10A 20A 30A 12V 24V Controller Charger PWM Cerdas

Katrangan singkat:

10A 20A 30A 12V 24V Controller PWM Solar Charge Controller minangka piranti kontrol otomatis sing digunakake ing sistem pembangkit tenaga surya, sing ngontrol susunan sel surya multi-saluran kanggo ngisi batere lan batere kanggo nguatake inverter surya. pengontrol minangka bagean kontrol inti saka kabeh sistem pasokan listrik fotovoltaik.


  • Jeneng Model: YJSS
  • Jinis: PWM
  • Tegangan: 12V / 24V Auto Adaption
  • Saiki: 10A, 20A, 30A, 40A, 50A, 60A
  • Aplikasi: Controller Charger, Solar Working Station, Controller Lighting, Voltage Controller, Solar System Controller
  • Paket: Kothak individu
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    Solar charge controller PWM

     

    Keuntungan 10A 20A 30A 12V 24V PWM Surya Ngisi Kontrolr

    1. Soket USB kaping pindho.

    2. Port injeksi paduan aluminium.

    3. Nihan plastik + piring mburi wesi.

    4.12V / 24V Auto adaptasi, ukuran cilik, gampang dioperasikake.

    5.LCD, parameter programing. Fungsi memori data.

    6. Nggunakake chip kelas industri PCB, adaptasi lingkungan sing angel.

    7. Kontrol mikro industri internal. Fungsi memori data. Sawise nyetel paramèter, dipateni. Nalika urip maneh, sampeyan ora prelu ngreset paramèter kasebut.

    PWM controller

     

    Data Teknis PWM PV Charge Controller

    Jeneng Model YJSS
    Tegangan 12V / 24V Auto Adaption
    Saiki 10A, 20A, 30A, 40A, 50A, 60A
    Max Daya PV 1500W
    Tegangan Max Maks 50V
    Jinis Baterai Pangisi daya Baterai Asam Utama
    Ngisi daya Ngisi 13.7V (standar, luwes)
    Stop mandeg 10.7V (standar, luwes)
    Discharge Sambungake maneh 12.6V (standar, luwes)
    Ukurane 133 * 70 * 35mm
    USB 2 USB
    Output USB 5V / 2A MAX
    Suhu Operasi -35 ℃ ~ + 60 ℃
    Lamaran Controller Charger, Sistem Solar Solar, Kontrol Lampu
    Sertifikat ROHS, CE, ISO9001, ISO14001

    PWM solar charge controller 8

    Data Produk Kontrol Biaya Surya 30A

    Jaminan Kualitas:
    Nggunakake chip SMT proses produksi kualitas chip kelas industri PCB, bisa digunakake kanthi stabil ing lingkungan sing adhem, suhu dhuwur, lembab.
    Layar Tampilan LED:
    Kontroler nggunakake setelan instruksi tampilan dual LED, setelan wektu lan tampilan digital sing cocog karo siji-menyang-siji.
    Soket USB Ganda:
    Port USB standar digital, kompatibel karo kabeh jinis piranti teknologi digital ing antarmuka USB pasar.

    PWM solar charge controller 3 PWM solar charge controller 4 PWM solar charge controller 5 PWM solar charge controller 6 PWM solar charge controller 9

    Comparison of RISIN Solar Charge Controller

    Hc8302d3d92d243c2aa6f327f2a3b168eR.jpg_

     

     

    Aplikasi kontrol surya PWM

    PWM solar charge controller 2

     

    Paket pengontrol daya PWM (Kothak Individual per pcs)

     

    PWM package 1

     

     

    Manua Panganggol

    · Pengatur iki cocog kanggo baterai asam timbal: OPEN, AGM, GEL.Iki ora cocog kanggo hidrida logam nikel, ion lithium utawa baterai liyane.
    · Pengatur daya mung cocog kanggo ngatur modul surya.Aja nggunakake DC utawa sumber daya liyane minangka sumber daya.

    Fenomena sing ora normal Alesan Solusi
    Sunny nanging ora dikenani biaya Bukak sambungan sirkuit utawa mbalikke panel fotovoltaik Sambung maneh
    Ikon mbukak ora urip Setelan mode salah / Batere kurang Setel maneh / Isi ulang
    Ikon mbukak sumunar alon-alon Over mbukak Ngurangi watt
    Ikon mbukak cepet sumunar Perlindhungan sirkuit cendhak Sambungake maneh kanthi otomatis
    Mateni Batere mbalik banget Priksa batere / sambungan

    ¿ìËÙ°²×°Ö¸ÄÏ

     

    Napa Milih Risin?

      · Pengalaman 12 taun ing pabrik surya
      · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan
      · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
      · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita