30A 40A 50A 60A 12V 48V Controller Charger MPPT Surya

Katrangan singkat:

30A 40A 50A 60A 12V 48V MPPT Solar Charge Controller minangka titik kontrol daya maksimum sing nglacak pangisian daya surya, sing nduweni fungsi target titik daya maksimal, cocog digunakake ing batere utawa batere batere batere daya surya lan mbukak pangisian daya. cocok kanggo sistem energi surya kothak kanthi voltase sudhut. Kontrol muatan solar minangka bagean kontrol inti saka kabeh sistem pasokan listrik fotovoltaik.


  • Jeneng Model: RSMPPT
  • Jinis: MPPT
  • Tegangan: 12V, 24V, 48V Auto Adaption
  • Saiki: 10A, 20A, 30A, 40A, 50A, 60A
  • Aplikasi: Controller Charger, Controller Lighting, Controller Sistem Surya
  • Paket: Kothak individu
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    MPPT 12V 24V 48V solar controller

    Kaluwihan saka Kontroler daya surya MPPT

    · Tampilan LCD warna LED.
    · Voltase & arus sing amba.
    · Disipasi panas iku apik.
    · Sistem identifikasi batere otomatis
    · Pelacakan saiki maksimal tegese ngisi daya kanthi cepet, ngirit dhuwit.
    · Sisih bisa dicopot, antarmuka baris sing didhelikake, aman, apik kanggo kook, nyegah bocor.
    · Tandha waos piring paduan aluminium, gampang panas dissipation, ndawakake umur layanan produk
    · Nalika overcharge, debit jero, sirkuit cendhak, bukaan batere, suhu panas banget, kakehan batere · lan overcurrent, kontroler bakal kanthi otomatis mateni, lan nglindhungi batere lan sistem tenaga.

    12v 24v 48v MPPT.jpg_

    Data Technicale saka Kontroler daya surya MPPT

    Jeneng Model RSMPPT10 RSMPPT20 RSMPPT30 RSMPPT40 RSMPPT50 RSMPPT60
    Saiki 10A 20A 30A 40A 50A 60A
    Max Daya PV 2880W
    Tegangan Max Maks 90V
    Jinis Baterai Baterai sing disegel
    Ngisi daya Ngisi 14.4V 28.8V 57.6V
    Stop mandeg 11.5V 23V 46V
    Discharge Sambungake maneh 15V 30V 60V
    Output USB 5V / 2A, USB * 2
    Suhu Operasi -20 ℃ ~ + 40 ℃
    Lamaran Controller Charger, Solar PV System Controller, Lighting Controller
    Sertifikat ROHS, CE, ISO9001, ISO14001
    Ukuran Produk MPPT (CM) 13 * 15.6 * 5 15.3 * 19 * 5 19.3 * 22.7 * 5.8
    Ukuran Kemasan (CM) 20.5 * 19.5 * 7.5 22.5 * 22.5 * 7.5 26.5 * 25.5 * 8
    Tegangan Sistem 12V 24V 48V Auto Adaption
    Masukan Tenaga Surya Max 240W / 480W / 960W 480W / 960W / 1600W 720W / 1440W / 2880W
    Modul Saiki 20A Maks. 40A Maks. 60A
     NW / GW 0,5 / 0,6KG 0,6 / 0,8KG 0,9 / 1.2KG

     

    Data Produk MPPT PV Ngisi daya Controller

    H0f4b2d5eb4414ae89bef8081cc65e7c8Y.jpg_

    H0e85f9cb914e48629a71aebe639c1be2F.jpg_

    MPPT display

    H591c5f1a65ab40c99f9b8a126938a7bf8.jpg_

    advantage solar controller

    H2255c603640049f0bec2f71a014e5f00v.jpg_

    Paket kontrol MPPT Solar (Kothak individu)

    H1394032dfa00486f80ff5882bedf38e0xHecf5cba7357f496db1a69ab9b9f24e3bw

    Napa Milih Kita?

    · 10 taun pengalaman ing industri surya lan dagang

    ·  30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita