6 kanggo 1 MC4 Splitter Nyambungake Panel Surya ing podo karo

Katrangan singkat:

6 kanggo 1 MC4 Splitter Nyambungake Panel Surya ing podo karo ( 1 Set = 6Pria 1Wanita + 6Wanita 1Pria ) iku pasangan konektor kabel MC4 kanggo panel solar.Konektor surya 6T iki biasane digunakake kanggo ngubungake 6 panel surya senar uga sambungan paralel, pas karo MC4 Female Male Single Connector saka Modul PV,. Konektor cabang 6T iki bisa pas karo kabeh panel surya Photonic Universe Tipe MC4. Iku 100% anti banyu IP67, supaya bisa digunakake ing njaba ruangan ing kahanan cuaca apa wae.


  • Fungsi:6 input, 1 output
  • Tegangan Rated:1000V
  • Rated saiki:30A
  • Bahan:Tembaga Tinned, PPO
  • Kelas anti banyu:IP67
  • Suhu sekitar:-40 ℃ ~ 100 ℃
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

     6in1 T cabang konektor MC4

    Sambungan Solar Saka Panel Surya menyang Inverter PV

    Sambungan tata surya

    Katrangan saka 6 ing 1 MC4 T Branch Konektor

    ·Kompatibel karo Multic Contact PV-KBT4 / KST4 lan jinis MC4 liyane

    ·IP67 Waterproof lan tahan UV, cocok kanggo lingkungan elek ruangan

    ·Pangolahan ing situs sing Aman, Gampang lan Cepet

    ·Keamanan kawin diwenehake dening omah kunci

    ·Multiple plugging lan unplugging siklus

    ·Kompatibel karo macem-macem ukuran kabel PV umume

    ·Kapasitas mbeta saiki sing dhuwur

    ·Sampel gratis kasedhiya

    6 nganti 1 cabang MC4

    Data Teknis saka MC4 Cabang Konektor 1000V

    Rated Saiki 30A
    Tegangan Rated 1000 V DC
    Tes Tegangan 6KV(50Hz,1Min)
    Bahan Kontak Tembaga, Timah dilapisi
    Bahan Isolasi PPO
    Kontak Resistance <1mΩ
    Proteksi anti banyu IP67
    Suhu sekitar -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel sing cocog Kabel 2.5/4/6mm2 (14/12/10AWG).
    Sertifikat TUV, CE, ROHS, ISO

     

    Kaluwihan saka 6 ing 1 MC4

    IP67 6to1 MC4

    kualitas dhuwur MC4 cabang 1to6

    kauntungan saka 6to1 mc4 splitter

    konektor solar cabang 6to1

     

    Gambar saka MC4 6to1 T Splitter

    Lembar data cabang MC4 6T

     

     

    Napa Milih Kita?

    · Pengalaman 12 taun ing industri solar lan dagang

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor Solar MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita