Solar PV Circuit Breaker DC1000V DC550V DC800V DC MCB 6A nganti 63A

Katrangan singkat:

Pemutus Sirkuit PV Solar DC1000V DC500V DC800V DC MCB 6A nganti 63A dirancang kanggo menehi proteksi arus kakehan ing piranti utawa peralatan listrik, ing ngendi proteksi sirkuit cabang wis proteksi utawa ora dibutuhake.Piranti dirancang kanggo aplikasi sirkuit kontrol arus langsung (DC) ing Sistem PV Solar.


  • Jeneng Model:TOMC7-DC63
  • Nomer kutub:1P, 2P, 4P
  • Tegangan Rated:DC 550V/800V/1000V
  • Rated saiki:6A,10A,16A,20A,25A,32A,40A,50A,63A,80A,100A,125A
  • Tipe kurva: C
  • Dhukungan pemasangan:DIN rel 35mm
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    https://www.risienergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kaluwihan saka DC Circuit Breaker MCB 1P,2P,3P,4P

    1. DC Circuit Breakeris kanggo operasi non-profesional dening sing untrained, lan ora pangopènan dibutuhake.

    2. Kondisi lan aplikasi sing marem kaya kasebut ing ndhuwur, MCB kanthi piranti sing nuduhake "ON-OFF" dianggep cocog kanggo fungsi isolasi.

    3. Piranti tartamtu kayata piranti protèktif mundhak, arrester mundhak etc dianjurake kanggo nginstal ing baris hulu kanggo MCB minangka pancegahan marang potensial mundhak voltase lan saiki kedadean ing sisih input daya sawijining.

    4. Kurva tripping sing cocog dipilih lan dipasang kanthi bener, MCB lelungan lan mateni sirkuit sing dilindhungi yen ana kesalahan, lan kanthi mangkono menehi perlindungan marang kejut listrik.

    5. Kanthi otomatis medhot sirkuit nalika fault bumi / saiki bocor occurs lan ngluwihi sensitivitas dirating.

    6. Proteksi marang loro kakehan lan short circuit

    7. Kontak indikasi posisi

    8. Ditrapake kanggo terminal lan pin / garpu jinis sambungan Busbar

    9. Gampang dipasang ing rel DIN 35mm

    MCB DC 2P 1

     

    https://www.risinenergy.com/solar-pv-circuit-breaker-dc1000v-dc500v-dc800v-dc-mcb-6a-to-63a-product/

     

    Data Teknis saka DC Circuit Breaker MCB 1P,2P,3P,4P

    Jinis produk Pemutus sirkuit miniatur
    Kutub 1P, 2P, 3P, 4P
    Frame Degree Rated Saiki 63A
    Rated Saiki 6A,10A,16A,20A,25A,32A,40A,50A,63A,80A,100A,125A
    Rated Tegangan Operasi DC 550V/800V/1000V
    Teknologi unit trip Thermal-magnetik
    Tipe Kurva C
    Dirating Tegangan Dampak Uimp 4kV
    Ultimate Breaking Kapasitas Icu 6kA
    Tipe Kontrol Ngalih
    Sinyal Lokal Indikasi ON/OFF
    Mode Pemasangan Clip-on
    Dhukungan Pemasangan DIN rel 35mm
    Daya Tahan (OC), Listrik 10.000 siklus
    Daya tahan (OC), Daya tahan mekanik 20.000 siklus
    Standar IEC 60947-2
    Proteksi anti banyu lP40 kanggo enclosure modular sing cocog karo IEC 60529
    IP20 selaras karo IEC 60529
    Ketinggian Operasi 2000m
    Suhu sekitar kanggo operasi -35°C nganti +70°C
    Suhu sekitar kanggo panyimpenan -40°C nganti +85°C

     

    Data Produk Pemutus Sirkuit DC MCB 1P,2P,3P,4P

    Pemutus Sirkuit DC-2P_页面_1

    Pemutus Sirkuit DC-2P_页面_2

     

    Sertifikat Circuit Breaker

     

    Kenapa Memilih Risin?

      ·12 taun pengalaman ing pabrik solar
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita