2P 4P 30mA 100mA 300mA 16A 32A 40A 63A ELCB RCCB RCD Breaker Circuit Saiki

Katrangan singkat:

RCB RCCB minangka Breaker Circuit Breaker Saiki, ELCB minangka Earth Leakage Circuit Breaker, sing ditrapake kanggo sirkuit listrik kanthi voltase 230 / 400V AC, frekuensi 50 / 60Hz lan saiki dirating saka 16Amp nganti 125Amp.
RCCB ELCB RCD nyedhiyakake proteksi ora langsung menyang awak operator kanthi kondhisi supaya komponen urip sing kena dipasang menyang cagak pembumian sing tepat. RCCB uga nyedhiyakake perlindungan saka bebaya geni sing disebabake dening arus kesalahan bumi amarga gagal fungsi piranti proteksi sing saiki banget.


  • Jeneng cekak: RCCB, RCB, ELCB, RCD
  • Jinis Rilis: A, AC (Tipe elektro-magnetik)
  • No Pole.: 2P, 4P
  • Tegangan: 240 / 415V AC
  • Saiki Urip Operasi Sisa: 30mA, 100mA, 300mA
  • Dinilai Saiki: 16A, 25A, 32A, 40A, 63A, 100A
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    ELCB RCCB RCD Pemutus Sirkuit Saiki Piranti

    Kauntungan saka ELCB RCCB RCD Pemutus Sirkuit Saiki

    · Nyedhiyakake perlindungan saka kesalahan bumi / arus bocor lan uncalan isolasi

    · Kapasitas tahan arus cendhak sing dhuwur

    · Aplikasi menyang sambungan busbar jinis Pin / U

    · Fungsi tampilan ON / OFF posisi kontak

    · Dilengkapi terminal sambungan sing dilindhungi driji

    · Bagian plastik tahan api tahan panas lan pengaruh sing kuat

    · Medhot sambungan sirkuit otomatis nalika ana kesalahan / kebocoran bumi lan ngluwihi sensitivitas sing dirating

    · Bebas saka sumber listrik lan voltase garis, lan ora ana gangguan eksternal, fluktuasi voltase

    AC RCCB ELCB 4P AC RCCB ELCB

    Data Teknis ELCB Earth Leakage Circuit Breaker 2p 4p

    Nomer Barang TORD4-63
    Model Jinis elektro-magnetik, Jinis elektronik
    Karakteristik saiki residual A, AC
    Tegangan sing Dhewe 240 / 415V AC
    Kutub No. 2P, 4P
    Dirating saiki 16A, 25A, 32A, 40A, 63A, 100A
    Saiki dirating residu operasi 30mA, 100mA, 300mA
    Kapabilitas nggawe lan mecah kapasitas 630A
    Frekuensi sing dirating 50 / 60Hz
    Durasi kesandhung Kesandung instan ≤0.1s
    Ketahanan elektro-mekanik Luwih saka 4000 siklus
    Standar IEC, CE, CB, ISO9001, TUV
    Instalasi 35MM DIN RAIL

     

    Kauntungan saka ELCB RCCB

    Advantage of AC RCCB

     

    Fungsi RCD Piranti Saiki Sisa

    1. RCCB kanthi sensitivitas peringkat nganti 10mA bisa digunakake minangka piranti nglindhungi tambahan yen ana liyane piranti sing nglindhungi gagal nglindhungi saka kejut listrik.
    2. RCCB sing dirancang kanggo instalasi rumah tangga lan aplikasi liyane sing padha, kanggo operasi non-profesional,lan ora dibutuhake pangopènan.
    3. RCCB nyedhiyakake perlindungan nglawan kejut listrik sing diasilake saka kontak langsung saka loro garis sing dilindhungi, utawa arus bocor ing antarane rong garis kasebut.
    4. Piranti khusus kayata piranti proteksi gelombang, arrester lonjakan lsp disaranake nginstal ing garis hulu menyang RCCB minangka pencegahan voltase gelombang potensial lan arus sing ana ing sisih input daya.
    5. Kahanan lan aplikasi sing marem kaya sing kasebut ing ndhuwur, RCCB kanthi piranti sing nuduhake "ON-OFF" dianggep cocog kanggo fungsi isolasi.

     

    https://www.risinenergy.com/2p-4p-30ma-100ma-300ma-16a-32a-40a-63a-elcb-rccb-rcd-residual-current-circuit-breaker-product/

    https://www.risinenergy.com/2p-4p-30ma-100ma-300ma-16a-32a-40a-63a-elcb-rccb-rcd-residual-current-circuit-breaker-product/

     

    Data Produk ELCB RCCB RCD 

    Earth Leakage Circuit Breaker ELCB RCCB RCD_页面_1Earth Leakage Circuit Breaker ELCB RCCB RCD_页面_2

     

    Certificate of Circuit Breaker

     

     

    Napa Milih Kita?

    · 10 taun pengalaman ing industri surya

    ·  30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita