Pengontrol Pengisian Solar

  • 10A 20A 30A 12V 24V Intelligent PWM Solar Charge Controller

    10A 20A 30A 12V 24V Intelligent PWM Solar Charge Controller

    10A 20A 30A 12V 24V Intelligent PWM Solar Charge Controller minangka piranti kontrol otomatis sing digunakake ing sistem pembangkit tenaga surya, sing ngontrol array sel surya multi-saluran kanggo ngisi baterei lan baterei kanggo nguwasani beban inverter solar. controller punika bagean kontrol inti saka kabèh sistem sumber daya photovoltaic.
  • 30A 40A 50A 60A 12V 48V Intelligent MPPT Solar Charge Controller

    30A 40A 50A 60A 12V 48V Intelligent MPPT Solar Charge Controller

    30A 40A 50A 60A 12V 48V Intelligent MPPT Solar Charge Controller minangka pangontrol pangisian daya solar pelacakan titik daya maksimum, sing nduweni fungsi target titik daya maksimal, cocok kanggo digunakake ing baterei utawa baterei ngisi daya energi surya lan kontrol ngisi daya. cocok kanggo sistem energi solar kothak karo voltase sudhut. Pengontrol daya solar minangka bagean kontrol inti saka sistem sumber daya fotovoltaik kabeh.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita