DC 1500V 2core kabel solar 2x4mm 2x6mm

Keterangan Singkat:

DC 1500V 2core kabel solar 2x4mm 2x6mm, uga dijenengi kabel energi solar - kabel panel solar - kabel fotovolta, kabel PV digunakake kanggo nggandhengake tataran panel solar kanggo inverter utawa kothak combiner solar. Iki cocog kanggo instalasi internal lan eksternal lan nyambung sel solar menyang inverter utawa kabel DC DC.


  • Ukuran: 2x2.5mm, 2x4mm, 2x6mm, 2x10mm
  • Standar: TUV EN50618 H1Z2Z2-K
  • Tegangan: 600V / 1000VAC, 1500VDC
  • Suhu: -40 ℃ ~ 120 ℃
  • Werna: Ireng
  • Paket: 100m siji muter
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

     Keuntungan saka kabel solar kembar inti

    1500V Kabel Tenaga Surya Dual Inti Dual solar - Kabel Panel Solar - Kabel Photovoltaic, kabel PV digunakake kanggo nggandhengake tataran panel solar. Iki cocog kanggo instalasi internal lan eksternal lan nyambung sel solar menyang inverter utawa kabel DC DC. Rangkaian kabel Photovoltaic bisa dipasang ing atap utawa dikubur langsung ing bumi. Dheweke bebas halogen, retardan geni kanthi asap kumelun sing kurang bisa njamin keamanan para penduduk yen ana kobongan.

    15000V double core solar cable

    3) Jaket: XLPE, bebas Halogen, tahan UV.

    2) jampel: XLPE, bebas Halogen.

    1) Konduktor: 99,99% Kabel Tembaga Tinned.

     

    Data Teknikal 1500V EN50618 Kabel Suria 2x4mm

    Tegangan voltase 600V / 1000VAC, 1500VDC 
    Konduktor 99,99% Tembaga Strand, Timah Plated (Miturut VDE0295 / IEC60228)
    Jampel Gandheng sing gegandhengan karo polyolefin copolymer elektron-beam (XLPE / XLPO)
    Jaket Gandheng sing gegandhengan karo polyolefin copolymer elektron-beam (XLPE / XLPO)
    Tegangan Tes 6500V, 50Hz, 5Min
    Watak Resistensi UV, Halogen gratis
    Suhu sekitar -40oC ~ 120oC, Luwih saka 25 Taun (TUV)
    Kinerja Geni IEC 60332-1
    Kumelun Gangguan IEC 61034, EN 50268-2
    Werna Ireng, Abang
    Sertifikat TUV, CE, ISO
    Standar EN 50618: 2014 H1Z2Z2-K

    15

     

    Ukuran 1500V Loro Kabel Surya Inti

    Ukuran Konstilasi konduktor Konduktor OD OD kabel Rintangan Max. Tegangan voltase 60 ℃ Ketahanan
    mm2 nx mm mm mm Ω / Km VDC A
    2 × 2,5 47 × 0,25 1.98 5.1 × 10,3 8.21 1500 41
    2 × 4,0 56 × 0,28 2.35 5.5 × 11.1 5.09 1500 55
    2 × 6.0 84 × 0,28 3,06 6,3 × 12,7 3.39 1500 70
    2 × 10 142 × 0,28 4,60 7,8 × 15.7 1.95 1500 98

     Kapasitas mawa saiki ana ing kahanan kanggo nggawe kabel siji ing udara.

     

     Sambungan Solar Saka panel Solar menyang PV Inverter

     Solar system connection

     

    Napa Milih Kita?

      · 12 taun ngalami ing industri solar lan perdagangan
      · 30 Menitere balesan sawise nampa E-mail Sampeyan
      · Warranty 25 Taun kanggo Konektor Jaringan Suria4, Kabel PV
      · Ora kompromi ing kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO, LIMITED. diadegaké ing taun 2010 lan mapan ing "Kilang Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun terus-terusan pembangunan lan inovasi, RISIN ENERGY wis dadi supplier sing misuwur, kondhang lan dipercaya China. Kabel PV solar, konektor PV Solar, wadhah sekring, DC Circuit Breakers, Controller Pangisi Solar, Inverter Gros Micro, Konektor Daya Anderson, Konektor anti banyu, Déwan kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka OEM & ODM profesional kanggo Penyetor Surya lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, reels lan palet kanthi macem-macem jumlah.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / kanthi udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk srengenge (Cables Suria lan Konektor Solar MC4) menyang proyek stasiun solar ing saindenging jagad, sing dumunung ing Asia Tenggara, Oseania, Amerika Kidul-Wétan, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, kurungan surya, kabel solar, konektor solar4, kit alat solar piranti, Penyambung DC Isolator, Inverter Gelombang Tenaga Suria, AC Isolator AC, Appliacation Home AC, AC MCCB, Box Penutupan anti banyu, AC MCB, AC SPD, Air Switch lan contactor lsp.

    Ana macem-macem keuntungan sistem tenaga solar, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi energi kualitas tinggi, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora ana limbah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mangkono kekuwatan Suria dadi paling akeh energi populer lan promosi kabeh ndonya.20161201160041_6938

    Solar system connection

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan minangka Produsen utawa pedagang?

           Produk utama kita yaiku Kabel solarKonektor Solar MC4, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector and solar solar products.We Kami Produsen kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing surya.

    Q2: Kepiye cara entuk Quotation produk?

           Kirimake Pesen menyang kita dening E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30Minutes ing Wektu Makarya.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan mentah sing dipilih kanthi kualitas siji.

          2) Buruh sing ahli Profesional & cerdas ngurus kabeh rincian kanggo nangani prodhuksi.

          3) Dinas Kontrol Khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           OEM & ODM pesenan ditampi kanthi nyenengake lan kita duwe pengalaman sing sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran saran profesional.

    Q5: Kepiye cara entuk conto?

           Kita diajarke nawakake conto GRATIS, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngetrapake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

          1) Kanggo Tuladha: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesanan massa: 10-18 Dina.

  • Mangga maringi informasi terkenal:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita