Konektor Cabang MC4

  • Solar Branch Connector MC4 T Parallel Solar Panels

    Konektor Cabang Surya MC4 T Panel Surya Paralel

    Konektor cabang MC4 T Triple (1 Set = 3Male 1Female + 3Female 1Male) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya. Konektor cabang 3T iki biasane digunakake kanggo ngubungake 3 panel surya uga sambungan paralel, pas karo MC4 Konektor Single Pria Wanita saka Modul PV. 3 ing konektor cabang 1, ora cocog karo kabeh panel surya MC4 Tipe Photonic Universe. 100% anti banyu (IP67), mula bisa digunakake ing njobo ing kahanan cuaca.
  • 6 to 1 MC4 Splitter Connecting Solar Panels in parallel

    6 nganti 1 MC4 Splitter Nyambungake Panel Surya kanthi podo karo

    6 nganti 1 MC4 Splitter Nyambungake Panel Surya kanthi paralel (1 Set = 6Male 1Female + 6Female 1Male) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya. Konektor surya 6T iki biasane digunakake kanggo ngubungake tali panel surya 6 uga sambungan sejajar, pas karo MC4 Wanita Pria Konektor tunggal saka Modul PV, Konektor cabang 6T iki bisa cocog karo kabeh panel surya MC4 Tipe Photonic Universe. IP67 100% anti banyu mula bisa digunakake ing njobo ing kahanan cuaca.
  • 5 in 1 solar Multi Contact Branch Connector for Extension Cables

    Konektor Cabang Multi Kontak surya 5 ing 1 kanggo Kabel Ekstensi

    Konektor cabang Penta MC4 T (1 Set = 5Male1 Wanita + 5Female 1Male) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya Konektor surya 5T iki biasane digunakake kanggo ngubungake tali panel surya 5 uga sambungan paralel, pas karo Konektor tunggal MC4 Wanita Pria saka Modul PV,. Konektor cabang 5T iki bisa cocog karo kabeh panel surya MC4 Tipe Photonic Universe. 100% IP67 anti banyu, mula bisa digunakake ing njobo ing kahanan cuaca.
  • Solar Panel Cable Splitter 1 to 4 T Branch Connectors

    Splitter Kabel Panel Surya Konektor Cabang 1 nganti 4 T

    Konektor cabang MC4 T Quadruple (1 Set = 4Male1 Wanita + 4Female 1Male) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya Konektor iki biasane digunakake kanggo ngubungake 4 panel surya uga sambungan paralel, pas karo Konektor tunggal MC4 Wanita Pria saka Modul PV ,. Konektor cabang 4T iki bisa cocog karo kabeh panel surya MC4 Type Photonic Universe. 100% IP67 anti banyu, mula bisa digunakake ing njobo ing kahanan cuaca.
  • MC4 T Connector Wiring Solar Panel 2to1 in series

    MC4 T Konektor Kabel Panel Surya 2to1 ing seri

    Konektor cabang 2to1 MC4 T (1 Set = 2Male1Female + 2Female1Male) yaiku pasangan konektor kabel MC4 kanggo panel surya Konektor iki biasane digunakake kanggo ngubungake 2 panel surya uga sambungan sing sejajar, pas karo Konektor tunggal MC4 Wanita Pria saka Modul PV,. Konektor cabang 2T iki bisa cocog karo kabeh panel surya MC4 Tipe Photonic Universe. 100% anti banyu (IP67) saengga bisa digunakake ing njobo ing kahanan cuaca

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita