1000 V DC Solar PV Fuse Holder 10x38mm untuk Solar PV Fuse dengan TUV UL CE ROHS sertifikat

Katrangan singkat:

1000V DC Solar PV Fuse Holder 10x38mm kanggo Solar PV Fuse karo TUV lan ROHS digunakake ing kothak combiner DC ing sistem PV solar.Nalika panel PV utawa inverter nyebabake kakehan utawa sirkuit cendhak, langsung mateni kanggo nglindhungi panel surya.sekring DC uga digunakake kanggo nglindhungi bagean electrical liyane ing sirkuit DC, nalika kakehan utawa short circuit.A sawetara sekring ing paket 10x38mm khusus desainer kanggo pangayoman lan isolasi saka photovoltaic strings.


  • Tegangan Rated:DC 1000V, 1500V
  • Rated saiki:30A
  • Ukuran in-line Fuse:10x38mm (Bisa diganti.)
  • Range ampere sekring:6A,8A,10A,12A,15A,20A,25A,30A
  • Kapasitas pecah sing dirating:33 kA
  • Dhukungan pemasangan:DIN rel 35mm
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    DC Fuse Holder

    Kauntungan saka 1000V DC Solar PV Fuse Holder 10x38mm

    1. Instruksi Pembangkit Listrik PV

    Sistem pembangkit listrik PV solar dibentuk kanthi akeh sambungan PV ing seri, lan mbentuk array PV kanthi instalasi paralel, sauntara, arus sing diasilake dening akeh array PV dikonsentrasi ing inverter PV saka kothak sambungan PV, inverter PV nguripake DC menyang AC supaya bisa nyambung karo kothak utilitas utawa digunakake ing piranti omah.

    2. Aplikasi

    Sekring seri cocok kanggo sistem pembangkit tenaga surya pv, voltase dirating nganti 1500V, saiki dirating nganti 630A, digunakake ing peralatan pembangkit listrik pv minangka senar modul pv lan array pv kanggo proteksi saiki, lan panel pv lan baterei sing disambungake ing seri. lan paralel, kanggo ngisi sistem aliran variabel kanggo proteksi pemutus sirkuit cendhak, ing stasiun pv lan sistem penyearah inverter kanggo proteksi pemutus sirkuit cendhak, uga sistem pembangkit listrik pv, inrush lan voltase gangguan sirkuit cendhak kanggo proteksi break cepet, kapasitas pemecahan sing dirating kanggo 10-50KA, produk nandheske kanggo IEC60629.1 lan 60629.6.

    3. Kondisi operasi normal

    Nilai maksimal suhu sekitar bisa nganti 90 ℃, nilai watesan min nganti -40 ℃, ketinggian instalasi ora luwih saka 2000m (perusahaan kita bisa ngatur adhedhasar syarat khusus sampeyan.

    4. Gunakake kategori

    "gPV" tegese proteksi breaking DC lengkap ing sistem pembangkit listrik fotovoltaik solar.

    5. Fraktur struktural

    Link sekring digawe saka perak murni (utawa strings salaka), welding kurang timah lan encapsulated ing nyawiji tbe digawe saka dhuwur-kekuatan porselen, tabung sekring kapenuhan dhuwur-kemurnian wedhi kuarsa kimia diproses minangka medium busur awak disambungake. karo terminal kontak dening titik welding basis sekring ditindhes dening resin utawa casing plastik dipasang karo kontak lan ngemot bêsik fusi, sambungan digawe dening riveting minangka dhukungan saka bagean awak sekring ukuran cocok.Sekring seri iki nduweni piranti kompak lan trep, nggunakake keamanan, katon ayu, etc.

    DC Fuse nduwèni 30A

    Data Teknis SuryaSekring DCPemegang 30A

    Jeneng Model YRPV-30
    Tegangan Rated DC 1000V, 1500V
    Rated Saiki 30A
    Ukuran in-line Fuse 10x38mm (Bisa diganti.)
    Range Ampere Fuse 6A,8A,10A,12A,15A,20A,25A,30A
    Kapasitas rusak sing dirating 3.3kA
    Sambungan 2.5-10mm2
    Suhu sekitar operasi -30~+70°C
    Resistance lan lembab panas Kelas 2
    Elevasi ≤ 2000
    Kelas polusi 3
    Lingkungan instalasi Panggonan ora kedher & impact abvious
    Kelas instalasi
    Cara instalasi DTH35-7.5/ DIN35 Rel

    "sekring solar dc kab

    pemutus sekring surya

     

    Data produk saka DC Fuse Holder 1000V

    10x38mm 1000V Solar Fuse lan Holder

    Aplikasi saka Solar PV Fuse Holder

    Aplikasi DC Fuse holder

     

    instruksi kothak combiner

     

     

     

    Kenapa Memilih Risin?

    · Pengalaman 12 Taun ing pabrik Solar

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita