Kuning Green Wire 4mm 6mm Tembaga Solar Grounding Earth Cable

Katrangan singkat:

Kuning Green Wire 4mm 6mm Tembaga Solar Grounding Earth Cable ditrapake kanggo panel surya kanggo generasi daya lan komponen sambungan kabel sing gegandhengan, utamané cocok kanggo outdoor.Resistance kanggo suryo srengenge, anti-tuwa, Nggunakake bahan tahan api halogen-free asap kurang, kelas sing luwih dhuwur, luwih aman.


  • Ukuran Popular:2.5mm, 4mm, 6mm
  • Dawane populer:10cm,15cm,20cm,25cm,30cm
  • Tegangan Rated:450 V/750 V AC
  • Konduktor:Terdampar Bare Tembaga
  • Isolasi:PVC
  • warna:Kuning/Ijo
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Aplikasi saka BVR Solar Grounding Kabel

    Kabel Grounding Solar BVR, Kawat Terisolasi PVC kalebu seri kabel laying, sing cocog kanggo dipasang ing papan sing tetep.Kabel Grounding Bumi digunakake minangka konektor sistem tata surya, nyopir, lampu, peralatan listrik, instrumen lan peralatan telekomunikasi kanthi tegangan nganti 450/750V (UO/U).Bagéyan saka kabel plastik digunakake ing peralatan kanthi voltase AC nganti 300V.

    Kabel grounding BVR

    Data Teknis Kabel Grounding Solar BVR

    ukuran kabel grounding sing disesuaikan

    Ukuran Kabel Diameter bolongan dawa Paket
    2,5mm2 5 mm(4/6/8mm ing Opsional) 100mm/120mm/150mm/200mm/250mm/300mm(Utawa dawa selaras liyane) 100 pcs/bag
    4mm2
    6mm2

     

    kabel ground kuning ijo

    kabel ground kuning ijo 1

    kabel ground kuning ijo 2

    9614861174_376689953

    厦门广如产品目录_V

    Kustomisasi saka macem-macem grounding didhukung.

    14392532418_2080893017

    H642aa18065ca443aa66d9050391dd1ca4.jpg__WPS图片

     

    Napa Milih Kita?

      ·Pengalaman 12 taun ing industri solar lan dagang
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor Solar MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita