125A 160A 250A 3 Pole AC MCCB Pemutus Sirkuit Cetakan

Katrangan singkat:

Pemutus sirkuit kasus cetakan seri TOS1 minangka salah sawijining produk sing dikembangake lan diproduksi kanthi nggunakake teknologi canggih internasional. Iki diwenehake kanthi voltase insulasi 550V lan 800V lan digunakake kanggo sirkuit AC 50 / 60Hz, voltase operasi AC 400V (utawa ngisor), dirating saiki operasi nganti 1600A amarga arang-arang ganti motor lan wiwitan. IEC60947- 2 standar.


  • Jeneng Model: TOS1
  • Nomer Kutub: 3P
  • Tegangan Operasi sing Diarani: 400V AC
  • Dinilai Saiki: 100A, 125A, 160A, 250A, 400A, 630A, 800A ~ 1600A
  • Jinis Kurva: A
  • Bobot: 1,95kg
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ


    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kauntungan saka AC MCCB 125A 160A 250A

    Pemutus sirkuit kasus cetakan, disingkat MCCB, minangka jinis piranti proteksi listrik sing bisa digunakake kanggo macem-macem voltase, lan frekuensi kanggo 50 Hz lan 60 Hz. Bedane utama antarane kasus cetakan lan pemutus sirkuit miniatur yaiku MCCB bisa duwe rating saiki nganti 2.500 ampere, lan setelan perjalanan biasane bisa diatur. Bentenipun tambahan yaiku MCCB cenderung luwih gedhe tinimbang MCB. Kaya umume jinis pemutus sirkuit, MCCB duwe telung fungsi utama:

    • Perlindhungan saka kakehan - sapunika ing ndhuwur regane sing luwih dawa tinimbang apa sing normal kanggo aplikasi kasebut.
    • Perlindhungan saka kesalahan listrik - Sajrone kesalahan kayata sirkuit cendhak utawa kesalahan garis, ana arus gedhe banget sing kudu diganggu langsung.
    • Nguripake lan mateni sirkuit - Iki minangka fungsi pemutus sirkuit sing kurang umum, nanging bisa digunakake kanggo tujuan kasebut yen ora ana saklar manual sing cukup.

    Kasedhiya sawetara peringkat saiki saka pemutus sirkuit cetakan ngidini digunakake ing macem-macem aplikasi. MCCB kasedhiya kanthi rating saiki sing kalebu saka nilai murah kayata 15 ampere, nganti rating industri kayata 2.500 ampere. Iki ngidini supaya bisa digunakake ing aplikasi daya rendah lan daya dhuwur.

    AC MCCB 3P 1

     

    Spesifikasi Teknis AC MCCB 3P Circuit Breaker

    Technical Data of AC MCCB 3P

     

    Ukuran Saiki Dhuwur Pemutus Sirkuit Kasus Cetakan

    Dimension of AC MCCB

     

     

    Napa Milih Risin?

      · Pengalaman 12 taun ing pabrik surya
      · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan
      · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
      · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita