10x38mm Solar Fuse Inline nduwe 1000V MC4 Konektor Fuse

Katrangan singkat:

10x38mm Solar Fuse Inline nduwe 1000V MC4 Fuse Connectorwork ing sistem Solar Solar kanggo nglindhungi arus sing mbukak banget saka panel surya lan Inverter. 10x38mm Solar Fuse Connector kompatibel karo Multic Contact lan jinis MC4 liyane, lan cocog karo kabel surya, 2.5mm, 4mm lan 6mm. Keuntungan yaiku sekring inline bisa diganti, sambungan cepet lan andal, resistensi UV lan tahan banyu IP67, bisa digunakake ing ruangan suwene 25 taun.


  • Jinis: MC4 Kompatibel, sekring bisa diganti
  • Ukuran sekring in-line: 10x38mm
  • Tegangan: 1000VDC
  • Dinilai Saiki: 30A
  • Range sekring: 8A, 10A, 12A, 15A, 20A, 25A, 30A
  • Suhu sekitar: -40 ℃ ~ 100 ℃
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    PV Fuse holder

    Deskripsi Konektor Fuse 10004 10x38mm MC4

    Produk iki yaiku sekring 8A / 10A // 12A / 15A / 20A / 25A / 30A gPV sing dipasang ing wadhah sekring anti banyu. Fitur konektor MC4 ing saben ujung, dadi kompatibel kanggo digunakake karo Kit Adaptor lan panel surya. Fuse Holder iki dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi sirkuit tunggal kanggo susunan tenaga surya. Sekring nyegah arus gedhe supaya ora bisa ngrusak panel surya. Tuku produk iki kanggo nglindhungi sistem sampeyan.

    FITUR UTAMA

    Kemudahan Panggunaan

    • Kompatibel karo kabel PV kanthi diameter insulasi sing beda.
    • Dirancang kanggo macem-macem aplikasi DC.
    • Plug-and-play sederhana.
    • Peralatan kunci otomatis poin lanang lan wadon nggawe sambungan gampang lan dipercaya.

    Aman

    • Waterproof - Proteksi Kelas IP67.
    • Bahan insulasi PPO.
    • Kapasitas nggawa saiki sing dhuwur
    • Perlindhungan Kelas II
    • Konektor nggunakake tutul lan sisipan alang alang kanthi jinis tombol batin

    MC4 fuse connector

    TData echnical Konektor Fuse MC4 PV

    Dirating saiki 30A
    Ukuran Sekring Inline 10x38mm
    Sekring Diganti Nggih
    Range Sekring 8A, 10A, 12A, 15A, 20A, 25A, 30A
    Tegangan sing Dhewe 1000V DC
    Tegangan Tes 6KV (50Hz, 1Min)
    Materi Kontak Tembaga, dilapisi Timah
    Bahan Isolasi PPO
    Hubungi Resistensi <1mΩ
    Perlindhungan anti banyu IP67
    Suhu sekitar -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel sing Cocog Kabel 2,5 / 4 / 6mm2 (14/12 / 10AWG)
    Sertifikat TUV, CE, ROHS, ISO

     

    Kaluwihan saka DC Fuse Holder

    IP67 fuseMC4

    30A MC4 Fuse Connector

    high quality MC4 Fuse holder

    fuse MC4 advantages

     

    Gambar saka MC4 Pemegang sekring inline

    Datasheet of MC4 Fuse holder

     

     

     Sambungan Surya Saka panel Surya menyang Inverter PV

    Solar system connection

     

    Napa Milih Kita?

    · 12 taun pengalaman ing industri surya lan dagang

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita