1000V DC Solar PV Fuse Holder 10x38mm kanggo Solar PV Fuse kanthi TUV UL lan ROHS

Katrangan singkat:

1000V DC Solar PV Fuse Holder 10x38mm kanggo Solar PV Fuse kanthi TUV lan ROHS digunakake ing kothak kombinasi DC ing sistem PV surya. Nalika panel PV utawa inverter nyebabake kakehan utawa sirkuit cendhak, langsung mati kanggo nglindhungi panel surya. DC sekring uga digunakake kanggo nglindhungi bagean listrik liyane ing sirkuit DC, nalika kakehan utawa sirkuit cendhak. Sekring sekring ing paket 10x38mm khusus desainer kanggo nglindhungi lan ngisolasi senar fotovoltaik.


  • Tegangan: DC 1000V, 1500V
  • Dinilai Saiki: 30A
  • Ukuran Fuse in-line: 10x38mm (Bisa diganti.)
  • Range ampere Fuse: 6A, 8A, 10A, 12A, 15A, 20A, 25A, 30A
  • Kapabilitas bejat dirating: 33kA
  • Dhukungan sing dipasang: DIN rel 35mm
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    Kauntungan saka 1000V DC Solar PV Fuse Holder 10x38mm

    1. Pandhuan Generasi Listrik PV

    Sistem pembangkit listrik tenaga surya dibentuk dening akeh sambungan PV ing seri, lan mbentuk array PV kanthi instalasi paralel, sauntara, arus sing digawe dening akeh susunan PV dikonsentrasi ing inverter PV saka kothak persimpangan PV, inverter PV nguripake DC menyang AC supaya bisa nyambung karo jaringan utilitas utawa digunakake ing peralatan ing omah.

    2. Aplikasi

    Sekring seri cocog kanggo sistem pembangkit listrik tenaga surya, voltase dirating nganti 1500V, dirating saiki dadi 630A, digunakake ing peralatan pembangkit listrik pv minangka senar modul pv lan susunan pv kanggo proteksi saiki, lan panel pv lan batere sing disambungake kanthi seri lan sejajar, kanggo ngisi sistem aliran variabel kanggo proteksi sirkuit cendhak, ing stasiun pv lan sistem penyearah inverter kanggo proteksi break circuit pendek, uga sistem energi energi pv, voltase kesalahan inrush lan circuit short kanggo proteksi break cepet, kapasitas break rate nganti 10-50KA, produk negesake menyang IEC60629.1 lan 60629.6.

    3. Kondisi operasi normal

    Rata-rata suhu udakara suhu nganti 90 ℃, angka watesan min nganti -40 ℃, dhuwure instalasi ora luwih saka 2000m (perusahaan bisa ngatur adhedhasar sarat spesial sampeyan.

    4.Gunakake kategori

    "GPV" tegese perlindungan DC lengkap kanggo sistem pembangkit tenaga fotovoltaik surya.

    5.Wangunan struktural

    Link sekring digawe saka perak murni (utawa senar perak), ngelas timah kurang lan dibungkus ing cairan sing digawe saka porselen kekuatan tinggi, tabung sekring sing diisi karo pasir kuarsa kemurnian dhuwur sing diproses sacara kimia minangka medium busur. Awak sekring disambungake karo terminal kontak kanthi basis sekering las titik sing ditindhes dening resin utawa casing plastik sing dipasang karo kontak lan ngemot potongan-potongan fusi, sambungan digawe kanthi riveting minangka dhukungan saka bagean awak sekring ukuran sing cocog. Sekering seri iki duwe piranti sing kompak lan trep, gunakake keamanan, penampilan sing apik, lsp.

    DC Fuse holder 30A

    solar dc fuse

    Data Teknis Solar Fuse DC Sing duwe 30A

    Jeneng Model YRPV-30
    Tegangan sing Dhewe DC 1000V, 1500V
    Dirating saiki 30A
    Ukuran Fuse in-line 10x38mm (Bisa diganti.)
    Range Ampere of Fuse 6A, 8A, 10A, 12A, 15A, 20A, 25A, 30A
    Kapabilitas bejat dirating 3.3kA
    Sambungan 2.5-10mm2
    Suhu lingkungan operasi -30 ~ + 70 ° C
    Resistensi lan panas lembab Kelas 2
    Dhuwur ≤ 2000
    Kelas polusi 3
    Lingkungan instalasi papan sing ora ana geter & pengaruh
    Kelas instalasi
    Cara instalasi DTH35-7.5 / DIN35 Rail

     

    Data Produk DC Fuse Holder 1000V

    10X38mm PV Fuse holder_页面_1

    10X38mm PV Fuse holder_页面_3

    10x38mm 1500V Solar Fuse

    Aplikasi Holder Fuse Solar

    DC Fuse holder application

     

    combiner box instruction

     

     

     

    Napa Milih Risin?

    · 10 taun pengalaman ing industri surya lan dagang

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita