Konektor Dioda Surya MC4 Kanggo Koneksi Panel Surya

Katrangan singkat:

Konektor MC4 Solar Diode Kanggo Koneksi Panel Surya digunakake ing PV Prevent Reverse DIODE MODULE lan sistem Solar Solar kanggo nglindhungi arus balik saiki saka panel surya lan Inverter. Konektor MC4 Diode kompatibel karo Multic Contact lan jinis MC4 liyane, lan cocog karo kabel surya, 2.5mm, 4mm lan 6mm. Keuntungan sambungan cepet lan dipercaya, tahan UV lan tahan banyu IP67, bisa digunakake ing ruangan suwene 25 taun.


  • Jinis: MC4 Kompatibel
  • Dinilai Saiki: 10A, 15A, 20A, 30A
  • Tegangan: 1000V
  • Bahan: Tembaga Tin, PPO
  • Suhu sekitar: -40 ℃ ~ 100 ℃
  • Mode Kunci: Ngunci dhewe
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    MC4 diode

    Deskripsi Konektor Diode Solar MC4

    1. Konektor surya seri diode, kompatibel karo konektor Multic 4, H4 lan MC4 liyane

    2. Kurang daya sing sithik

    3. Peralatan kunci otomatis poin lanang lan wadon ngaktifake sambungan luwih gampang lan andal.

    4. Kanthi kapasitas anti-tuwa lan resistensi marang radiasi ultraviolet ing tutup njaba

    5. Tokoh populer cocog karo kabeh instalasi lapangan

    6. Pangolahan ing situs sing sederhana

    7. Kanthi instalasi sing trep, umum sing kuwat

    MC4 diode connector

    Data Teknis Konektor Diode MC4

    Dirating saiki 10A, 15A, 20A, 30A opsional
    Tegangan sing Dhewe 1000V DC
    Tegangan Tes 6KV (50Hz, 1Min)
    Materi Kontak Tembaga, dilapisi Timah
    Bahan Isolasi PPO
    Hubungi Resistensi <1mΩ
    Perlindhungan anti banyu IP67
    Suhu sekitar -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel sing Cocog Kabel 2,5 / 4 / 6mm2 (14/12 / 10AWG)

     

    Kaluwihan Konektor Diode 10A 15A 20A MC4

    IP67 diode MC4

    15A Diode MC4 Connector

    high quality Diode MC4

    Diode MC4 advantages

     

    Gambar 1000V Konektor Diode MC4

    Datasheet of diode MC4 RISIN

     

     Sambungan Surya Saka panel Surya menyang Inverter PV

    Solar system connection

     

     

    Napa Milih Kita?

    · 12 taun pengalaman ing industri surya lan dagang

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita