Crimper Kabel Surya 2.5-6mm2 Konektor MC4 Alat Crimping MC4

Katrangan singkat:

Solar Cable Crimper 2.5-6mm2 MC4 Connector MC4 Crimping Tool kanggo nginstal konektor panel surya, crimping solar MC4 Connector pin logam lanang lanang, sambungan sing sampurna karo panel surya positif negatif, alat sing apik kanggo tanduran surya, proyek surya komersial, tata surya RV, Mati kothak, tata surya DIY


  • Fungsi: MC4 Crimper
  • Ukuran kabel sing cocog: 2.5mm, 4mm, 6mm
  • Bahan: Baja Karbon lan Plastik
  • Bobot: 0,6kg
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    Spesifikasi Alat Krim Crimping Kabel Panel Surya MC4

    · Kanggo konektor surya Pin lanang lan Wanita
    · Ukuran kabel surya: 14/12 / 10AWG (2.5 / 4/6 mm2)
    · Saklar rilis darurat kanggo ngeculake kabel
    · Mekanisme ratchet presisi tinggi kanggo crimps lengkap
    · Tekanan 1,2 ton ing pasuryan crimping kanthi gaweyan tangan minimal
    · Set die crimping presisi tinggi sing bisa diganti
    · Locator sing bisa diijolake kanggo posisi terminal sing tliti

    mc4 crimping tool

     

    Kaluwihan Alat Crimper Kabel Panel Surya MC4

    · Locator sing bisa diijolake kanggo positioning presisi terminal sing bermutu.
    · Mekanisme ratchet presisi tinggi kanggo crimps lengkap.
    · Set die crimping presisi dhuwur sing bisa diganti.
    · Kanggo crimping kontak MC4.
    · Dijamin kualitas

    4083619884_41223614

     

    Tool kits 1

    Tool kits 2

     

    Instalasi alat MC4 Crimping

    MC4 connector installtion

    MC4 Terminal crimping

     

     

    Napa Milih Kita?

    · 10 taun pengalaman ing industri surya lan dagang

    ·  30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita