Kabel Hijau Kuning 4mm 6mm Kabel Surya Grounding Solar

Katrangan singkat:

Kawat Hijau Kuning 4mm 6mm Tembaga Surya Grounding Solar dilebokake ing panel surya kanggo nggawe listrik lan komponen sing gegandhengan karo sambungan kabel, utamane cocog kanggo ruangan. Tahan sinar srengenge, anti-penuaan, Nggunakake bahan tahan api asap bebas halogen, bahan sing luwih dhuwur, luwih aman.


  • Ukuran populer: 2.5mm, 4mm, 6mm
  • Dawa populer: 10cm, 15cm, 20cm, 25cm, 30cm
  • Tegangan: 450V / 750V AC
  • Konduktor: Tembaga Bare terdampar
  • Jampel: PVC
  • Werna: Kuning / Ijo
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    Aplikasi Kabel Lahan Surya BVR

    Kabel Lemah Surya BVR, Kawat Terisolasi PVC kalebu ing sawetara kabel pelapis, sing cocog kanggo nyelehake ing papan sing tetep. Kabel Grounding Bumi digunakake minangka konektor sistem tata surya, nyetir, pencahayaan, peralatan listrik, peralatan instrumen lan telekomunikasi kanthi voltase dirangkep nganti 450 / 750V (UO / U). Bagéyan saka kabel plastik digunakake ing peralatan kanthi voltase AC nganti 300V.

    BVR grounding cable

    Data Teknis Kabel Lahan Surya BVRcustomized size副本

    Ukuran Kabel Diameter Lubang Dawane Paket
     2.5mm2   5mm (4/6 / 8mm ing Opsional) 100mm / 120mm / 150mm / 200mm / 250mm / 300mm(Utawa dawa khusus liyane) 100 pcs / bag
    4mm2
    6mm2

     

    yellow green ground cableyellow green ground cable 1yellow green ground cable 2

    9614861174_376689953

    H0e93c9f02c0441a6981100c623c8d429O.jpg__WPS图片

    Kustomisasi macem-macem dhasar didhukung.

    14392532418_2080893017

    H642aa18065ca443aa66d9050391dd1ca4.jpg__WPS图片

     

    Napa Milih Kita?

      · Pengalaman 12 taun ing industri surya lan dagang
      · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan
      · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV
      · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita