COVID 19 Anti Virus Sipil KN95 Respirator Masker Wajah

Katrangan singkat:

COVID 19 Anti virus civil KN95 earloop face mask respirator, digawe miturut standar GB2626-2006 lan EN149-2001 + A1 2009, 2 lapis kain 25gsm 95% BFE dilelehake, 2 lapis kain non-anyaman, 1 lapisan kulit katun sing ramah, total 5 lapisan kanggo njamin efisiensi nyaring sing dhuwur, pad irung bisa eksternal utawa interal, gumantung karo kebutuhan pelanggan. Label pribadi utawa layanan paket kasedhiya.


  • Jeneng produk: Respirator topeng anti-telinga anti virus sipil KN95
  • Bahan: 42% kain tanpa tenunan, 29% kain sing dicairkan, katun udara panas 29%
  • JENIS: KN95
  • Fitur: Cocog karo kulit, Nyaman, Ambegan dhuwur, bebas lateks
  • Standar: GB2626-2006, EN149: 2001 + AI-2009
  • Paket: 5 pcs / bag
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    KN95 face mask

     

    Deskripsi masker rai KN95

    Jeneng produk Respirator topeng anti-telinga anti virus sipil KN95
    Materi 42% kain tanpa tenunan, 29% kain sing dicairkan, katun udara panas 29%
    Asal Usul Cina
    Werna Putih
    Fitur Cocog karo kulit, Nyaman, Ambegan dhuwur, bebas lateks, Antibacterial
    Standar GB2626-2006, CE EN149: 2001 + A1-2009, FDA

    【KN95】 Efektif nglindhungi sampeyan saka virus. Ora dianjurake kanggo pasien sing ngalami penyakit kardiovaskular amarga kenceng banget.

    【Anti-kabut】 Kanthi irung plastik sing didhelikake sing dibangun ing jembatan tulang rawan sing didhelikake, bisa diatur supaya ora ana kekosongan lan nyuda inhalasi zat sing mbebayani.

    【Filtrasi dhuwur】 Lapisan utama karbon aktif bisa nyaring gas utawa ambu sing mbebayani.

    【Nyenengake】 Gelung kuping elastis tanpa tekanan ing kuping. kain berkualitas tinggi kanggo nyuda iritasi kulit.

    【Floding】 Melipat thinsection, entheng lan gampang digunakake.

     

    Pambuka Topeng Pelindung KN95

    vicil mask

     

    Kaluwihan topeng N95

    Earloop Face Mask N95 facs mask

    Napa kita kudu nganggo topeng KN95?

    anti virus mask

     

    Cara nganggo Respirator N95

    mask

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

    Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita