1000V 32A Waterproof DC Isolator Ngalih SISO kanggo Solar PV Array

Katrangan singkat:

1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO kanggo Solar PV Array dirancang kanthi aman ing format sing mandhiri lan tertutup, sawetara switch iki bisa dikunci lan kasedhiya supaya cocog kanggo kabutuhan isolasi listrik, kayata ndandani, instalasi lan pamriksan pangopènan. .


  • Rated tegangan isolasi:DC 1000V, 1500V
  • Rated pemanasan saiki:16A,25A,32A
  • Gelar anti banyu:IP66
  • kutub DC:2P utawa 4P
  • Sambungan:Kanthi Konektor Solar MC4
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Hb721397cac9042238f798b1ef2bdeb888

     

    Kaluwihan saka IP66 DC Isolator Ngalih

    1. Kompak lan cocok padha papan winates

    2. DIN alur soyo tambah kanggo instalasi gampang

    3. Load-bejat nganti 8 kaping dirating saiki dadi becik kanggo isolasi motor

    4. Double-break karo rivets salaka-kinerja unggul, linuwih lan tahan suwe

    5. sawetara Comprehensive, 16 kanggo model 32A

    6. Proteksi anti banyu dhuwur IP 66 rating

    7. Kapasitas bejat dhuwur karo 12,5 mm longkangan online kontak

    8. Gampang kanggo nginstal lan operate

    9. Gampang sworo seru-on pas saka tambahan ngalih

     

    H44467071fb56418791f0e2d788507ed3o

    H41fef63884a341c99e318345ed5e9521G

    Hc91736fad3ae46989725d087aa1f26bfa

    Hbc6f8035e2e44b74b88a025e6411b393o

    H9b4e06b06bde4f798a4e257e1c962152X

     

    Data Teknis IP66 DC Isolator Switch

    微信图片_20220322102458

    微信图片_20220322102502

    Data produk IP66 DC Solar Isolator Switch

    H060f8f6ebf384c3594a65dba0c05e20eZ

     

    H4a212c41ff4347289ee62b38db0bdb40R

    H6327ee47dd874771a78d2d080b9a5564e

     

    Kenapa Memilih Risin?

      ·12 taun pengalaman ing pabrik solar
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita