2way 4way Klip Kabel Surya Stainless Steel Wire Clamp kanggo Instalasi Pemasangan Solar

Katrangan singkat:

2way Solar Cable Clip SUS Panel Clamp digunakake kanggo manajemen kabel solar, uga dijenengi klip kabel baja tahan karat, klip panel surya. Bisa mbantu ngatasi kabel solar kanthi apik ing panel surya, supaya bisa nglindhungi kabel solar supaya ora mudhun lan rusak.


  • Aplikasi:Instalasi Solar Mounting
  • Ukuran kabel sing cocog:2x4mm, 2x6mm, 4x4mm, 4x6mm
  • Jumlah kabel:2 dalan, 4 dalan
  • Bahan:304 stainless steel
  • Ketebalan:0,6 mm
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    klip kabel

    2way 4way Solar Cable Clip Stainless Steel Wire Clamp digunakake kanggo manajemen kabel solar, uga dijenengi stainless steelklip kabels, panel solar clips.Bisa bantuan kanggo dumunung kabel solar uga ing panel solar, supaya kanggo nglindhungi kabel solar saka nempel mudhun lan karusakan.

    2 cara klip shopee

    Fitur Klip Kabel Surya:

    1.Klip kabel bisa dipasang kanthi gampang lan cepet tanpa alat
    2.Klip kabel PV bisa ditampung nganti 2pcs/4pcs Kabel (2.5mm² 4.0mm² 6.0mm², 10AWG 12AWG 14AWG)
    3.Klip kabel solar bisa dipasang ing kekandelan pigura antarane 1.5mm nganti 3.0mm
    4.Sisih flaired ing klip kabel dilindhungi saka karusakan
    5.Digawe saka bahan stainless steel 304

    klip desain agnail 2way klip desain agnail 4way

     

    2 cara Klip kabel bisa nggawa 2 pcs kabel:

    Kanggo kabel 2x4mm2:

    Klip kabel surya 2 arah 2x4mm2

    Kanggo kabel 2x6mm2:

    Klip kabel surya 2 arah 2x6mm2

     

    Klip kabel 4 cara bisa nggawa 4 kabel:

    Kanggo kabel 4x4mm2:

    klip kabel solar 4 arah 4x4mm2

    Kanggo kabel 4x6mm2:

    klip kabel solar 4 arah 4x6mm2

    Aplikasi Clamp Kabel Surya:

     

    fungsi klip kabel

     

     

    Kenapa Memilih Risin?

      ·12 taun pengalaman ing pabrik solar
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita