1P 45A Terminal Plug tunggal Pole Anderson untuk Baterai Surya Mobil Daya

Katrangan singkat:

Terminal Plug 1P 45A Tunggal Pole Anderson untuk Baterai Surya Mobil Daya bisa nggawa arus saka 15A nganti 180A, lan entuk sertifikasi TL, CUL, CCC sing ketat, sing bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik, Sistem Solar Solar, alat sing didhukung daya, UPS Sistem, Kendaraan Listrik, Tenaga listrik AC / DC tenaga lsp.


  • Jeneng Model: SD
  • Nomer Polandia: 1P
  • Dinilai Saiki: 45A, 75A, 120A, 180A
  • Tegangan: 600V
  • Bahan Terminal: Tembaga, Ag dilapisi
  • Bahan Perumahan: PC
  • Kelas Retartant Flame: UL94 V-0
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    Terminal Plug 1P 45A Tunggal Pole Anderson untuk Baterai Surya Mobil Daya nyedhiyakake linuwih efektif, fleksibilitas lan keamanan desain kanggo produksi, instalasi lan perawatan produk.

    Konektor tiang 1 APP kasedhiya kanthi 45A, 75A, 120A, rating 180A, 600 Volt AC terus utawa operasi DC. Ana konektor SB kanggo pirang-pirang aplikasi lan ukuran kawat, # 6 nganti # 16 AWG (13,3 nganti 1,3 mm²). Tombol mekanik njamin konektor mung bakal dipasang kanthi konektor kanthi warna sing padha. Perumahan warna sing beda-beda dipilih kanggo ngenali voltase, saengga bisa nyegah sistem sistem pasokan listrik sing ora cocog.

    FITUR

    • Omah kunci mekanik Ngalangi komponen sing ora disengaja kanthi operasi ing level voltase sing beda

    • Perumahan siji-bagean lan konstruksi unitisum nyedhiyakake kualitas industri lan daya tahan

    • Desain tanpa jinis Nggawe perakitan kanthi cepet lan gampang lan nyuda bagean sing akeh

    50A 1P anderson connectorData Teknis Konektor 1P Anderson

    Jeneng Model SD45 SD75 SD120 SD180
    Dirating saiki 45A 75A 120A 180A
    Tegangan sing Dhewe 600V
    Ukuran Kawat 10-20AWG 6-12AWG 2-6AWG 1 / 0-6AWG
    Materi Kontak Tembaga, perak dilapisi
    Bahan Isolasi PC
    Flammabilitas UL94 V-0
    Tanpa Beban, Hubungi / Medhot sambungan Nganti 10.000
    Resistensi Kontak Rata-rata (Mikro - Ohm) <180
    Resistansi Isolasi 5000M
    Sambungan Rata-rata / Medhot 65N
    Pasukan Holding Konektor (lbf) 250N Min
    Suhu sekitar -20 ℃ ~ 75 ℃
    Sertifikat UL, CE, ROSH, REACH, ISO9001, TS16949

    H2030350b807c4f1dab3d7a278593853aB.jpg__wps图片

    Cara milih Konektor 1P UPS Anderson sing cocog:

    微信截图_20200612113102副本

    Bagéan No Perumahan Bagéan Nomer Terminal Ukuran Kawat(AWG) Dirating Saiki Ukuran Omah (mm) Werna Paket
    L W H
    SD45H SGD261G2  (Timah dilapisi) 10-14 45A 24.6    8.6     8.6     Abang,Biru,Kuning,Ireng,Abu-abu,Ijo,

    Putih

    500 pcs / bag kanggo omah;  500 pcs / bag kanggo terminal
    SGD261G1  (Timah dilapisi) 12-16 30A
    SGD262G1   (Timah dilapisi) 16-20 15A
    SD1331 12-16 45A
    SD75HL   SGD5900 6 75A 48 17 17 100 pcs / bag kanggo omah;  500 pcs / bag kanggo terminal
    SGD5952 8 60A
    SGD5915 10-12 50A
    SD120HL   SGD6811G2 2 120A 69.6   24.4   24.4   50 pcs / bag kanggo omah;  100 pcs / bag kanggo terminal
    SGD6811G4 4 100A
    SGD6811G6 6 80A
    SD180H    SGD1382 1/0 175A 82.3    30    30    25 pcs / bag kanggo omah;  50 pcs / bag kanggo terminal
    SGD1383 2 150A
    SGD1384 4 120A
    SGD1484 6 90A
    Andharan: 1. Werna sing beda bisa dipasang saben liyane.     2. Mate nganggo cara : 1 konektor nggunakake 1 terminal

    Aplikasi Konektor UPS Anderson 

    Application of UPS anderson  connector

    Napa Milih Kita?

    · 10 taun pengalaman ing industri surya lan dagang

    ·  30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita