Konektor PV Solar

  • 1500V MC4 tipe fusible Solar Fuse Konektor dengan 10x85mm DC sekering 30A disetujui dening TUV UL CE

    1500V MC4 tipe fusible Solar Fuse Konektor dengan 10x85mm DC sekering 30A disetujui dening TUV UL CE

    1500V MC4 tipe fusible Solar Fuse Connector karo 10x85mm DC sekring 30A dianggo kanggo nglindhungi over-load saiki saka panel solar lan Inverter.1500V Solar Fuse Connector kompatibel karo Multic Contact lan jinis MC4 liyane, lan cocok kanggo kabel solar, 2.5mm, 4mm lan 6mm.Kauntungan yaiku sekring inline bisa diganti, sambungan cepet lan dipercaya, tahan UV lan anti banyu IP68, bisa digunakake ing njaba ruangan nganti 25 taun.
  • Konektor Panel Surya MC4 kanggo kabel solar 10mm2

    Konektor Panel Surya MC4 kanggo kabel solar 10mm2

    Konektor Panel Surya MC4 kanggo kabel solar 10mm2 digunakake ing sistem Tata Surya kanggo nyambungake panel surya lan Inverter.Konektor MC4 kompatibel karo Multic Contact lan jinis MC4 liyane, lan cocok kanggo kabel solar, 2.5mm, 4mm, 6mm lan 10mm.MC4 Advantage sambungan cepet lan dipercaya, resistance UV lan IP68 anti banyu, bisa digunakake ing njaba kanggo 25 taun.
  • Multi Kontak MC4 Solar Kabel Konektor 1500V 50A

    Multi Kontak MC4 Solar Kabel Konektor 1500V 50A

    Multi Kontak 4 Konektor Kabel Solar 1500V 50A digunakake kanggo nyambungake panel surya lan Inverter ing stasiun tenaga surya.Konektor MC4 kompatibel karo Multic Contact, Amphenol H4 lan jinis MC4 liyane, lan cocog kanggo kabel solar, 2.5mm, 4mm lan 6mm.Kaluwihan Konektor Solar yaiku sambungan sing cepet lan dipercaya, tahan UV lan anti banyu IP68 kanthi garansi umur 25 taun.
  • Konektor Panel Surya MC4 Kanthi DC 1000V TUV Disetujui

    Konektor Panel Surya MC4 Kanthi DC 1000V TUV Disetujui

    Konektor Panel Surya MC4 Kanthi DC 1000V TUV Kerja sing disetujoni kanggo sistem PV kanggo nyambungake panel surya lan kothak combiner.Konektor MC4 kompatibel karo Multic Contact, Amphenol H4 lan supplier liyane MC4, bisa cocog kanggo kabel solar 2.5mm, 4mm lan 6mm.Kauntungan yaiku sambungan cepet lan dipercaya, tahan UV lan anti banyu IP67, bisa digunakake ing njaba ruangan suwene 25 taun.
  • Konektor Dioda Surya MC4 Kanggo Sambungan Panel Surya

    Konektor Dioda Surya MC4 Kanggo Sambungan Panel Surya

    Konektor Dioda Solar MC4 Kanggo Sambungan Panel Surya digunakake ing PV Nyegah MODUL DIODA Mbalik lan sistem PV Solar kanggo nglindhungi arus balik saiki saka panel surya lan Inverter.Konektor Dioda MC4 kompatibel karo Multic Contact lan jinis MC4 liyane, lan cocok kanggo kabel solar, 2.5mm, 4mm lan 6mm.Kauntungan yaiku sambungan cepet lan dipercaya, tahan UV lan anti banyu IP67, bisa digunakake ing njaba ruangan suwene 25 taun.
  • 10x38mm Solar Fuse Inline nduwèni 1000V MC4 Fuse Konektor

    10x38mm Solar Fuse Inline nduwèni 1000V MC4 Fuse Konektor

    10x38mm Solar Fuse Inline holder 1000V MC4 Fuse Connectorwork ing sistem PV Solar kanggo nglindhungi arus kakehan saka panel surya lan Inverter.10x38mm Solar Fuse Connector kompatibel karo Multic Contact lan jinis MC4 liyane, lan cocok kanggo kabel solar, 2.5mm, 4mm lan 6mm.Kauntungan yaiku sekring inline bisa diganti, sambungan cepet lan dipercaya, tahan UV lan anti banyu IP67, bisa digunakake ing njaba ruangan nganti 25 taun.
  • Konektor MC4 Dust Proof Cover Sealing Cap

    Konektor MC4 Dust Proof Cover Sealing Cap

    MC4 Connector Dust Proof Cover Sealing Cap digunakake kanggo konektor solar MC4 lanang lan wadon, kanggo nglindhungi plug lan adaptor MC4 saka bledug lan banyu ing inverter solar lan sistem solar.
  • Konektor Inverter Surya MC4 M12 PV Panel Plug

    Konektor Inverter Surya MC4 M12 PV Panel Plug

    Konektor Inverter Surya MC4 M12 PV Panel Plug bisa digunakake ing stasiun Solar kanggo nyambungake panel surya lan Inverter.Konektor MC4 kompatibel karo Multic Contact lan MC4 liyane, lan cocok kanggo kabel solar, 2.5mm, 4mm lan 6mm.Kauntungan yaiku sambungan cepet lan dipercaya, tahan UV lan anti banyu IP67, bisa digunakake ing inverter, kothak kontrol lan ruangan ruangan sajrone 25 taun.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita