Konektor Cabang MC4

  • Konektor Cabang Surya MC4 T Panel Surya Paralel

    Konektor Cabang Surya MC4 T Panel Surya Paralel

    Konektor Cabang Tiga MC4 T (1 Set = 3Pria 1Wanita + 3Wanita 1Wanita) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya. saka PV Modules.3in 1out konektor cabang bisa pas kabeh MC4 Type Photonic Universe solar panels.Iku 100% anti banyu (IP67), supaya padha bisa digunakake njobo ing sembarang kondisi cuaca.
  • 6 kanggo 1 MC4 Splitter Nyambungake Panel Surya ing podo karo

    6 kanggo 1 MC4 Splitter Nyambungake Panel Surya ing podo karo

    6 kanggo 1 MC4 Splitter Nyambungake Panel Surya ing podo karo ( 1 Set = 6Pria 1Wanita + 6Wanita 1Pria ) iku pasangan konektor kabel MC4 kanggo panel solar.Konektor surya 6T iki biasane digunakake kanggo ngubungake 6 panel surya senar uga sambungan paralel, pas karo MC4 Female Male Single Connector saka Modul PV,. Konektor cabang 6T iki bisa pas karo kabeh panel surya Photonic Universe Tipe MC4. Iku 100% anti banyu IP67, supaya bisa digunakake ing njaba ruangan ing kahanan cuaca apa wae.
  • 5 ing 1 solar Multi Kontak Cabang Konektor kanggo Extension Kabel

    5 ing 1 solar Multi Kontak Cabang Konektor kanggo Extension Kabel

    Konektor cabang Penta MC4 T (1 Set = 5Pria1 Wanita + 5Pria 1Pria) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya. Modul PV,. Konektor cabang 5T iki bisa pas karo kabeh panel surya MC4 Type Photonic Universe. Iki 100% anti banyu IP67, saengga bisa digunakake ing njaba ruangan ing kahanan cuaca apa wae.
  • Splitter Kabel Panel Surya 1 kanggo 4 T Branch Konektor

    Splitter Kabel Panel Surya 1 kanggo 4 T Branch Konektor

    Konektor cabang MC4 T quadruple (1 Set = 4Pria1 Wanita + 4Pria 1Pria) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya Konektor iki biasane digunakake kanggo ngubungake 4 senar panel surya uga sambungan paralel, pas karo Konektor tunggal MC4 Wanita Male saka Modul PV ,. Konektor cabang 4T iki bisa pas karo kabeh panel surya MC4 Type Photonic Universe. Iki 100% anti banyu IP67, saengga bisa digunakake ing njaba ruangan ing kahanan cuaca apa wae.
  • MC4 T Konektor Wiring Panel Surya 2to1 ing seri

    MC4 T Konektor Wiring Panel Surya 2to1 ing seri

    Konektor cabang 2to1 MC4 T (1 Set = 2Pria1Wanita + 2Wanita1Wanita) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya Konektor iki biasane digunakake kanggo ngubungake 2 panel surya senar uga sambungan paralel, pas karo MC4 Female Male Single Connector saka Modul PV,. Konektor cabang 2T iki bisa pas karo kabeh panel surya MC4 Type Photonic Universe. Iku 100% anti banyu (IP67) supaya bisa digunakake ing njaba ruangan ing kahanan cuaca apa wae.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita