Solar Kabel Crimper 2.5-6mm2 MC4 Konektor MC4 Crimping Tool

Katrangan singkat:

Crimper Kabel Surya 2.5-6mm2 MC4 Konektor MC4 Alat Crimping kanggo nginstal konektor panel surya, crimping solar MC4 Konektor pin logam lanang wadon, sambungan sampurna karo panel surya positif negatif, alat becik kanggo tanduran solar, proyek solar komersial, RV solar sistem, Off grid, tata surya DIY


  • Fungsi:MC4 Crimper
  • Ukuran kabel sing cocog:2.5mm, 4mm, 6mm
  • Bahan:Baja Karbon lan Plastik
  • Bobot:0,6 kg
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Spesifikasi Alat Crimping Kabel Panel Surya MC4

    ·Kanggo konektor Solar Pin lanang lan wadon
    ·Ukuran kabel surya: 14/12/10AWG (2.5/4/6 mm2)
    ·Ngalih darurat kanggo ngeculake kabel
    ·Mekanisme ratchet presisi dhuwur kanggo crimps lengkap
    ·Tekanan 1,2 ton ing pasuryan crimping kanthi gaweyan tangan minimal
    ·Set die crimping presisi tinggi sing bisa diganti
    ·Locator sing bisa diganti kanggo posisi presisi terminal

    alat crimping mc4 kab

     

    Kaluwihan saka MC4 Solar Panel Kabel Crimping Alat Crimper

    ·Locator sing bisa diganti kanggo presisi postitioning terminal.
    ·Mekanisme ratchet kanthi tliti dhuwur kanggo crimps lengkap.
    ·Set die crimping presisi dhuwur sing bisa diganti.
    ·Kanggo crimping kontak MC4.
    ·Kualitas dijamin.

    MC4 Crimper

    alat crimping pv

     

    Profesional MC4 Tool Kit Bag

    Piranti 1

    Piranti 2

     

    Alat Crimping kanggo Konektor Solar 10mm2 MC4

     Alat Crimping kanggo 10mm2 MC4

    Lembar data crimper kanggo 10mm2 MC4

     

    Instalasi alat Crimping MC4

    Instalasi konektor MC4

    MC4 Terminal crimping

     

     

    Kenapa Memilih Risin?

    · Pengalaman 10 Taun ing pabrik solar

    ·30 Menit kanggo reply sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita