4to1 MC4 Y Konektor Cabang Panel Surya Sambungan Paralel

Katrangan singkat:

Konektor Cabang Panel Solar 4to1 MC4 Y Koneksi Paralel (1 Set = 4Male1 Wanita + 4Female 1Male) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya Konektor 4Y iki biasane digunakake kanggo ngubungake 4 panel surya uga sambungan paralel, pas karo MC4 Wanita Pria Konektor tunggal saka Modul PV,. Konektor cabang 4Y iki bisa cocog karo kabeh panel surya MC4 Tipe Photonic Universe. 100% IP67 anti banyu, saengga bisa digunakake ing njobo ing kahanan cuaca.


  • Funtion: 4 input, 1 output
  • Tegangan: 1000V
  • Dinilai Saiki: 50A
  • Kelas anti banyu: IP67
  • Suhu sekitar: -40 ℃ ~ 100 ℃
  • Dawa: 50cm (OEM bisa ditampa)
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ


    4in1 Y branch MC4 connector

    Katrangan kabel 4 nganti 1 cabang surya

    Gawe kabel paralel 4 panel surya kanthi angin kanthi konektor MC4 4to1 Y Cabang sing lengkap. Utamane cocog kanggo kit 400W, konektor iki ngidini sampeyan nginstal panel ing orientasi potret utawa lanskap tanpa kabel sing apik. Saben paket teka kanthi pasangan.

     

    single core solar cable

    Deskripsi Konektor Cabang Surya 

    4to1 MC4 Y Cabang Konektor Panel Surya Koneksi Paralel kompatibel karo konektor multi kontak 4, Bisa nggawe 4group panel surya kanthi sambungan sing cepet lan andal menyang sistem fotovoltaik (panel surya, konverter).

    mc4 structure

    4to1 Y solar connector

    Data Teknis Kawat Cabang MC4

    Dirating saiki 30A
    Tegangan sing Dhewe 1000V DC
    Tegangan Tes 6KV (50Hz, 1Min)
    Materi Kontak Tembaga, dilapisi Timah
    Bahan Isolasi PPO
    Hubungi Resistensi <1mΩ
    Perlindhungan anti banyu IP67
    Suhu sekitar -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel sing Cocog Kabel 2,5 / 4 / 6mm2 (14/12 / 10AWG)
    Sertifikat TUV, CE, ROHS, ISO

     

    Kauntungan saka Konektor MC4 1to4

    IP67 4to1 branch MC4

    high quality MC4 1to4

    advantage of 4to1 mc4 Y splitter

    PV branch cable 4to1

     

    Gambar Kabel Cabang 4 nganti 1 Y (L = 50cm, OEM bisa ditampa)

    Datasheet of MC4-2-1 branch

     

    Sambungan Paralel MC4 cabang 4to1 Y

    4to1 Y cable using

     

    Napa Milih Risin?

    · 12 taun pengalaman ing pabrik surya lan dagang

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita