Piranti Proteksi Surge Solar 60KA AC Surge Lighting Arrester SPD

Katrangan singkat:

Piranti Proteksi Surge Tenaga Surya 60KA AC Surge Lighting Arrester SPD (ing singkatan AC SPD, alias, surge suppressor, surge arrester) cocok kanggo TN-S, TN-CS, TT, IT etc, sistem sumber daya AC 50/60Hz ,<380V.Nalika SPD gagal ing risak kanggo liwat panas utawa liwat-saiki, release Gagal bakal bantuan peralatan listrik misahake saka sistem sumber daya lan menehi sinyal pratondo, iku uga bisa diganti kanggo modul nalika voltase operasi ing Solar PV Systems.


  • Jeneng Model:TOWSP
  • Nomer kutub:1P, 2P, 3P, 4P
  • Tegangan Rated:AC 275V, 385V
  • Arus Discharge (8/20s) In~Imax:10kA~20kA,20kA~40kA,30kA~60kA
  • Wektu nanggapi:: <25ns
  • Dhukungan pemasangan:DIN rel 35mm
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    https://www.risienergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kaluwihan saka AC Surge Arrester SPD 1P,2P,3P,4P

    1. TOWSP AC Protective Arrester SPD cocok digunakake ing TT, TN-S, TN-C, IT, TN-CS lan etc sistem sumber daya AC 50/60Hz, <380V.

    2. Cocog kanggo proteksi daya sistem, kayata kabinet distribusi daya, kabinet switch, kabinet switch, papan distribusi AC, lsp.

    3. TOWSP AC Protective Arrester SPD kanggo nglindhungi saka langsung lan ora langsung kilat rangsang lan transient liwat voltase liyane.

    4. kothak Distribusi karo input ruangan ing bangunan lan saben lantai

    5. Bagian inti yaiku komponen vristor oksida logam kanthi kapasitas discharge dhuwur.

    6. voltase ampas Low lan respon cepet

    7. Reliable kontrol thanks kanggo Thermo Dynamic Control disconnector.

    8. Kanthi kontak signaling remot kanggo piranti kontrol.

    9. Fault pratondo liwat tandha abang ing jendhela pengawasan.

    AC SPD 2P 1

     

    Data Teknis AC Protective ArresterAC SPD Kab1P, 2P, 3P, 4P 

    Jeneng Model TOWSP-B60 TOWSP-C40 TOWSP-D20
    Kelas Proteksi B C D
    Pole No. 1P, 2P, 3P, 4P
    Max.Tegangan Operasi Terus Menerus (Uc): 275V
    Nominal Discharge Arus (8/20s) (In) 30 kA 20kA 10kA
    Maks.Arus Discharge (8/20s) (Imax.) 60kA 40kA 20kA
    Tingkat protèktif voltase ~1.5KV ~1.3KV ~1.0KV
    Wektu Respon <25ns
    Lingkungan Kerja Suhu -40C + 80C
    Kelembapan relatif <95%
    Bahan Cangkang Luar Bahan tahan api

     

    Gambar saka AC Protective ArresterAC SPD Kab1P, 2P, 3P, 4P

    gambar AC SPD

     

    c0e162ad391409f5d006908fe197fc9

     

    Kenapa Memilih Risin?

      ·12 taun pengalaman ing pabrik solar
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita