Konektor Dioda Surya MC4 Kanggo Sambungan Panel Surya

Katrangan singkat:

Konektor Dioda Solar MC4 Kanggo Sambungan Panel Surya digunakake ing PV Nyegah MODUL DIODA Mbalik lan sistem PV Solar kanggo nglindhungi arus balik saiki saka panel surya lan Inverter.Konektor Dioda MC4 kompatibel karo Multic Contact lan jinis MC4 liyane, lan cocok kanggo kabel solar, 2.5mm, 4mm lan 6mm.Kauntungan yaiku sambungan cepet lan dipercaya, tahan UV lan anti banyu IP67, bisa digunakake ing njaba ruangan suwene 25 taun.


  • Tipe:MC4 Kompatibel
  • Rated saiki:10A, 15A, 20A, 30A
  • Tegangan Rated:1000V
  • Bahan:Tembaga Tinned, PPO
  • Suhu sekitar:-40 ℃ ~ 100 ℃
  • Mode kunci:Self-locking
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Dioda MC4 Kab

    Deskripsi Konektor Dioda Surya MC4

    1. Konektor surya seri dioda, kompatibel karo Multic Contact 4, H4 lan konektor MC4 liyane

    2. mundhut daya Low

    3. Peralatan kunci otomatis titik lanang lan wadon ngaktifake sambungan luwih gampang lan dipercaya.

    4. Kanthi kapasitas anti-tuwa lan resistance kanggo radiation ultraviolet ing tutup njaba

    5. Popular tokoh cocog paling instalasi lapangan

    6. Pangolahan ing situs sing prasaja

    7. Kanthi instalasi trep, commonality kuwat

    Konektor dioda MC4

     

    Data Teknis Konektor Dioda MC4

    Rated Saiki 10A, 15A, 20A, 30A opsional
    Tegangan Rated 1000 V DC
    Tes Tegangan 6KV(50Hz,1Min)
    Bahan Kontak Tembaga, Timah dilapisi
    Bahan Isolasi PPO
    Kontak Resistance <1mΩ
    Proteksi anti banyu IP67
    Suhu sekitar -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel sing cocog Kabel 2.5/4/6mm2 (14/12/10AWG).

     

    Kaluwihan saka 10A 15A 20A MC4 Diode Konektor

    IP67 dioda MC4

    15A Konektor Dioda MC4

    kualitas dhuwur Diode MC4

    Diode MC4 kaluwihan

     

    Gambar saka 30AKonektor Dioda MC4

    Lembar data Konektor dioda MC4

     

    Kepiye Konektor Risin Diode MC4 bisa digunakake ing sistem tata surya?

    31b3d71b-521e-4013-bfbe-4ddaabab04d9

     

    Sambungan Solar Saka Panel Surya menyang Inverter PV

    Sambungan tata surya

     

     

    Kenapa Memilih Risin?

    · Pengalaman 12 Taun ing pabrik solar

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita