Babagan Kita

RISIN ENERGY CO, LIMITED

Sapa Kita

RISIN ENERGY CO., LIMITED diadegake ing taun 2010 lan mapan ing Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi produsen produk PVC sing unggul lan dipercaya.

Apa Kita Apa

RISIN ENERGY duwe kekuatan kanggo nyedhiyakake Kabel PV Solar, Penyambung PV Solar, Breaker Circuit DC, Pengontrol Pengisi Solar, Penyambung Daya Anderson lan macem-macem aksesoris sistem fotovoltaik.

Kepiye Cara Kita

RISIN ENERGY berorientasi kanggo kabutuhan pelanggan kanthi tim R&D sing kuwat, kanthi fokus nyedhiyakake Kualitas lan Layanan Terbaik liwat perbaikan produk solar, kontrol kualitas manajemen lan layanan sawise sales.

TAHUN PIRANG
Ora. ING EMPLOYEES
METER SENTARE FAKTOR
SALES REVENUE USD

KOMPUTER COMPANY

Bareng wis surup, mula wis awan.

Energi Anyar, Urip anyar.

RISIN ENERGY SOLAR COMPANY

RISIN ENERGY duwe luwih saka 10+ taun pengalaman praktis ing Business PV lan Perdagangan Internasional PV.

RISIN ENERGY CO, LIMITED. diadegaké ing taun 2010 lan mapan ing "Kilang Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun terus-terusan pembangunan lan inovasi, RISIN ENERGY wis dadi supplier sing misuwur, kondhang lan dipercaya China. Kabel PV solar, konektor PV Solar, wadhah sekring, DC Circuit Breakers, Controller Pangisi Solar, Inverter Gros Micro, Konektor Daya Anderson, Konektor anti banyu, Déwan kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

 

 

Solar PV Cable Production

Kabel PVC Suria RISIN ENERGY ngandhani tim R&D sing kuwat, garis produksi sing sampurna lan peralatan tes (Kaya Mesin narik tembaga, Proses Kawat Tembaga & Proses Tinned, Proses Pemutus Skein Kabel, Mesin Lapisan Serangga Lengan, Extruder Lengan Kabel, Mesin Penyejukan Kabel, Mesin Gulung, Iradiasi Elektron, Mesin Gulung, Motong Auto / Strip / Mesin Krim lan sapiturute), kabeh proses lan produk kudu dipriksa dening departemen QC sadurunge kiriman.

Kabel Surya RISIN ENERGY wis maringi hadiah TUV 2PfG 1169 1000VDC lan TUV EN50618 H1Z2Z2-K 1500VDC sertifikat kanthi garansi 25 taun lan urip.

MC4 Connector Production

 

Penyambung Solar RISIN ENERGY MC4 duwe proses manajemen modernisasi lan proses produksi peralatan otomatis Mesin Pin Cie, Mesin Injeksi Plastik, Proses Shrapnel Positioning, Majelis Otomatis O cincin & konverter omah konektor, Proses tes resistansi, Mesin tes Tarik, Proses tes banyu, Proses tes insulasi lan bungkus plastik lan karton sing stabil. dll. Kabeh proses lan konektor solar kudu dicenthang dening QC.

Konektor Solar DC RISIN ENERGY duwe persetujuan 1000V TUV EN50521: 2008 lan sertifikat 1500V EN62852: 2015 kanthi garansi 25 taun lan urip.

 

SAIKI RISIKO RISIN.

车间
实验室
包装

Apa sing diarani?

"Kabel solar sampeyan apik banget. Pak Michael apik banget. Kita seneng nggarap dheweke, banget mbiyantu lan tenang. Muga-muga bisa mrentahake kabel solar 6mm anyar lan mengko mengko ora ngganti ekspres. Muga-muga bisa ndeleng sesambungan liyane ing mbesuk. "

- Steve

 

"Konektor PV lan PV4 iki teka cepet lan gampang dipasang menyang tata surya. Aku mesthi bakal terus-terusan nggoleki Risin Energy kanggo kabutuhan Suria sing bakal teka."

- Nick P.

 

"Michael, minangka layanan pelanggan sing apik. Sampeyan wis apik lan yen kita duwe pesenan anyar, sampeyan bakal dadi panggilan pertama."

 - Yohanes

 

"Konektor wanita betina MC4 lan Solar kabel mung minangka tiket kanggo nyediakake angin hibrid lan pengontrol surya amarga nguwasa kabin mangsa iki. Thanks kanggo kabeh penawaran produk surya."

 - Gary

 

"Sampeyan gampang nginstal sistem solar ing RV. Kualitas apik, konektor DC apik. Aku seneng banget lan kesengsem.
Matur suwun !!! "

 - Eric V.

 

"Aku pancene ora bisa ngomong cukup babagan produk solar sampeyan. Aku ora bakal ngandelake sapa wae kanggo Solar sing dawa. Kiriman cepet lan ora tau masalah saka siji MC4. Matur nuwun kanggo makarya sajrone wektu sing durung mesthi matur nuwun kanggo kabeh karyawan sampeyan amarga nuduhake. nganti kerjane sajrone pandhemen iki.Sunshine tansah tiba sawise badai. "

 - Ronaldo

 

"Sistem solarku dipasang karo kabel MC4 lan PV energi Risin. Ora ana keluhan saiki. Iki kompatibel karo panels solar. Produk apik lan layanan sing apik kanggo para pelanggan."

 - Alice

 


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita