1P 45A Single Pole Anderson Plug Terminal kanggo Power Mobil Solar baterei

Katrangan singkat:

1P 45A Single Pole Anderson Plug Terminal kanggo Power Car Solar Battery bisa nggawa saiki saka 15A kanggo 180A, lan ketemu ketat TL, CUL, sertifikasi CCC, kang bisa digunakake safety ing komunikasi logistik, Solar PV Systems, Power-driven pribadi, UPS Sistem, Kendaraan listrik, peralatan medis daya AC/DC lsp.


  • Jeneng Model: SD
  • Jumlah Kutub: 1P
  • Rated saiki:45A,75A,120A,180A
  • Tegangan Rated:600V
  • Bahan saka Terminal:Tembaga, Ag dilapisi
  • Bahan omah: PC
  • Kelas Flame Retartant:UL94 V-0
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    1P 45A Single Pole Anderson Plug Terminal kanggo Power Car Solar Baterei nyedhiyani biaya-efektif linuwih, keluwesan desain lan safety kanggo produksi produk ', instalasi lan pangopènan.

    Konektor kutub 1 APP kasedhiya kanthi rating 45A, 75A, 120A, 180A, operasi AC utawa DC sing terus-terusan 600 Volt.Ana konektor SB kanggo akeh aplikasi lan ukuran kabel, #6 kanggo #16 AWG (13,3 kanggo 1,3 mm²).Tombol mekanik njamin konektor mung bakal digabung karo konektor warna sing padha.Housing werna sing beda-beda dipilih kanggo ngenali voltase, saéngga nyegah mismatching sistem sumber daya.

    FITUR

    • Housings keyed mechanical Nyegah kawin sengaja komponen operasi ing tingkat voltase beda

    • omah siji-Piece lan construction unitized Nyedhiyani kualitas industri lan kekiatan

    • Desain tanpa gender Ndadekake perakitan cepet lan gampang lan nyuda jumlah bagean sing diisi

    50A 1P konektor andersonData Teknis Konektor 1P Anderson

    Jeneng Model SD45 SD75 SD 120 SD180
    Rated Saiki 45A 75A 120A 180A
    Tegangan Rated 600V
    Ukuran Wire 10-20AWG 6-12AWG 2-6AWG 1/0-6AWG
    Bahan Kontak Tembaga, dilapisi perak
    Bahan Isolasi PC
    Kebakaran UL94 V-0
    Tanpa Load, Kontak / Putus Siklus Nganti 10.000
    Rintangan Kontak Rata-rata (Mikro – Ohm) <180
    Ketahanan Isolasi 5000M
    Sambungan Rata-rata / Putus 65N
    Daya Tahan Konektor (lbf) 250N Min
    Suhu sekitar -20 ℃ ~ 75 ℃
    Sertifikat UL, CE, ROSH, REACH, ISO9001, TS16949

    H2030350b807c4f1dab3d7a278593853aB.jpg__wps图片

    Cara milih Konektor Anderson 1P UPS sing cocog:

    微信截图_20200612113102副本

    Bagian No. Omah Part.Nomer Terminal Ukuran Wire(AWG) Diratingsaiki Ukuran omah (mm) warna Paket
    L W H
    SD45H SGD261G2  (Dilapisi timah) 10-14 45A 24.6    8.6     8.6     abang,biru,kuning,ireng,abu-abu,ijo,

    Putih

    500pcs / tas kanggo omah;500pcs / tas kanggo terminal
    SGD261G1  (Dilapisi timah) 12-16 30A
    SGD262G1  (Dilapisi timah) 16-20 15A
    SD1331 12-16 45A
    SD75HL   SGD5900 6 75A 48 17 17 100pcs / tas kanggo omah;500pcs / tas kanggo terminal
    SGD5952 8 60A
    SGD5915 10-12 50A
    SD120HL   SGD6811G2 2 120A 69.6   24.4   24.4   50pcs / tas kanggo omah;100pcs / tas kanggo terminal
    SGD6811G4 4 100A
    SGD6811G6 6 80A
    SD180H    SGD1382 1/0 175A 82.3    30    30    25pcs / tas kanggo omah;50pcs / tas kanggo terminal
    SGD1383 2 150A
    SGD1384 4 120A
    SGD1484 6 90A
    Wigati : 1.Werna sing beda bisa dilebokake saben liyane. 2. Mate karo cara: 1 konektor nggunakake 1 terminal

    Aplikasi saka UPS Anderson Konektor

    Aplikasi konektor UPS anderson

    Napa Milih Kita?

    · Pengalaman 10 taun ing industri solar lan dagang

    ·30 Menit kanggo reply sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor Solar MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita