Piranti Proteksi Surge Tenaga Surya 60KA AC Surge Light Arrester SPD

Katrangan singkat:

Piranti Proteksi Surge Surya 60KA AC Surge Light Arrester SPD (singkatan AC SPD, alias, suppressor surge, arrester surge) cocog kanggo TN-S, TN-CS, TT, IT lsp, sistem catu daya AC 50 / 60Hz , <380V. Nalika SPD gagal rusak amarga panas banget utawa saiki, pelepasan kegagalan bakal mbantu peralatan listrik kapisah saka sistem catu daya lan menehi sinyal pratondo, bisa uga diganti modul nalika duwe voltase operasi ing Tata Surya UV.


  • Jeneng Model: TOWSP
  • No Pole.: 1P, 2P, 3P, 4P
  • Tegangan: AC 275V, 385V
  • Discharge Saiki (8 / 20s) Ing ~ Imax: 10kA ~ 20kA, 20kA ~ 40kA, 30kA ~ 60kA
  • Wektu Respon :: <25ns
  • Dhukungan sing dipasang: DIN rel 35mm
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kaluwihan AC Surge Arrester SPD 1P, 2P, 3P, 4P

    1. TOWSP AC Protective Arrester SPD cocog digunakake ing sistem pasokan listrik TT, TN-S, TN-C, IT, TN-CS lan liya-liyane AC 50 / 60Hz, <380V.

    2. Cocog kanggo proteksi daya sistem, kayata kabinet distribusi daya, kabinet saklar, kabinet saklar, papan distribusi AC, lsp.

    3. TOWSP AC Protective Arrester SPD kanggo nglindhungi saka impuls kilat langsung lan ora langsung lan voltase sementara liyane.

    4. Kothak distribusi kanthi input ruangan ing bangunan lan saben lantai

    5. Bagian inti yaiku komponen gelang oksida logam kanthi kapasitas debit dhuwur.

    6. voltase turahan sithik lan respon cepet

    7. Kontrol sing bisa dipercaya amarga konektor Thermo Dynamic Control.

    8. Kanthi kontak sinyal adoh kanggo piranti kontrol.

    9. Indikasi kesalahan liwat tandha abang ing jendela inspeksi.

    AC SPD 2P 1

     

    Data Teknis Arrester Protektif AC AC SPD 1P, 2P, 3P, 4P 

    Jeneng Model TOWSP-B60 TOWSP-C40 TOWSP-D20
    Kelas Perlindhungan B C D
    Kutub No. 1P, 2P, 3P, 4P
    Maks. Tegangan Operasi Terus (Uc): 275V
    Nominal Saiki Ngirim (8 / 20s) (Ing) 30kA 20kA 10kA
    Maks. Discharge Saiki (8 / 20s) (Imax.) 60kA 40kA 20kA
    Tingkat protèktif voltase ~ 1.5KV ~ 1.3KV ~ 1.0KV
    Wektu Response <25ns
    Lingkungan Kerja Suhu -40C + 80C
    Kelembapan relatif <95%
    Bahan saka Shell njaba Bahan tahan api

     

    Gambar AC Protective Arrester AC SPD 1P, 2P, 3P, 4P 

    drawing of AC SPD

     

    c0e162ad391409f5d006908fe197fc9

     

    Napa Milih Risin?

      · Pengalaman 12 taun ing pabrik surya
      · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan
      · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
      · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita