Kabel Fotovoltaik DC 1500V H1Z2Z2-K Kabel Panel Surya 6mm2

Katrangan singkat:

Kabel DC 1500V H1Z2Z2-K Kabel Panel Surya 6mm2 digunakake ing sistem tenaga Photovoltaic kanggo nyambungake panel surya lan Inverter Solar utawa kothak combiner Solar. 25 taun urip kerja.


  • ukuran:1x2.5mm, 1x4mm, 1x6mm, 1x10mm, 1x16mm
  • Standar:TUV EN50618 H1Z2Z2-K
  • Tegangan:1500VDC
  • Suhu:-40 ℃ ~ 120 ℃
  • warna:Ireng, Abang
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    kauntungan kabel solar

    Apa 1500V H1Z2Z2-K Solar Kabel 1x4mm:

    Akabel solaryaiku kabel interkoneksi sing digunakake ing pembangkit listrik fotovoltaik.Kabel solar nyambungake panel surya lan komponen listrik liyane saka sistem fotovoltaik.Kabel solar dirancang kanggo tahan UV lan tahan cuaca.Bisa digunakake ing sawetara suhu gedhe lan umume dilebokake ing njaba.

     

    Kaluwihan saka Kabel Solar 1500V:

    Syarat kinerja khusus kanggo materi sing digunakake kanggo kabel instalasi panel surya diwenehake ing kode listrik nasional lan lokal sing ngatur instalasi listrik ing sawijining wilayah.Fitur umum sing dibutuhake kanggo kabel solar yaiku resistensi sinar ultraviolet, cuaca, suhu ekstrem ing wilayah kasebut lan insulasi sing cocog kanggo kelas voltase peralatan.Yurisdiksi sing beda-beda bakal duwe aturan khusus babagan grounding (earthing) instalasi tenaga surya kanggo proteksi kejut listrik lan proteksi kilat.

    Hed88a4420e83474d9ed583c288c8e169E1

     

    3) Lapisan Jaket: XLPE, Bebas Halogen, tahan UV.

    2) Lapisan Isolasi: XLPE, Bebas Halogen.

    1) Konduktor: 99,99% Strand Tinned Kawat Tembaga.

     

    Data Teknis 1500V H1Z2Z2-K Kabel Surya Inti Tunggal

    Tegangan Rated 600V/1000VAC, 1500VDC
    Konduktor 99,99% Strand Tembaga, Timah dilapisi (Miturut VDE0295/IEC60228)
    Isolasi Poliolefin copolymer electron-beam cross-linked(XLPE/XLPO)
    Jaket Poliolefin copolymer electron-beam cross-linked(XLPE/XLPO)
    Tes Tegangan 6500V, 50Hz, 5 Min
    Watak Tahan UV, Bebas Halogen
    Suhu sekitar -40oC~120oC, Luwih saka 25 Taun (TUV)
    Kinerja geni IEC 60332-1
    Emisi Asap IEC 61034,EN 50268-2
    warna Ireng, Abang
    Sertifikat TUV, CE, ISO
    Standar EN 50618:2014 H1Z2Z2-K

    3

    kabel solar kab

     

    Ukuran Kabel Solar 1500V 4mm 6mm 10mm

    Ukuran Konstruksi Konduktor Konduktor OD Kabel OD Resistance Max. Tegangan Rated 60 ℃ Ampacity
    mm2 nx mm mm mm Ω/Km VDC A
    1×1.5 30×0.25 1.58 4.6 13.7 1500 30
    1×2.5 47×0.25 1.98 5.1 8.21 1500 41
    1×4.0 56×0,28 2.35 5.5 5.09 1500 55
    1×6.0 84×0.28 3.06 6.3 3.39 1500 70
    1×10 142×0.28 4.60 7.8 1.95 1500 98
    1×16 228×0.28 5.60 9.2 1.24 1500 132
    1×25 361×0.28 6.95 11.3 0.795 1500 176
    1×35 494×0.28 8.3 13.3 0.565 1500 218

     

     

     

     

     

     

     

     

    Kapasitas mawa saiki ana ing kahanan mbikak kabel siji ing udara.

    黑色电缆优点

    红色电缆优点

    konektor panel surya

     

    Sambungan Solar Saka Panel Surya menyang Inverter PV

     Sambungan tata surya

     

    Kenapa Memilih Risin?

      ·12 Taun pengalaman ing pabrik solar lan dagang
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita