2P 30mA 63A ELCB RCCB RCD Pemutus Sirkuit Arus Sisa

Katrangan singkat:

RCB RCCB yaiku Residual Current Circuit Breaker, ELCB yaiku Earth Leakage Circuit Breaker, sing ditrapake kanggo sirkuit listrik kanthi tegangan 230 / 400V AC, frekuensi 50 / 60Hz lan arus dirating saka 16Amp nganti 125Amp.
RCCB ELCB RCD menehi pangayoman ora langsung kanggo awak operator ing kahanan kuwi sing bagean urip kapapar kudu disambungake menyang pole earthing tepat.


  • Jeneng singkat:RCCB,RCB,ELCB,RCD
  • Tipe Rilis:A, AC (tipe elektromagnetik)
  • Nomer kutub:2 p,4p
  • Tegangan Rated:240/415 V AC
  • Rated Arus Operasi Sisa:30mA, 100mA, 300mA
  • Rated saiki:16A,25A,32A,40A,63A,100A
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    https://www.risienergy.com/pv-fuse-breaker/

    Pemutus Sirkuit Arus Sisapiranti

    Kaluwihan sakaELCB RCCB RCD Pemutus Sirkuit Arus Sisa

    ·Nyedhiyakake pangayoman marang fault bumi / arus bocor lan unction saka isolasi

    ·Daya tahan arus short-circuit dhuwur

    · Aplikasi kanggo terminal lan sambungan busbar jinis Pin / U

    · ON/OFF fungsi tampilan posisi kontak

    · Dilengkapi terminal sambungan sing dilindhungi driji

    · Bagian plastik tahan geni tahan panas ora normal lan impact kuwat

    · Pedhot sirkuit kanthi otomatis nalika ana kesalahan bumi / arus bocor lan ngluwihi sensitivitas sing dirating

    · Independen saka sumber daya lan voltase baris, lan bebas saka gangguan eksternal, fluktuasi voltase

    AC RCCB ELCB 4P AC RCCB ELCB

    Data Teknis saka ELCB Earth Leakage Circuit Breaker 2p 4p

    Nomer Item TORD4-63
    Model Tipe elektromagnetik, tipe elektronik
    Karakteristik arus sisa A, AC
    Tegangan Rated 240/415 V AC
    Pole No. 2 p,4p
    Rated Saiki 16A,25A,32A,40A,63A,100A
    Rated sisa operasi saiki 30mA, 100mA, 300mA
    Dirating kapasitas nggawe lan bejat 630A
    frekuensi dirating 50/60Hz
    Durasi tripping Langsung tripping ≤0.1s
    Daya tahan elektro-mekanik Luwih saka 4000 siklus
    Standar IEC, CE, CB, ISO9001, TUV
    Instalasi 35 MM DIN RAIL

     

    Kaluwihan saka ELCB RCCB

    Kaluwihan saka AC RCCB

     

    Fungsi RCDPiranti Saiki Sisa

    1. RCCB kanthi sensitivitas sing dirating nganti 10mA bisa digunakake minangka piranti pelindung tambahan ing kasus liyanepiranti nglindhungi gagal pangayoman marang kejut listrik.
    2. RCCB dirancang kanggo instalasi kluwarga lan aplikasi liyane padha, kanggo operasi non-profesional,lan ora perlu pangopènan.
    3. RCCB menehi pangayoman marang kejut listrik asil saka kontak langsung saka loro garis dilindhungi, utawaarus bocor antarane rong baris kasebut.
    4. Piranti tartamtu kayata piranti protèktif mundhak, arrester mundhak etc dianjurake kanggo nginstal ing baris hulu kanggo RCCB minangka pancegahan marang voltase mundhak potensial lan saiki kedadean ing sisih input daya sawijining.
    5. Kondisi lan aplikasi sing marem kaya kasebut ing ndhuwur, RCCB kanthi piranti sing nuduhake "ON-OFF" dianggep cocok kanggo fungsi isolasi.

     

    https://www.risienergy.com/2p-4p-30ma-100ma-300ma-16a-32a-40a-63a-elcb-rccb-rcd-residual-current-circuit-breaker-product/

    https://www.risienergy.com/2p-4p-30ma-100ma-300ma-16a-32a-40a-63a-elcb-rccb-rcd-residual-current-circuit-breaker-product/

     

    Data produk ELCB RCCB RCD

    Earth Leakage Circuit Breaker ELCB RCCB RCD_页面_1Earth Leakage Circuit Breaker ELCB RCCB RCD_页面_2

     

    Sertifikat Circuit Breaker

     

     

    Napa Milih Kita?

    · Pengalaman 10 taun ing industri solar

    ·30 Menit kanggo reply sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita