1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO kanggo Solar PV Array

Katrangan singkat:

1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO kanggo Solar PV Array dirancang kanthi aman Ing format sing mandhiri lan terlampir, kisaran switch iki bisa dikunci lan kasedhiya supaya cocog karo kebutuhan isolasi listrik, kayata ndandani, instalasi pangopènan lan inspeksi .


  • Tegangan isolasi sing diarani: DC 1000V, 1500V
  • Saiki digawe panas: 16A, 25A, 32A
  • Gelar anti banyu: IP66
  • Tiang DC: 2P utawa 4P
  • Sambungan: Kanthi Konektor Solar MC4
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kaluwihan Saklar Isolator IP66 DC

    1. Kompak lan cocog yen ana ruang diwatesi

    2. DIN mounting rail supaya gampang dipasang

    3. Mbobol nganti 8 kaping saiki sing nggawe ideal kanggo isolasi motor

    4. Dobel kaping pindho kanthi kinerja keling perak, keandalan lan tahan lama

    5. Jangkauan komprehensif, model 16 nganti 32A

    6. Rating proteksi IP 66 tahan banyu dhuwur

    7. Kapasitas pecah dhuwur kanthi celah udara kontak 12,5 mm

    8. Gampang dipasang lan digunakake

    9. Gampang sworo seru kanggo ngalih tambahan

    Solar Isolator Switch

    Data Teknis IP66 DC Isolator Switch

    Jeneng Model FDIS-16 FDIS-25 FDIS-32
    CNC ing ngisor iki miturut IEC60947-3
    Tegangan isolasi sing dirating DC 1000V / 1500 
    Arus dadi panas saiki 16A 25A 32A
    Impuls dirating tahan voltase Uimp 8000V
    Kapabilitas nggawe sirkuit cekak 1300A 1500A 1700A
    Dinilai arus sirkuit pendek Icc 5000A
    Spesifikasi sekering maksimum gL (gG)  40A 63A 80A
    Urip mekanik 10.000
    Tiang DC 2 utawa 4
    Suhu operasi -25 ℃ ~ + 70 ℃
    Gelar anti banyu IP66

     

    Data Produk Saklar Isolator Surya IP66 DC

    3054067754_1659116767

    Isolator Switch_页面_1 Isolator Switch_页面_2 Isolator Switch_页面_3 Isolator Switch_页面_4

     

    12661794414_564073070

    Isolator Switch in solar project

     

     

    Napa Milih Risin?

      · Pengalaman 12 taun ing pabrik surya
      · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan
      · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
      · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita