30A 40A 50A 60A 12V 48V Intelligent MPPT Solar Charge Controller

Katrangan singkat:

30A 40A 50A 60A 12V 48V Intelligent MPPT Solar Charge Controller minangka pangontrol pangisian daya solar pelacakan titik daya maksimum, sing nduweni fungsi target titik daya maksimal, cocok kanggo digunakake ing baterei utawa baterei ngisi daya energi surya lan kontrol ngisi daya. cocok kanggo sistem energi solar kothak karo voltase sudhut. Pengontrol daya solar minangka bagean kontrol inti saka sistem sumber daya fotovoltaik kabeh.


  • Jeneng Model:RSMPPT
  • Tipe:MPPT
  • Tegangan:12V, 24V, 48V Otomatis Adaptasi
  • saiki:10A,20A,30A,40A,50A,60A
  • Aplikasi:Pengontrol Pengisi Daya, Pengontrol Lampu, Pengontrol Tata Surya
  • Paket:kothak individu
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    MPPT 12V 24V 48V solar controller

    Kaluwihan sakaPengontrol Pengisian Tenaga Surya MPPT

    · Tampilan LCD warna LED.
    · Wide voltase & saiki.
    · Disipasi panas apik.
    · Sistem identifikasi baterei otomatis
    · Pelacakan saiki maksimal tegese ngisi daya cepet, ngirit dhuwit.
    · Sisih bisa dicopot, antarmuka baris sing didhelikake, aman, apik kanggo kook, nyegah bocor.
    · Waos tandha piring aluminium alloy ngisor, gampang boros panas, ndawakake umur layanan prodhuk
    · Nalika overcharge, jero discharge, short circuit, mbukak baterei, suhu overheating, overvoltage baterei · lan overcurrent, controller bakal kanthi otomatis mateni, lan nglindhungi baterei lan sistem daya.

    12v 24v 48v MPPT.jpg_

    Data Teknis KabPengontrol Pengisian Tenaga Surya MPPT

    Jeneng Model RSMPPT10 RSMPPT20 RSMPPT30 RSMPPT40 RSMPPT50 RSMPPT60
    saiki 10A 20A 30A 40A 50A 60A
    Daya PV Maks 2880W
    Tegangan PV Maks 90V
    Jinis baterei Baterei sing disegel
    Ngisi Ngambang 14.4V 28.8V 57.6V
    Discharge Stop 11.5V 23V 46V
    Discharge Sambungake maneh 15V 30V 60V
    Output USB 5V/2A, USB*2
    Suhu operasi -20 ℃ ~ + 40 ℃
    Aplikasi Pengontrol Pengisi Daya, Pengontrol Sistem PV Surya, Pengontrol Lampu
    Sertifikat ROHS, CE, ISO9001, ISO14001
    Ukuran Produk MPPT (CM) 13*15.6*5 15.3*19*5 19.3*22.7*5.8
    Packing ukuran (CM) 20,5 * 19,5 * 7,5 22,5 * 22,5 * 7,5 26.5*25.5*8
    Sistem Tegangan 12V 24V 48V Auto Adaptasi
    Input Tenaga Surya Maks 240W / 480W / 960W 480W / 960W / 1600W 720W / 1440W / 2880W
    Modul Saiki 20A Maks.40A Maks.60A
    NW/GW 0,5 / 0,6KG 0,6 / 0,8KG 0.9 / 1.2KG

     

    Data Produk MPPT PVPengontrol Pengisian

    H0f4b2d5eb4414ae89bef8081cc65e7c8Y.jpg_

    H0e85f9cb914e48629a71aebe639c1be2F.jpg_

    tampilan MPPT

    H591c5f1a65ab40c99f9b8a126938a7bf8.jpg_

    kauntungan solar controller

    H2255c603640049f0bec2f71a014e5f00v.jpg_

    Paket MPPT Solar controller (kotak individu)

    H1394032dfa00486f80ff5882bedf38e0xHecf5cba7357f496db1a69ab9b9f24e3bw

    Napa Milih Kita?

    · Pengalaman 10 taun ing industri solar lan dagang

    ·30 Menit kanggo reply sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor Solar MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita