Perlindhungan Saben Dina Topeng Wadhah Steril Cahaya UV Non-medis

Katrangan singkat:

Perlindhungan saben dina UV non-medis topeng rai steril pakai 10 pcs per kanthong plastik sing ditutup, standar CE lan registrasi FDA, struktur 3 lapisan (2 lapisan kain non-tenunan lan 1 lapisan kain BFE 95% dilebur) cukup nyediakake perlindungan kanggo bledug, flu lsp, cocok didol ing toko ritel lan supermarket.


  • Bahan: Kain sing ora dirajut + Kain tapis leleh + Kain tenun non
  • Ukuran: 17,5 * 9,5 cm
  • Fitur: Bisa digunakake, trep, tahan debu, anti-virus
  • Standar: EN149-2001 + A1 2009 , GB / T 32610-2016
  • Paket: 10 PCS / Bag, 2000 PCS / CTN
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    daily face mask

    Struktur Produk topeng rai:

    Topeng rai sing bisa digunakake kalebu awak topeng, band topeng lan strip logam. Awak topeng digawe saka kain sing ora ditenun lan kain nonwoven sing lebur. Strip logam digawe saka bahan sing fleksibel.

    Indikator Kinerja Utama:

    Efisiensi filtrasi bakteri ora kurang saka 95%. Resistensi ventilasi ora luwih saka 49Pa / cm2. Jumlah total koloni bakteri yaiku≤100CFU / g. Escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, staphylococcus aureus, hemolytic streptococcus, jamur ora bisa dideteksi.

    H195da4a833484a32b5ad26285c246909D.jpg__wps图片

    Hcc0bef4a5c214b9d8b261402e9d523dcy

    H4552e2700fba4c5fb506cea5d39d33d66.jpg__wps图片

    Cara Nggunakake:

    1. Sadurunge digunakake, priksa manawa kemasan kasebut wis apik lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk.

    2. Bukak kemasan, jupuk topeng, pasang lan tarik topeng ing pasuryan kanthi tangan lan jaga garis logam ing ndhuwur lan sisih kanthi lempitan mudhun ing njaba; pencet strip logam saka jembatan irung menyang rong sisih kanthi pucuk driji kanggo nyetak strip logam ing jembatan irung lan masak ing pasuryan.

    H1c0378f4aaa34d249c54e88d6c6565b4z.jpg__wps图片

    H8248c61d2a574b5cb2b0cd4a6a8b62a0r.jpg__wps图片

    H712d1ad0590641d3a047ad4b3ff097f0G.jpg__wps图片Ha248a50fdf714e57a7526ae47cf9cf35F.jpg__wps图片


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

    Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita