Kabel PV Solar

  • PVC Yellow Green Solar Earth Ground Cable

    Kabel lemah bumi solar PVC kuning

    PVC kabel ijo bumi ijo ijo PVC ditrapake kanggo panel surya kanggo komponen tenaga listrik lan komponen sing gegandhengan karo kabel, sambungan sing cocog kanggo ruangan ruangan.Membantu kanggo srengenge, anti-tuwa, Nggunakake bahan-bahan api bebas api kumelun sing kurang, bahan sing luwih dhuwur , luwih aman.

  • BVR AC Battery Cable PVC Copper 16mm 25mm

    Kabel BVR AC Baterai PVC Tembaga 16mm 25mm

    Kabel BVR AC Baterai PVC Tembaga 10mm 16mm 25mm 35mm diaplikasi supaya bisa digunakake ing antarane kothak combiner lan baterei solar. Bisa nggawe kekuwatan lan output kanggo tanduran AC ing sistem tata surya.
  • 1000V TUV PV1-F Solar Cable 4mm Manufacturer

    1000V TUV PV1-F Solar Produsen 4mm Produsen

    Pabrikan kabel kabel 1000mm TUV PV1-F 4mm minangka komponen khusus sing digunakake ing sistem tenaga solar kanggo nyambung panel solar lan Inverter utawa kothak kontrol .Perawatan UV lan bisa digunakake ruangan ing lingkungan ekstrem, Ozon, Hydrolysis tahan kanggo 25 yuta.
  • DC Cable 1500V H1Z2Z2-K Solar Panel wires 6mm2

    Kabel kabel DC 1500V H1Z2Z2-K kabel 6mm

    Kabel kabel DC kabel 1500V H1Z2Z2-K 6mm2 digunakake ing sistem listrik Photovoltaic kanggo nyambungake panel solar lan solar inverter utawa kothak combiner solar. Sampeyan UV tahan lan bisa digunakake ing ruangan ing suhu saka -40 ℃ nganti 120 ℃ 25years gesang makarya.
  • TUV 2PfG 1169 Pure Copper Solar PV Cable 6mm 1000V

    TUV 2PfG 1169 Kabel PVE Lampu Suria PVS 6mm 1000V

    TUV 2PfG 1169 kabel tembaga solar PVA Murni 6mm 1000V minangka komponen khusus sing digunakake kanggo nyambung panel solar lan Inverter utawa kothak kontrol ing sistem kekuwatan Suria.Lawan UV lan bisa digunakake ing lingkungan ekstra, Ozon, tahan Hidrolisis kanggo 25 taun.
  • DC 1500V 2core Solar Cable 2x4mm 2x6mm

    DC 1500V 2core kabel solar 2x4mm 2x6mm

    DC 1500V 2core kabel solar 2x4mm 2x6mm, uga dijenengi kabel energi solar - kabel panel solar - kabel fotovolta, kabel PV digunakake kanggo nggandhengake tataran panel solar kanggo inverter utawa kothak combiner solar. Iki cocog kanggo instalasi internal lan eksternal lan nyambung sel solar menyang inverter utawa kabel DC DC.
  • 2way SUS Wire Clamp Solar Cable Clip

    Klip Kabel Suria Kawat SUS 2way

    Clamp Panel Panel 2way Solar Clamp digunakake kanggo manajemen kabel solar, uga dijenengi klip kabel stainless steel, panel panel solar.Ia bisa mbantu ngrampungake kabel solar kanthi panel solar, supaya bisa nglindhungi kabel solar supaya ora mudhun lan ngrusak.
  • UV protective PV wire tight Solar Cable Tie

    UV kabel PV pelindung UV Die kabel sing ketat

    UV kabel PV pelindung kenceng sing kenceng karo solar kabel Manajemen, bahan-bahan duwe 304 dasi kabel stainless steel lan kabel plastik Nylon. Sampeyan bisa mbantu ngrampungake kabel solar kanthi panel solar, supaya bisa nglindhungi kabel solar supaya ora mudhun lan ngrusak.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita