Solar Micro Inverter kanggo Sistem Solar MPPT 60HZ 600W Inverter

Katrangan singkat:

Inverter Mikro Solar kanggo Sistem Surya MPPT 60HZ 600W Grid Tied inverter ditrapake kanggo sistem PV Solar ing atap kothak.Ngonversi tenaga DC PV Solar dadi daya AC, disinkronake karo daya Grid.Feed daya PV Solar menyang kothak liwat meter.Kanggo ngumpulake Fit utawa nyuda tagihan daya.


  • Jeneng Model:GTB-600
  • Daya Rated:600W
  • Tegangan Output:120V/230V AC
  • Sistem Monitoring:APLIKASI seluler, browser PC
  • Suhu sekitar:-40°C nganti +60°C
  • Gelar anti banyu:IP65
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    20200511233401390761

    Kaluwihan saka 600W WIFI Solar Micro Inverter:

    ·Safety: Ora meksa dhuwur ndadékaké kanggo risiko bundhas pribadi, risiko geni disebabake arcing;

    ·Reliable / wektu babar pisan dawa: inverter tradisional 2 kaping luwih saka urip;

    ·Biaya instalasi murah: ora ana kabel DC lan switch DC lan peralatan liyane;

    ·Generasi daya lan liyane: produktif saka sistem inverter konvensional daya 15%;

    ·Ora ana gangguan: Instalasi ruangan, ora ana pengaruh swara ing lingkungan urip;

    ·Instalasi fleksibel / keukur: Pangguna bisa diinstal minangka bagéan saka residents, kayata 1.2KW, miturut nggunakake sakteruse ing sembarang wektu dening 600W lengkap kanggo siji unit.Utawa bagéan saka sistem bakal diinstal kanggo 260W kanggo unit disewakake kanggo wong liya nggunakake, lan bagean iki, miturut macem-macem kabutuhan owah-owahan mbosenke diatur.

     

    MICRO SOLAR INVERTER

    Data Technicable saka Solar Micro Inverter

    Model GTB-600
    Daya input maksimal 600 Watt
    Tegangan tracking daya puncak 22-50V
    Min / max voltase wiwitan 22-55V
    Maksimum DC short-circuit 30A
    Arus operasi input maksimum 27.2A
    Data Output @120V @230V
    output daya puncak 600 Watt
    daya output Rated 600 Watt
    Rated output saiki 5A 2.6A
    Range voltase sing dirating 80-160VAC 180-260VAC
    Range frekuensi sing dirating 48-51 / 58-61Hz
    Faktor Daya > 99%
    Unit maksimal saben sirkuit cabang 5 pcs (fase tunggal) 10 pcs (fase tunggal)
    Efisiensi Output @120V @230V
    Efisiensi MPPT statis 99,5%
    Efisiensi output maksimal 95%
    Konsumsi daya ing wayah wengi <1W
    THD <5%
    Eksterior & Fitur
    Kisaran suhu sekitar -40°C nganti +60°C
    Ukuran (L × W × H) 280mm × 200mm × 40mm
    Bobot 1,62 kg
    Rating anti banyu IP65
    adhem Dingin dhewe
    Mode Komunikasi Mode WiFi
    Mode transmisi daya Transfer mbalikke, prioritas mbukak
    Sistem Monitoring APLIKASI seluler, browser PC
    Kompatibilitas elektromagnetik EN50081.bagean1 EN50082.Pesta1
    Gangguan kothak EN61000-3-2 Safety EN62109
    Deteksi kothak DIN VDE 0126
    Sertifikat CE, BIS

    struktur sistem pv surya

    instalasi saka 600W WIFI MICRO SOLAR INVERTER

     

    Sambungan saka 600W Micro Inverter

    sambungan WIFI MICRO SOLAR INVERTERsambungan telung phase saka WIFI MICRO SOLAR INVERTER

     

    Manual pangguna 600W Solar Micro InverterLembar data 600W WIFI MICRO SOLAR INVERTER

     

    Cathetan:

    ★Mangga sambungake inverter ing ngisor iki instruksi operasi nuduhake ndhuwur.Yen duwe pitakon, hubungi wong sing relatif.
    ★Non-profesional ora mbongkar. Mung personel qualified bisa ndandani produk iki.
    ★Mangga nginstal inverter ing asor kurang lan wellventilated Panggonan supaya inverter over-panas, lan mbusak watara inflammable lan bahan mbledhos.
    ★Nalika nggunakake produk iki, supaya bocah-bocah ndemek, muter, supaya kejut listrik.
    ★ Panel surya sing disambungake, generator baterei utawa angin lan kabel sumber daya DC input DC.
    Aksesoris kanggo produk:
    1. Siji kertu garansi;
    2. Siji pangguna manual;
    3. Siji sertifikat kualitas;
    4.1 kantong sekrup kanggo instalasi inverter mikro;
    5. Siji Kabel AC;
    Tampilan LED:
    1.Lampu abang 3 detik—Lampu LED abang 3 detik
    nalika piranti wiwit , banjur ing kahanan apa;
    2.Green flash cepet-MPPT searching;
    3. Lampu kilat ijo alon-MPPT + nggoleki;
    4. Lampu kilat abang alon-MPPT - nggoleki;
    5.Lampu ijo ing 3s lan mateni 0.5s-MPPT dikunci;
    6.Lampu abang ajeg-a.Perlindhungan pulo;
    b.Swara-suhu pangayoman;
    c.Swara / kurang proteksi tegangan AC;
    d.Swara / kurang proteksi voltase DC;e. Kesalahan
    Cathetan:
    Lampu kilat LED ing proses bisa digunakake: inverter sing disambungake menyang sisih AC & DC → Lampu LED Abang 3 detik → Lampu kilat LED Ijo kanthi cepet (searching MPPT) → Lampu kilat LED Ijo alon (MPPT + searching) / Lampu kilat LED abang alon (MPPT - searching) / reen lampu LED ing 3s lan mateni 0,5s (MPPT dikunci) .

     

    Napa Milih Kita?

    · Pengalaman 10 taun ing industri solar lan dagang

    ·30 Menit kanggo reply sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor Solar MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita