Pemutus Sirkuit Miniatur AC 63 Amp 1P 2P 3P 4P AC MCB

Katrangan singkat:

Pemutus Sirkuit Miniatur AC 63 Amp 3 Phase MCB dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi arus sing berlebihan ing piranti utawa peralatan listrik, ing ngendi proteksi sirkuit cabang wis proteksi utawa ora dibutuhake.Piranti dirancang kanggo aplikasi sirkuit kontrol arus searah (AC) ing Sistem Tenaga Surya.


  • Jeneng Model:TOMC3AC-63
  • Nomer kutub:1P, 2P, 3P, 4P
  • Tegangan Rated:AC 110 V, 230 V, 400 V
  • Rated saiki:6A,10A,16A,20A,25A,32A,40A,50A,63A
  • Tipe kurva: C
  • Dhukungan pemasangan:DIN rel 35mm
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    https://www.risienergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kaluwihan saka ACCircuit BreakerMCB 1P, 2P, 3P, 4P

    1. MCBMiniatur Circuit Breaker Kabiku kanggo operasi non-profesional dening sing untrained, lan ora perlu pangopènan

    2. Kondisi lan aplikasi sing marem kaya kasebut ing ndhuwur, MCB kanthi piranti sing nuduhake "ON-OFF" dianggep cocog kanggo fungsi isolasi.

    3. Piranti tartamtu kayata piranti protèktif mundhak, arrester mundhak etc dianjurake kanggo nginstal ing baris hulu kanggo MCB minangka pancegahan marang potensial mundhak voltase lan saiki kedadean ing sisih input daya sawijining.

    4. Kurva tripping sing cocog dipilih lan dipasang kanthi bener, MCB lelungan lan mateni sirkuit sing dilindhungi yen ana kesalahan, lan kanthi mangkono menehi perlindungan marang kejut listrik.

    5. Proteksi marang loro kakehan lan short circuit

    6. Kontak indikasi posisi

    7. Ditrapake kanggo terminal lan pin / garpu jinis sambungan Busbar

    8. Gampang dipasang ing rel DIN 35mm

    MCB AC 2P 1

     

     

    Data Teknis ACCircuit BreakerAC MCB 1P, 2P, 3P, 4P

    Jeneng Model TOMC3AC-63
    Pole No. 1P, 2P, 3P, 4P
    Tegangan Rated AC 110 V, 230 V, 400 V
    Rated Saiki 6A,10A,16A,20A,25A,32A,40A,50A,63A
    Kurva tripping C
    Kapasitas hubung singkat (lcn) 3 kA
    frekuensi dirating 50/60Hz
    Kelas watesan energi 3
    Rated impuls tahan voltase 6,2 kV
    Daya tahan elektro-mekanik ≥ 6000
    Terminal sambungan Terminal sekrup / terminal pilar kanthi calmp
    Kapasitas sambungan Konduktor kaku nganti 25mm²
    Fastening torsi 2.0Nm
    Instalasi DIN Rail 35mm / Pemasangan Panel

    Pemutus Sirkuit Miniatur AC 1 Pemutus Sirkuit Miniatur AC 2 Pemutus Sirkuit Miniatur AC 3 Pemutus Sirkuit Miniatur AC 4 Pemutus Sirkuit Miniatur AC 5 6. Pemutus Sirkuit Miniatur AC

    Sertifikat Circuit Breaker

    Gambar Pemutus Sirkuit AC AC MCB 1P,2P,3P,4P

    TOMC3-63-MCB-Instalasi-Dimensi

     

    Kenapa Memilih Risin?

      ·12 taun pengalaman ing pabrik solar
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita