Produk

  • 2way 4way Solar Cable Clip Stainless Steel Wire Clamp for Solar Mounting Installation

    Klip Kabel Surya 2way 4way Klip Kawat Baja tahan karat kanggo Instalasi Pemasangan Solar

    2way Solar Cable Clip SUS Panel Clamp digunakake kanggo manajemen kawat solar, uga dijenengi klip kabel stainless steel, klip panel surya. Iki bisa mbantu ngrampungake kabel surya kanthi apik ing panel surya, kanggo nglindhungi kabel surya supaya ora mudhun lan rusak.
  • MC4 Connector Dust Proof Cover Sealing Cap

    Tutup Konektor Bukti Debu Konektor MC4

    Tutup Sealing Bukti Bukti Konektor MC4 Konektor digunakake kanggo konektor surya MC4 lanang lan wadon, kanggo nglindhungi colokan lan adaptor MC4 saka bledug lan banyu ing inverter surya lan tata surya.
  • 10A 20A 30A 12V 24V Intelligent PWM Solar Charge Controller

    10A 20A 30A 12V 24V Controller Charger PWM Cerdas

    10A 20A 30A 12V 24V Controller PWM Solar Charge Controller minangka piranti kontrol otomatis sing digunakake ing sistem pembangkit tenaga surya, sing ngontrol susunan sel surya multi-saluran kanggo ngisi batere lan batere kanggo nguatake inverter surya. pengontrol minangka bagean kontrol inti saka kabeh sistem pasokan listrik fotovoltaik.
  • 2P 4P 30mA 100mA 300mA 16A 32A 40A 63A ELCB RCCB RCD Residual Current Circuit Breaker

    2P 4P 30mA 100mA 300mA 16A 32A 40A 63A ELCB RCCB RCD Breaker Circuit Saiki

    RCB RCCB minangka Breaker Circuit Breaker Saiki, ELCB minangka Earth Leakage Circuit Breaker, sing ditrapake kanggo sirkuit listrik kanthi voltase 230 / 400V AC, frekuensi 50 / 60Hz lan saiki dirating saka 16Amp nganti 125Amp.
    RCCB ELCB RCD nyedhiyakake proteksi ora langsung menyang awak operator kanthi kondhisi supaya komponen urip sing kena dipasang menyang cagak pembumian sing tepat. RCCB uga nyedhiyakake perlindungan saka bebaya geni sing disebabake dening arus kesalahan bumi amarga gagal fungsi piranti proteksi sing saiki banget.
  • IP66 Power Distribution Box Circuit Breaker Enclosure Weatherproof Enclosure

    IP66 Distribusi Daya Kothak Breaker Breaker Enclosure Weatherproof Enclosure

    Kothak Distribusi Daya IP66 Enclosure Enclosure Weatherproof Enclosure minangka prekara sing penting banget kanggo instalasi solar, yen sampeyan nggunakake pemutus sirkuit DC minangka isolasi. Kotak Kothak Distribusi IP66 iki dirancang kanggo ngatur pemutus sirkuit DIN lengkap kanthi tutup sing bisa dienggo . Uga nduwe entri kabel ndhuwur, ngisor lan mburi.
  • Solar PV Circuit Breaker DC1000V DC550V DC800V DC MCB 6A to 63A

    Solar PV Circuit Breaker DC1000V DC550V DC800V DC MCB 6A nganti 63A

    Solar PV Circuit Breaker DC1000V DC500V DC800V DC MCB 6A nganti 63A dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi arus listrik ing peralatan utawa peralatan listrik, ing endi proteksi sirkuit cabang wis dilindhungi utawa ora dibutuhake. Piranti dirancang kanggo aplikasi sirkuit kontrol saiki (DC) langsung ing Tata Surya UV.
  • 1000V Solar Outdoor Power Protection Device Surge Arrester DC SPD

    1000V Surya Perlindhungan Tenaga Surya Surge Arrester DC SPD

    1000V Surya Perlindungan Tenaga Surya Surge Arrester DC SPD (cekak DC SPD, alias, suppressor surge, arrester surge) cocog kanggo TN-S, TN-CS, TT, IT lsp, sistem catu daya AC 50 / 60Hz. Nalika SPD gagal rusak amarga panas banget utawa saiki, pelepasan kegagalan bakal mbantu peralatan listrik kapisah saka sistem catu daya lan menehi sinyal pratondo, bisa uga diganti modul nalika duwe voltase operasi ing Tata Surya UV.
  • 1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO for Solar PV Array

    1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO kanggo Solar PV Array

    1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO kanggo Solar PV Array dirancang kanthi aman Ing format sing mandhiri lan terlampir, kisaran switch iki bisa dikunci lan kasedhiya supaya cocog karo kebutuhan isolasi listrik, kayata ndandani, instalasi pangopènan lan inspeksi .
  • AC Miniature Circuit Breaker 63 Amp 1P 2P 3P 4P AC MCB

    AC Miniatur Circuit Breaker 63 Amp 1P 2P 3P 4P AC MCB

    AC Miniatur Circuit Breaker 63 Amp 3 Phase MCB dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi arus listrik ing peralatan utawa peralatan listrik, ing endi perlindungan sirkuit cabang wis dilindhungi utawa ora dibutuhake. Piranti dirancang kanggo aplikasi sirkuit kontrol saiki (AC) langsung ing Tata Surya.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita