UV kabel PV pelindung UV Die kabel sing ketat

Keterangan Singkat:

UV kabel PV pelindung kenceng sing kenceng karo solar kabel Manajemen, bahan-bahan duwe 304 dasi kabel stainless steel lan kabel plastik Nylon. Sampeyan bisa mbantu ngrampungake kabel solar kanthi panel solar, supaya bisa nglindhungi kabel solar supaya ora mudhun lan ngrusak.


  • Bahan: 304 Baja Karat utawa Plastik Nylon
  • Range Width: 2,5mm nganti 12mm
  • Range Lengan: 100mm nganti 1800mm
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Fitur Jambatan Solar Kabel

    Die Kabel solar digunakake kanggo manajemen kawat solar, bahan kasebut ana 304 dasi kabel stainless steel lan plastik Nylon dasi kabel.Iku bisa mbantu ngrampungake kabel solar kanthi panel solar, supaya bisa nglindhungi kabel solar supaya ora mudhun lan ngrusak.

    application of cable tie

    Plastik nilon - Ikatan kabel solar

    9056639366_272739360 9017847335_272739360

    QQ截图20200110144206

     

    Ukuran Ikatan Kabel Suria Nylon Plastik

    未标题-1副本

    Laporan Uji Tahan UV UV Tie Kabel Daya PV plastik

    UV test of Cable tie_页面_3

    UV test of Cable tie_页面_2

     

    304 Die Kabel Dompet Keluli tahan karat 304

    10379270428_1689604570

    Stainless steel cable tie 1

     

    Ukuran Tali Kabel Stainless Steel PV

    10379255587_168960457011

    Pemotong Die Kabel Stainless Steel

    Tension tool for stainless tie-1 Tension tool for stainless tie-111

     

    Napa Milih Kita?

      · 12 taun ngalami ing industri solar lan perdagangan
      · 30 Menitere balesan sawise nampa E-mail Sampeyan
      · Warranty 25 Taun kanggo Konektor Jaringan Suria4, Kabel PV
      · Ora kompromi ing kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO, LIMITED. diadegaké ing taun 2010 lan mapan ing "Kilang Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun terus-terusan pembangunan lan inovasi, RISIN ENERGY wis dadi supplier sing misuwur, kondhang lan dipercaya China. Kabel PV solar, konektor PV Solar, wadhah sekring, DC Circuit Breakers, Controller Pangisi Solar, Inverter Gros Micro, Konektor Daya Anderson, Konektor anti banyu, Déwan kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka OEM & ODM profesional kanggo Penyetor Surya lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, reels lan palet kanthi macem-macem jumlah.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / kanthi udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk srengenge (Cables Suria lan Konektor Solar MC4) menyang proyek stasiun solar ing saindenging jagad, sing dumunung ing Asia Tenggara, Oseania, Amerika Kidul-Wétan, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, kurungan surya, kabel solar, konektor solar4, kit alat solar piranti, Penyambung DC Isolator, Inverter Gelombang Tenaga Suria, AC Isolator AC, Appliacation Home AC, AC MCCB, Box Penutupan anti banyu, AC MCB, AC SPD, Air Switch lan contactor lsp.

    Ana macem-macem keuntungan sistem tenaga solar, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi energi kualitas tinggi, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora ana limbah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mangkono kekuwatan Suria dadi paling akeh energi populer lan promosi kabeh ndonya.20161201160041_6938

    Solar system connection

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan minangka Produsen utawa pedagang?

           Produk utama kita yaiku Kabel solarKonektor Solar MC4, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector and solar solar products.We Kami Produsen kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing surya.

    Q2: Kepiye cara entuk Quotation produk?

           Kirimake Pesen menyang kita dening E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30Minutes ing Wektu Makarya.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan mentah sing dipilih kanthi kualitas siji.

          2) Buruh sing ahli Profesional & cerdas ngurus kabeh rincian kanggo nangani prodhuksi.

          3) Dinas Kontrol Khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           OEM & ODM pesenan ditampi kanthi nyenengake lan kita duwe pengalaman sing sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran saran profesional.

    Q5: Kepiye cara entuk conto?

           Kita diajarke nawakake conto GRATIS, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngetrapake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

          1) Kanggo Tuladha: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesanan massa: 10-18 Dina.

  • Mangga maringi informasi terkenal:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita