Kabel Adaptor Konektor Daya 50A 600V

Katrangan singkat:

50A 600V Andersons Power Connector Adapter Kabel bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik, Sistem Solar Solar, alat sing didhukung daya, Sistem UPS, Kendaraan Listrik, listrik AC / DC daya dll. Ana macem-macem jinis sing digawe dening konektor listrik Anderson, kayata minangka Anderson to MC4 Connector, Anderson to Ring terminal, Anderson to Alligator clip, Anderson to Cigarette Cigarette lan kabel daya OEM liyane.


  • Kutub: 1P, 2P, 3P
  • Dinilai Saiki: 40A, 50A, 120A, 175A, 350A
  • Tegangan: 600V
  • Bahan Terminal: Tembaga, perak dilapisi
  • Bahan Perumahan: PC
  • Flammability: UL94 V-0
  • Panjaluk OEM: Ditampa
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    Konektor listrik Anderson bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik, Sistem Solar Solar, alat sing didhukung listrik, Sistem UPS, Kendharaan listrik, listrik AC / DC, lan liya-liyane. Ana macem-macem jinis sing digawe dening konektor listrik Anderson, kayata Anderson menyang MC4 Konektor, Anderson nganti terminal Dering, klip klip Alligator kanggo Anderson, korek api rokok kanggo rokok lan kabel listrik OEM liyane.

    50A 1P anderson connector 2P anderson power plug

    Data Teknis Konektor 2P Anderson

    Jeneng Model SG40 SG50 SG120 SG175 SG350
    Dirating saiki 40A 50A 120A 175A 350A
    Tegangan sing Dhewe 600V
    Ukuran Kawat 10-20AWG 6-12AWG 2-6AWG 1 / 0-6AWG 1 / 0-3 / 0AWG
    Materi Kontak Tembaga, perak dilapisi
    Bahan Isolasi PC
    Flammabilitas UL94 V-0
    Tanpa Beban, Hubungi / Medhot sambungan Nganti 10.000
    Resistensi Kontak Rata-rata (Mikro - Ohm) <180
    Resistansi Isolasi 5000M
    Sambungan Rata-rata / Medhot 65N
    Pasukan Holding Konektor (lbf) 250N Min
    Suhu sekitar -20 ℃ ~ 75 ℃
    Sertifikat UL, CE, ROSH, REACH, ISO9001, TS16949

     

    Kabel konektor Daya OEM Anderson:

    1. Konektor Daya Anderson menyang Kabel Konektor MC4

    Anderson to MC4 connector cable

    2. Konektor Anderson menyang Kabel Bare Tinned

    Anderson to tinned bare wire

     

    3. Konektor UPS UPS menyang kawat Terminal O Ring

    2P Anderson to O ring Terminal

     

    4. 50A Anderson Connector 1to2 Output Splitter50A Anderson 1to2 cable50A Anderson 1to2 connector

     

    5. Konektor batere menyang colokan SAE

    Anderson Connector to SAE Cable

     

    6. 50A Anderson Plug menyang DC5521 Plug (Kanthi Blade Fuse 15A)Anderson to DC5521 Male fuse connector

    50A Anderson to DC5521 plug

     

    7. Konektor 1P Anderson menyang Rokok Rokok

    Anderson to cigaretter lighter male

     

    Napa Milih Kita?

    · 10 taun pengalaman ing industri surya lan dagang

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita