Babagan awake dhewe

RISIN ENERGY CO., LIMITED

Sapa Kita

RISIN ENERGY CO., LIMITED didegaké ing 2010 lan dumunung ing Kutha Dongguan.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi produsen produk PV Solar sing unggul lan dipercaya.

Apa We Do

ENERGY RISIN duwe kekuatan kanggo nyedhiyakakeKabel PV Solar, Konektor PV Solar, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Konektor Daya Anderson lan macem-macem aksesoris sistem fotovoltaik.

Carane Kita Apa

RISIN ENERGY berorientasi kanggo kabutuhan pelanggan kanthi tim R&D sing kuwat, fokus nyedhiyakake Kualitas lan Layanan Paling Apik liwat perbaikan terus-terusan produk solar, kontrol manajemen kualitas lan layanan sawise dodolan.

TAHUN PENGALAMAN
NO.DARI KARYAWAN
PABRIK SQUARE METER
Asil dodolan USD

RINGKASAN PERUSAHAAN

Nalika srengenge munggah, dina anyar diwiwiti.

Energi anyar, urip anyar.

RISIN ENERGY SOLAR COMPANY

RISIN ENERGY duwe pengalaman praktis luwih saka 10+ Taun ing Bisnis Solar PV lan Perdagangan Internasional.

RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

 

 

Produksi Kabel PV Surya

Kabel PV Solar RISIN ENERGY ngandelake tim R&D sing kuwat, jalur produksi lan peralatan uji coba sing sampurna (KayaMesin tarik tembaga, Kawat Tembaga Proses Annealing & Tinned, Proses Twisting Kabel Skein, Mesin Lapisan Isolasi Lengan, Extruder Sarung Kabel, Mesin Pendingin Kabel, Mesin Rolling, Iradiasi Elektron, Mesin Rolling, Mesin Potong Otomatis / Stripping / Crimpingetc.), Kabeh pangolahan lan produk kudu dititi priksa dening departemen QC sadurunge kiriman.

Kabel Solar RISIN ENERGY wis menehi hadiah TUV 2PfG 1169 1000VDC lan TUV EN50618 H1Z2Z2-K 1500VDC Sertifikat kanthi garansi 25 taun lan umur kerja.

Produksi Konektor MC4

 

Konektor Solar RISIN ENERGY MC4 duwe proses manajemen modernisasi lan proses produksi peralatan otomatis. Kita duweMesin Pin Die Casting, Mesin Injeksi Plastik, Proses Shrapnel Positioning Majelis, Mesin O-ring Otomotif & Konektor omah, Proses uji resistensi, Mesin uji tarik, Proses uji tahan banyu, Proses uji insulasi sumur lan paket plastik lan karton stabiletc.Kabeh pangolahan lan konektor solar kudu dicenthang dening QC.

Konektor DC Solar RISIN ENERGY duwe persetujuan sertifikat 1000V TUV EN50521:2008 lan 1500V EN62852:2015 kanthi garansi 25 taun lan umur kerja.

 

Sugeng rawuh ing ENERGI RISIN.

车间
实验室
包装

APA KLIEN KANGGO?

"Kabel solar sampeyan apik banget. Pak Michael apik banget. Kita seneng nggarap dheweke, mbiyantu lan tenang. Aku pengin enggal pesen kabel solar 6mm anyar lan mbesuk ora ngganti ekspres. Muga-muga bisa ndeleng sambungan liyane ing masa depan."

— Steve

 

"Kabel PV lan konektor MC4 iki teka kanthi cepet lan gampang banget dipasang ing persiyapan solar.Aku mesthi bakal terus nggoleki Risin Energy kanggo kabutuhan Solar ing mangsa ngarep."

- Nick P

 

"Michael, kaya biasane layanan pelanggan sampeyan apik banget. Sampeyan pancen apik tenan lan yen kita duwe pesenan anyar, sampeyan bakal dadi telpon pertama."

 — Yohanes

 

"Konektor wadon lanang MC4 lan Kabel Solar mung tiket kanggo kabel angin hibrida lan controller solar kanggo daya kabin mangsa iki. Thanks kanggo kabeh kurban produk solar."

 — Gary

 

"Sampeyan nggawe gampang kanggo nginstal sistem solar ing RV. Kualitas apik, Konektor DC apik. Aku seneng banget lan kesengsem.
Matur nuwun!!!"

 - Erik V.

 

"Aku pancene ora bisa ngomong cukup babagan produk solar sampeyan. Aku ora bakal ngandelake wong liya kanggo Solar. Pangiriman cepet lan ora ana masalah saka siji MC4. Matur nuwun kanggo nyambut gawe sajrone kahanan sing durung mesthi iki matur nuwun kanggo kabeh karyawan sing nuduhake kanggo kerja sajrone pandemi iki. Srengenge mesthi teka sawise badai."

 - Ronaldo

 

"Sistem tata suryaku wis disetel nganggo kabel MC4 lan PV energi Risin. Ora ana keluhan saiki. Iki cocog banget karo panel suryaku. Produk sing apik lan layanan sing apik kanggo para pelanggan. Thanks."

 - Alice

 


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita