nduweni konektor MC4 timbal ing saben mburi, nggawe kompatibel kanggo nggunakake Kit Adaptor lan timbal panel solar.Risin DC Fuse Holder dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi sirkuit tunggal lengkap kanggo susunan tenaga surya sampeyan.Sekring nyegah arus gedhe ngrusak panel surya.Tuku produk iki kanggo proteksi ekstra ing sistem sampeyan.

    3

    FITUR TOMBOL

    Gampang Panggunaan

    • Kompatibel karo kabel PV kanthi diameter insulasi sing beda.
    • Dirancang kanggo sawetara saka sudhut aplikasi DC.
    • Plug-and-play prasaja.
    • Peralatan kunci otomatis titik lanang lan wadon nggawe sambungan gampang lan dipercaya.

    aman

    • Anti banyu - Proteksi Kelas IP68.
    • Bahan isolasi PPO.
    • Kapasitas muatan saiki sing dhuwur
    • Proteksi Kelas II
    • Konektor nganggo tutul lan selipan saka reed karo jinis tombol njero

    5

    TData echnical saka MC4 PV Fuse Konektor

    Rated Saiki 30A
    Ukuran Fuse Inline 10x85mm, 14x85mm
    Sekring sing bisa diganti ya wis
    Range sekring 6A,8A,10A,12A,15A,20A,25A,30A
    Tegangan Rated 1500VDC
    Tes Tegangan 6KV(50Hz,1Min)
    Bahan Kontak Tembaga, Timah dilapisi
    Bahan Isolasi PPO
    Kontak Resistance <1mΩ
    Proteksi anti banyu IP68
    Suhu sekitar -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel sing cocog Kabel 2.5/4/6mm2 (14/12/10AWG).
    Sertifikat TUV, CE, ROHS, ISO

     

    1500 V MC4 Fuse Holder:

    Sekring 1500V MC4

    4

    1

    7

    6

    2

     

    Datasheet sakaMC4 inline Fuse Holder 1500V

    Lembar data saka 1500V Fuse MC4

     

    Kenapa Memilih Risin?

    · Pengalaman 12 Taun ing pabrik solar

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita