Topeng COVID-19

  • Daily Protection Non-medical UV Light Sterile Disposable Face Mask

    Perlindhungan Saben Dina Topeng Wadhah Steril Cahaya UV Non-medis

    Perlindhungan saben dina UV non-medis topeng rai steril pakai 10 pcs per kanthong plastik sing ditutup, standar CE lan registrasi FDA, struktur 3 lapisan (2 lapisan kain non-tenunan lan 1 lapisan kain BFE 95% dilebur) cukup nyediakake perlindungan kanggo bledug, flu lsp, cocok didol ing toko ritel lan supermarket.
  • COVID 19 Anti Virus Civil KN95 Earloop Face Mask Respirators

    COVID 19 Anti Virus Sipil KN95 Respirator Masker Wajah

    COVID 19 Anti virus civil KN95 earloop face mask respirator, digawe miturut standar GB2626-2006 lan EN149-2001 + A1 2009, 2 lapis kain 25gsm 95% BFE dilelehake, 2 lapis kain non-anyaman, 1 lapisan kulit katun sing ramah, total 5 lapisan kanggo njamin efisiensi nyaring sing dhuwur, pad irung bisa eksternal utawa interal, gumantung karo kebutuhan pelanggan. Label pribadi utawa layanan paket kasedhiya.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita