125A 160A 250A 3 Pole AC MCCB Molded Case Circuit Breaker

Katrangan singkat:

TOS1 seri molded case circuit breaker minangka salah sawijining produk sing dikembangake lan diprodhuksi kanthi nggunakake teknologi canggih internasional.Diwenehake karo voltase insulasi sing dirating 550V lan 800V lan digunakake kanggo sirkuit AC 50/60Hz, voltase operasi sing dirating AC 400V (utawa ngisor), saiki operasi sing dirating nganti 1600A kanggo owah-owahan lan wiwitan motor sing arang banget. IEC60947-2 standar.


  • Jeneng Model:TOS1
  • Nomer Kutub: 3P
  • Rated Tegangan Operasi:400 V AC
  • Rated saiki:100A,125A,160A,250A,400A,630A,800A~1600A
  • Tipe kurva: A
  • Bobot:1,95 kg
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ


    https://www.risienergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kaluwihan sakaAC MCCB Kab125A 160A 250A

    Pemutus sirkuit kasus cetakan, disingkat MCCB, minangka jinis piranti proteksi listrik sing bisa digunakake kanggo macem-macem voltase, lan frekuensi 50 Hz lan 60 Hz.Bedane utama antarane molded-case lan miniatur circuit breaker yaiku MCCB bisa duwe rating saiki nganti 2.500 ampere, lan setelan trip biasane bisa diatur.Bentenane tambahan yaiku MCCB cenderung luwih gedhe tinimbang MCB.Kaya akeh jinis pemutus sirkuit, MCCB nduweni telung fungsi utama:

    • Perlindhungan marang kakehan - arus ing ndhuwur nilai sing dirating sing luwih suwe tinimbang normal kanggo aplikasi kasebut.
    • Perlindhungan marang kesalahan listrik - Sajrone fault kayata short circuit utawa line fault, ana arus sing dhuwur banget sing kudu langsung diselani.
    • Ngalih lan mateni sirkuit - Iki minangka fungsi pemutus sirkuit sing kurang umum, nanging bisa digunakake kanggo tujuan kasebut yen ora ana saklar manual sing cukup.

    Range rating saiki sing kasedhiya saka pemutus sirkuit sing dicetak ngidini digunakake ing macem-macem aplikasi.MCCBs kasedhiya karo ratings saiki sing sawetara saka nilai kurang kayata 15 ampere, kanggo ratings industri kayata 2.500 ampere.Iki ngidini supaya bisa digunakake ing aplikasi daya rendah lan daya dhuwur.

    AC MCCB 3P 1

     

    Spesifikasi TeknisAC MCCB Kab3P Circuit Breaker

    Data Teknis AC MCCB 3P

     

    Ukuran Arus TinggiMolded Case Circuit Breaker

    Ukuran AC MCCB

     

     

    Kenapa Memilih Risin?

      ·12 taun pengalaman ing pabrik solar
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita