10A 20A 30A 12V 24V Intelligent PWM Solar Charge Controller

Katrangan singkat:

10A 20A 30A 12V 24V Intelligent PWM Solar Charge Controller minangka piranti kontrol otomatis sing digunakake ing sistem pembangkit tenaga surya, sing ngontrol array sel surya multi-saluran kanggo ngisi baterei lan baterei kanggo nguwasani beban inverter solar. controller punika bagean kontrol inti saka kabèh sistem sumber daya photovoltaic.


  • Jeneng Model:YJSS
  • Tipe:PWM
  • Tegangan:12V / 24V Adaptasi Otomatis
  • saiki:10A,20A,30A,40A,50A,60A
  • Aplikasi:Pengontrol Pengisi Daya, Stasiun Kerja Surya, Pengontrol Lampu, Pengontrol Tegangan, Pengontrol Sistem Tata Surya
  • Paket:kothak individu
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Pengontrol daya surya PWM

     

    Kaluwihan saka 10A 20A 30A 12V 24V PWM Solar Charge Controller

    1. Soket USB pindho.

    2. Aluminium paduan injeksi port.

    3. Cangkang plastik + piring mburi wesi.

    4.12V / 24V Auto adaptasi, ukuran cilik, gampang operate.

    5.LCD, parameter pemrograman.Fungsi memori data.

    6. Nggunakake chip kelas industri PCB, adaptasi lingkungan sing atos.

    7. Dibangun ing industri mikro controller.Fungsi memori data.Sawise nyetel paramèter, dipateni.Nalika diuripake maneh, ora perlu ngreset paramèter.

    kontrol PWM

     

    Data Teknis PWM PV Charge Controller

    Jeneng Model YJSS
    Tegangan 12V / 24V Adaptasi Otomatis
    saiki 10A,20A,30A,40A,50A,60A
    Daya PV Maks 1500W
    Tegangan PV Maks 50V
    Jinis baterei Pangisi daya baterei asam timbal
    Ngisi Ngambang 13.7V (standar, bisa diatur)
    Discharge Stop 10.7V (standar, bisa diatur)
    Discharge Sambungake maneh 12.6V (standar, bisa diatur)
    Ukuran 133 * 70 * 35 mm
    USB 2 USB
    Output USB 5V/2A MAKS
    Suhu operasi -35 ℃ ~ + 60 ℃
    Aplikasi Pengontrol Pengisi Daya, Sistem PV Surya, Kontrol Lampu
    Sertifikat ROHS, CE, ISO9001, ISO14001

    PWM solar charge controller 8

    Data Produk Pengontrol Pengisian Daya Surya 30A

    Jaminan Mutu:
    Nggunakake chip SMT kualitas proses produksi PCB industri chip, bisa operate stably ing kadhemen, suhu dhuwur, lingkungan lembab.
    Layar tampilan LED:
    Kontroler nggunakake setelan instruksi tampilan LED dual, setelan wektu lan tampilan digital siji-kanggo-siji tampilan sing cocog.
    Soket USB kaping pindho:
    Port USB standar digital, kompatibel karo kabeh jinis piranti teknologi digital ing antarmuka USB pasar.

    PWM solar charge controller 3 4. PWM solar charge controller PWM solar charge controller 5 PWM solar charge controller 6 PWM solar charge controller 9

    Perbandingan RISIN Solar Charge Controller

    Hc8302d3d92d243c2aa6f327f2a3b168eR.jpg_

     

     

    Aplikasi pengontrol surya PWM

    PWM solar charge controller 2

     

    Paket pengontrol pengisian daya PWM (Kotak Individu per pcs)

     

    Paket PWM 1

     

     

    Panganggo Manual

    · Regulator aktif cocok kanggo baterei asam timbal: OPEN, AGM, GEL.Ora cocog kanggo hidrida logam nikel, ion litium utawa baterei liyane.
    · Regulator pangisian daya mung cocok kanggo ngatur modul solar.Aja nggunakake DC utawa sumber daya liyane minangka sumber daya.

    Fenomena abnormal alesan Solusi
    Sunny nanging ora dikenani biaya Bukak sirkuit utawa sambungan mbalikke saka panel photovoltaic Sambungake maneh
    Ikon muat ora urip Setelan mode salah / Baterei sithik Setel maneh / Isi ulang
    Muat lambang kelip-kelip alon Over load Ngurangi beban watt
    Muat lambang cepet sumunar Proteksi sirkuit cendhak Auto nyambung maneh
    Mateni Baterei sithik banget mbalikke Priksa baterei / sambungan

    ¿ìËÙ°²×°Ö¸ÄÏ

     

    Kenapa Memilih Risin?

      ·12 taun pengalaman ing pabrik solar
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita