AC Miniatur Circuit Breaker 63 Amp 1P 2P 3P 4P AC MCB

Katrangan singkat:

AC Miniatur Circuit Breaker 63 Amp 3 Phase MCB dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi arus listrik ing peralatan utawa peralatan listrik, ing endi perlindungan sirkuit cabang wis dilindhungi utawa ora dibutuhake. Piranti dirancang kanggo aplikasi sirkuit kontrol saiki (AC) langsung ing Tata Surya.


  • Jeneng Model: TOMC3AC-63
  • No Pole.: 1P, 2P, 3P, 4P
  • Tegangan: AC 110V, 230V, 400V
  • Dinilai Saiki: 6A, 10A, 16A, 20A, 25A, 32A, 40A, 50A, 63A
  • Jinis Kurva: C
  • Dhukungan sing dipasang: DIN rel 35mm
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kaluwihan AC Breaker Circuit MCB 1P, 2P, 3P, 4P

    1. MCB Breaker Circuit Miniatur kanggo operasi non-profesional dening sing ora trampil, lan ora dibutuhake perawatan

    2. Kahanan lan aplikasi sing marem kaya sing kasebut ing ndhuwur, MCB kanthi piranti sing nuduhake "ON-OFF" dianggep cocog kanggo fungsi isolasi.

    3. Piranti khusus kayata piranti proteksi lonjakan, arrester lonjakan lsp disaranake nginstal ing garis hulu menyang MCB minangka pencegahan voltase gelombang potensial lan arus sing ana ing sisih input daya.

    4. Kurva tripping sing tepat dipilih lan diinstal kanthi bener, MCB lelungan lan mateni sirkuit sing dilindhungi yen ana kesalahan, mula menehi perlindungan saka kejutan listrik.

    5. Perlindhungan saka kalorone uga sirkuit cendhak

    6. Indikasi posisi kontak

    7. Ditrapake kanggo terminal lan pin / garpu sambungan Busbar

    8. Gampang dipasang ing rel DIN 35mm

    MCB AC 2P 1

     

     

    Data Teknis AC Breaker Circuit AC MCB 1P, 2P, 3P, 4P

    Jeneng Model TOMC3AC-63
    Kutub No. 1P, 2P, 3P, 4P
    Tegangan sing Dhewe AC 110V, 230V, 400V
    Dirating saiki 6A, 10A, 16A, 20A, 25A, 32A, 40A, 50A, 63A
    Kurva kesandhung C
    Kapasitas sirkuit cekak (lcn) 3kA
    Frekuensi sing dirating 50 / 60Hz
    Kelas matesi energi 3
    Impulse dirating tahan voltase 6.2kV
    Ketahanan elektro-mekanik 6000
    Terminal sambungan Terminal sekrup / Terminal Pilar kanthi calmp
    Kapasitas sambungan Konduktor kaku nganti 25mm²
    Torsi pengikat 2.0Nm
    Instalasi DIN Rail 35mm / Pemasangan panel

    AC Miniature Circuit Breaker 1 AC Miniature Circuit Breaker 2 AC Miniature Circuit Breaker 3 AC Miniature Circuit Breaker 4 AC Miniature Circuit Breaker 5 AC Miniature Circuit Breaker 6

    Certificate of Circuit Breaker

    Gambar AC Circuit Breaker AC MCB 1P, 2P, 3P, 4P

    TOMC3-63-MCB-Installation-Dimension

     

    Napa Milih Risin?

      · Pengalaman 12 taun ing pabrik surya
      · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan
      · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
      · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita