Kabel DC 1500V H1Z2Z2-K Kabel Panel Surya 6mm2

Katrangan singkat:

Kabel Panel Surya 1500V H1Z2Z2-K Kabel 6mm2 digunakake ing sistem tenaga Photovoltaic kanggo nyambung panel surya lan Inverter Surya utawa kothak gabungan Solar. Tahan UV lan bisa digunakake ing ruangan ing suhu saka -40 ℃ nganti 120 ℃ kanthi 25 taun kerja.


  • Ukuran: 1x2.5mm, 1x4mm, 1x6mm, 1x10mm, 1x16mm
  • Standar: TUV EN50618 H1Z2Z2-K
  • Tegangan: 1500VDC
  • Suhu: -40 ℃ ~ 120 ℃
  • Werna: Ireng, Abang
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    solar cable advantage

    Apa Kabel Surya 1500V H1Z2Z2-K 1x4mm:

    kabel surya yaiku kabel interkoneksi sing digunakake ing pembangkit listrik fotovoltaik. Kabel surya nggandhengake panel surya lan komponen listrik liyane saka sistem fotovoltaik. Kabel surya dirancang supaya tahan UV lan tahan cuaca. Iki bisa digunakake ing kisaran suhu sing akeh lan umume dilebokake ing njaba.

     

    Kauntungan Kabel Surya 1500V:

    Persyaratan kinerja spesifik kanggo materi sing digunakake kanggo instalasi panel surya diwenehake ing kode listrik nasional lan lokal sing ngatur instalasi listrik ing sawijining wilayah. Fitur umum sing dibutuhake kanggo kabel surya yaiku resistensi cahya ultraviolet, cuaca, suhu ekstrem ing wilayah kasebut lan insulasi sing cocog karo kelas voltase peralatan kasebut. Yurisdiksi sing beda-beda bakal duwe aturan tartamtu babagan grounding (pembumian) instalasi tenaga surya kanggo nglindhungi kejut listrik lan perlindungan kilat.

    1500V single core

    3) Jaket: XLPE, bebas Halogen, tahan UV.

    2) Isolasi: XLPE, bebas Halogen.

    1) Konduktor: Kabel Tembaga Tinned 99,99%.

     

    Data Teknis Kabel Surya Inti Tunggal 1500V H1Z2Z2-K

    Tegangan sing Dhewe 600V / 1000VAC, 1500VDC 
    Kondektur Tembaga Strand 99,99%, dilapisi Timah (Miturut VDE0295 / IEC60228)
    Jampel Sambungan silang balok poliolefin copolimer elektron (XLPE / XLPO)
    Jaket Sambungan silang balok poliolefin copolimer elektron (XLPE / XLPO)
    Tegangan Tes 6500V, 50Hz, 5Min
    Watake Resistansi UV, Bebas halogen
    Suhu sekitar -40oC ~ 120oC, Luwih Saka 25 Taun (TUV)
    Kinerja Fire IEC 60332-1
    Emisi Asap IEC 61034, EN 50268-2
    Werna Ireng, Abang
    Sertifikat TUV, CE, ISO
    Standar EN 50618: 2014 H1Z2Z2-K

    3

     

    Ukuran Kabel Surya 1500V 4mm 6mm 10mm

    Ukurane Konstitusi Konduktor Konduktor OD Kabel OD Max Maksimal. Tegangan sing Dhewe 60 ℃ Ampacity
    mm2 nx mm mm mm Ω / Km VDC A
    1 × 1,5 30 × 0,25 1,58 4.6 13.7 1500 30
    1 × 2,5 47 × 0,25 1,98 5.1 8.21 1500 41
    1 × 4.0 56 × 0,28 2.35 5.5 5.09 1500 55
    1 × 6,0 84 × 0,28 3.06 6.3 3.39 1500 70
    1 × 10 142 × 0,28 4,60 7.8 1,95 1500 98
    1 × 16 228 × 0,28 5.60 9.2 1.24 1500 132
    1 × 25 361 × 0,28 6.95 11.3 0,795 1500 176
    1 × 35 494 × 0,28 8.3 13.3 0,565 1500 218

     Kapasitas sing nggawa saiki ana ing kahanan nyedhiyakake kabel siji ing udara.

     

     Sambungan Surya Saka panel Surya menyang Inverter PV

     Solar system connection

     

    Napa Milih Risin?

      · Pengalaman 12 taun ing pabrik surya lan dagang
      · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan
      · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
      · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita