Kabel BVR AC Baterai PVC Tembaga 16mm 25mm

Keterangan Singkat:

Kabel BVR AC Baterai PVC Tembaga 10mm 16mm 25mm 35mm diaplikasi supaya bisa digunakake ing antarane kothak combiner lan baterei solar. Bisa nggawe kekuwatan lan output kanggo tanduran AC ing sistem tata surya.


  • Ukuran Popular: 4mm, 6mm, 10mm, 16mm, 25mm
  • Tandha voltase: 450V / 750V AC
  • Kondektur: Tembaga Bare sing Stranded
  • Jampel: PVC
  • Werna: Kuning / Ijo, Abang, ijo, Ireng, Biru, Kuning
  • Paket: 100m siji muter
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Aplikasi kabel BVR Baterai AC

    Kawat bertebat PVC kalebu siri kawontenan kabel, sing paling pas kanggo dipasang ing papan sing tetep. Umum digunakake minangka konektor sistem tata surya, nyopir, lampu, peralatan listrik, instrumen lan peralatan telekomunikasi kanthi voltase dirating nganti 450 / 750V (UO / U). Bagéyan saka kabel plastik digunakake ing peralatan kanthi voltase AC dirating nganti 300 / 300V.

    微信截图_20200602124002

    Data Teknis Kabel BVR AC

    Gaya BVR
    Ukuran Paling populer 4mm, 6mm, 10mm, 16mm, 25mm
    Konduktor Tembaga Bare Lancang
    Jampel PVC
    Standar GB / T 19666-2005, JB / T8734.2-2006
    Tegangan voltase 450V / 750V
    Tegangan Tes 6KV (50Hz, AC)
    Suhu 70 ℃
    Werna Kuning / Ijo, Abang, ijo, Ireng, Biru, Kuning
    Pengemasan 100m / muter

    BVR AC cable

    Ukuran kabel BVR Baterai AC

    Ukuran Konstilasi konduktor OD kabel Rintangan ing 20 ℃ Dipasang Saiki ing 30 ℃ DipasangTegangan Bobot 100m
    mm2 nx mm mm Ω / Km A V kg
    1 × 1,5 13 × 0,41 3.2 12.1 24 450/750 2.0
    1 × 2,5 19 × 0,41 4.1 7.41 32 450/750 3,05
    1 × 4,0 19 × 0.52 4.8 4.61 42 450/750 4.6
    1 × 6.0 19 × 0,64 5.3 3,08 55 450/750 6.7
    1 × 10 49 × 0,52 6.8 1.83 75 450/750 12.9
    1 × 16 49 × 0,64 8.1 1.15 105 450/750 18.6
    1 × 25 98 × 0.58 10.2 0,727 138 450/750 30,6
    1 × 35 133 × 0.58 11.7 0.524 170 450/750 37.1
    1 × 50 133 × 0,68 13.9 0,387 215 450/750 54.0
    1 × 75 189 × 0,68 16.0 0,268 265 450/750 82,4

     

    Tes Flard Retardant saka kabel PVC Copper AC

    Flame retardent AC Cable

    Kabel BVR AC Baterai PVC Tembaga 16mm 25mm ngetrapake bahan-bahan penebat flok-tahan api-rokok lingkungan sing ramah lingkungan, sing dipadam kanthi langsung sawise ninggalake geni sing mbukak, lan mung ngasilake sithik kumelun putih.

    BVR Cable 1

    35mm AC battery wire

    solar battery wire

    AC battery cable wire

    25mm AC battery cable

    BVR solar battery cable

    AC BVR battery cable

     

     

    Napa Milih Kita?

    · Pengalaman 10 taun ing industri solar lan perdagangan

    ·  30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Warranty 25 Taun kanggo Konektor Jaringan Suria4, Kabel PV

    · Ora kompromi ing kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO, LIMITED. diadegaké ing taun 2010 lan mapan ing "Kilang Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun terus-terusan pembangunan lan inovasi, RISIN ENERGY wis dadi supplier sing misuwur, kondhang lan dipercaya China. Kabel PV solar, konektor PV Solar, wadhah sekring, DC Circuit Breakers, Controller Pangisi Solar, Inverter Gros Micro, Konektor Daya Anderson, Konektor anti banyu, Déwan kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka OEM & ODM profesional kanggo Penyetor Surya lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, reels lan palet kanthi macem-macem jumlah.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / kanthi udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk srengenge (Cables Suria lan Konektor Solar MC4) menyang proyek stasiun solar ing saindenging jagad, sing dumunung ing Asia Tenggara, Oseania, Amerika Kidul-Wétan, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, kurungan surya, kabel solar, konektor solar4, kit alat solar piranti, Penyambung DC Isolator, Inverter Gelombang Tenaga Suria, AC Isolator AC, Appliacation Home AC, AC MCCB, Box Penutupan anti banyu, AC MCB, AC SPD, Air Switch lan contactor lsp.

    Ana macem-macem keuntungan sistem tenaga solar, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi energi kualitas tinggi, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora ana limbah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mangkono kekuwatan Suria dadi paling akeh energi populer lan promosi kabeh ndonya.20161201160041_6938

    Solar system connection

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan minangka Produsen utawa pedagang?

           Produk utama kita yaiku Kabel solarKonektor Solar MC4, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector and solar solar products.We Kami Produsen kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing surya.

    Q2: Kepiye cara entuk Quotation produk?

           Kirimake Pesen menyang kita dening E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30Minutes ing Wektu Makarya.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan mentah sing dipilih kanthi kualitas siji.

          2) Buruh sing ahli Profesional & cerdas ngurus kabeh rincian kanggo nangani prodhuksi.

          3) Dinas Kontrol Khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           OEM & ODM pesenan ditampi kanthi nyenengake lan kita duwe pengalaman sing sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran saran profesional.

    Q5: Kepiye cara entuk conto?

           Kita diajarke nawakake conto GRATIS, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngetrapake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

          1) Kanggo Tuladha: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesanan massa: 10-18 Dina.

  • Mangga maringi informasi terkenal:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita