Penyambung PV Solar

  • Solar Panel Connector MC4 With DC 1000V TUV Approved

    Konektor Panel Solar MC4 Kanthi DC 1000V TUV disetujoni

    Konektor Panel Solar MC4 Kanthi DC 1000V TUV Disetujoni kanggo sistem PV kanggo nyambung panel solar lan kotak combiner. Konektor MC4 kompatibel karo Multic Contact, Amphenol H4 lan pemasok liyane MC4, bisa cocog karo kabel solar 2.5mm, 4mm lan 6mm. Kauntungan kanthi cepet lan dipercaya, resistensi UV lan anti banyu IP67, bisa digunakake ing ruangan suwene 25 taun.
  • Multi Contact 4 Solar Cable Connector 1500V 50A

    Sambungake multi 4 Konektor kabel Solar 1500V 50A

    Multi Hubungi 4 Konektor kabel Solar 1500V 50A digunakake kanggo nyambung panel solar lan Inverter ing stasiun listrik. Konektor MC4 kompatibel karo Multic Contact, Amphenol H4and liyane jinis4, lan cocog karo kabel solar, 2.5mm, 4mm lan 6mm. Konektor Solar Sambungan cepet lan dipercaya, resistensi UV lan anti banyu IP68 kanthi garansi umur 25 taun.
  • MC4 Solar Panel Connector for solar cable 10mm2

    Konektor Panel Solar MC4 kanggo kabel solar 10mm2

    Konektor Panel Solar MC4 kanggo kabel solar 10mm2 digunakake ing sistem solar kanggo nyambung panel solar lan Inverter. Konektor MC4 kompatibel karo Multic Contact lan jinis liyane MC4, lan cocog karo kabel solar, 2.5mm, 4mm, 6mm lan 10mm. Sambungan MC4 Kauntungan kanthi cepet lan dipercaya, resistensi UV lan anti banyu IP68, bisa digunakake ing ruangan suwene 25 taun.
  • 10x38mm Solar Fuse Inline holder 1000V MC4 Fuse Connector

    10x38mm Solar Fuse Inlay wadhah 1000V MC4 Konektor Sambung

    Sing duwe 10x38mm Pemadhang Plancar Inisium 10x38mm 1000V MC4 Konektor Fungsi ing sistem solar PV kanggo nglindhungi arus-arane sing kakehan saka panel solar lan Inverter. Konektor Solar Fuse 10x38mm kompatibel karo Multic Contact lan jinis liyane MC4, lan cocog karo kabel solar, 2.5mm, 4mm lan 6mm. Keuntungan yaiku sekring inline bisa diganti, kanthi cepet lan dipercaya, resistensi UV lan anti banyu IP67, bisa digunakake ing ruangan suwene 25 taun.
  • Solar Inverter Connector MC4 M12 PV Panel Plug

    Panyambung Panel Konverter Solar MC4 M12 PV

    Konverter Solar Inverter Solar Panel MC4 M12 PV ing stasiun solar kanggo nyambung panel lan Inverter solar. Konektor MC4 kompatibel karo Multic Contact lan MC4 liyane, lan cocog karo kabel solar, 2.5mm, 4mm lan 6mm. Kauntungan kanthi cepet lan dipercaya, resistensi UV lan anti banyu IP67, bisa digunakake ing inverter, kothak pengontrol lan ruangan suwene 25 taun.
  • MC4 Solar Diode Connector For Solar Panel Connection

    Nyambungake Konverter Dioda MC4 kanggo Koneksi Panel Solar

    Penyambung Diode MC4 Solar Kanggo Sambungan Panel Solar digunakake ing Module DIODE PV Prevent Reverse lan Sistem PV kanggo nglindhungi alur mundur saka panel solar lan Inverter. Konektor MC4 kompatibel karo kontak Multic lan jinis-jinis liyane, lan cocog karo kabel solar, 2,5mm, 4mm lan 6mm. Kauntungan kanthi cepet lan dipercaya, resistensi UV lan anti banyu IP67, bisa digunakake ing ruangan suwene 25 taun.
  • MC4 Connector Dust Proof Cover Sealing Cap

    Tutup sambungan kedap MC4

    Cap Sealing MC4 Konektor Dust Pro Cover Cover Sealing digunakake kanggo konektor lanang lan wadon MC4, kanggo nglindhungi saka bledug lan banyu ing sistem solar lan solar.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita