On Grid Connected Micro Solar Power Inverter 400 Watt

Katrangan singkat:

On Grid Connected Micro Solar Power Inverter 400 Watt minangka piranti sing digunakake ing fotovoltaik sing ngowahi arus langsung (DC) sing digawe dening modul solar siji menyang arus bolak-balik (AC). Kontras inverter mikro karo senar konvensional lan inverter surya pusat, sing nyambung karo macem-macem modul utawa panel surya saka sistem PV.


  • Jeneng Model: GTB-400
  • Daya Rated: 400W
  • Tegangan Output: 120V / 230V AC
  • Sistem ngawasi: Mobile APP, browser PC
  • Suhu sekitar: -40 ° C nganti + 60 ° C
  • Gelar anti banyu: IP65
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    Solar Micro inverter duwe sawetara kaluwihan tinimbang inverter konvensional:

    1. Jumlah garis teduhan, lebu utawa salju sing cilik ing modul solar, utawa uga kegagalan modul sing lengkap,aja nyuda output kanthi proporsional. 

    2. Saben mikroinverter ngasilake tenaga paling luweh kanthi nindakake pelacakan titik daya maksimum kanggo sing nyambung modul

    3. Kesederhanaan ing desain sistem, kabel amperage sing luwih murah, manajemen stok sing disederhanakake, lan keamanan tambahan uga liya faktor sing dienalake karo solusi mikroinverter.

     

    202004272350463c4b4a

     

    Data sing Bisa Dipasang saka Inverter Mikro Solar 400W

    Model GTB-400 
    Daya input maksimal 400Watt 
     Voltase pelacak daya puncak  22-50V 
     Min / voltase wiwitan wiwitan  22-55V 
     Sirkuit DC maksimal  20A 
     Saiki operasi input maksimum  13A 
     Data Output  @ 120V @ 230V 
     Output daya puncak  400Watt
     Daya output sing dirating  400Watt
     Dinilai saiki output  3.3A  1.7A
     Rentang voltase sing dirating  80-160VAC  180-260VAC
     Rentang frekuensi dirating  48-51 / 58-61Hz 
     Faktor Tenaga  > 99% 
     Unit maksimal saben sirkuit cabang  6 pcs phase Fase tunggal)  12 pcs (Fase tunggal)
     Efisiensi Output  @ 120V  @ 230V 
     Efisiensi MPPT statis  99,5% 
     Efisiensi output maksimal  95% 
     Konsumsi daya wengi <1W 
     THD  <5% 
     Eksterior & Fitur  
     Kisaran suhu sekitar  -40 ° C nganti + 60 ° C 
     Ukuran (L × W × H)  253mm × 200mm × 40mm 
     Bobot  1,5kg 
     Rating anti banyu  IP65 
     Adhem  Pendinginan mandhiri 
     Mode Komunikasi  Mode WiFi 
     Mode transmisi daya  Transfer mbalikke, prioritas mbukak 
     Sistem Pemantauan  Mobile APP, browser PC 
     Kompatibilitas Elektromagnetik  EN50081.bagean1 EN50082.Party1 
     Gangguan jaringan  EN61000-3-2 Keamanan EN62109 
     Deteksi grid  DIN VDE 0126 
     Sertifikat  CE, BIS 

     

    Struktur sistem tenaga surya

    structure of solar inverter system

    Manual SMART GRID INVERTER GTB-400

    installation of micro inverter_页面_2

     

    Sambungan Inverter Grid Mikro

    single phase connection

     

    three phase connection

    Datasheet of 400W smart micro inverter

    Cathetan:

    ★ Nyambungake inverter sawise nuduhake instruksi operasi ing ndhuwur. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kontak karo wong liya.
    ★ Non-profesional ora bubar. Mung personel sing mumpuni sing bisa ndandani produk iki.
    ★ Mangga instal inverter ing asor asor lan papan sing apik kanggo ngindhari pemanas sing over-inverter, lan bening ngubengi bahan sing bisa ngobong lan bisa njeblug.
    ★ Nalika nggunakake produk iki, aja bocah nutul, muter, supaya ora kejut listrik.
    ★ Panel surya sing nyambung, batere utawa generator angin lan kabel input DC input DC.
    Aksesoris kanggo produk:
    1. Siji kertu garansi;
    2. Siji manual pangguna;
    3. Siji sertifikat kualitas;
    4.1 sekrup sekrup kanggo instalasi inverter mikro;
    5. Siji Kabel AC;
    Tampilan LED:
    1. Lampu abang 3 detik — Lampu LED abang 3 detik
    nalika piranti diwiwiti, banjur ing kahanan apa;
    2.Green flash kanthi cepet — nggoleki MPPT;
    3. Lampu kilat ijo alon - MPPT + nggoleki;
    4. Lampu kilat abang alon - MPPT - nggoleki;
    5. Lampu ijo ing 3s lan mati 0,5s — MPPT dikunci;
    6. Cahya cahya anteng - a. Perlindhungan pulau;
    b. Proteksi suhu sing luwih gedhe;
    c. Proteksi voltase AC over / kurang;
    d. Proteksi voltase DC liwat / kurang; e.Fault
    Ujar:
    LED sumunar nalika proses digunakake: inverter nyambung menyang sisih AC & DC →Lampu LED abang 3 detik → Lampu kilat LED ijo cepet (nggoleki MPPT) → Lampu kilat LED ijo alon-alon (MPPT + nggoleki) / Lampu LED abang alon (MPPT - nggoleki) / lampu LED reen ing 3s lan mati 0.5s (MPPT dikunci).

     

    Napa Milih Kita?

    · 10 taun pengalaman ing industri surya lan dagang

    ·  30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita