50A 600V Andersons Power Konektor Kabel Adaptor

Katrangan singkat:

Kabel Adaptor Konektor Daya Andersons 50A 600V bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik, Sistem PV Surya, Piranti sing didorong Daya, Sistem UPS, Kendaraan listrik, peralatan medis AC / DC daya lsp. Ana akeh jinis sing digawe dening konektor daya Anderson, kayata minangka Anderson kanggo Konektor MC4, Anderson kanggo terminal Ring, Anderson kanggo klip Alligator, Anderson kanggo Rokok korek lan kabel daya OEM liyane.


  • Kutub:1P, 2P, 3P
  • Rated saiki:40A,50A,120A,175A,350A
  • Tegangan Rated:600V
  • Bahan saka Terminal:Tembaga, dilapisi Perak
  • Bahan omah: PC
  • Kebakaran:UL94 V-0
  • panjalukan OEM:Ditrima
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Konektor daya Anderson bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik, Sistem PV Surya, alat sing didorong daya, Sistem UPS, Kendaraan listrik, peralatan medis AC / DC daya lsp. Ana akeh jinis sing digawe dening konektor daya Anderson, kayata Anderson kanggo MC4 Konektor, terminal Anderson kanggo Ring, Anderson kanggo klip Alligator, Anderson kanggo korek rokok lan kabel daya OEM liyane.

    50A 1P konektor anderson 2P soket daya anderson

    Data Teknis saka 2P Anderson Connector

    Jeneng Model SG40 SG50 SG120 SG175 SG350
    Rated Saiki 40A 50A 120A 175A 350A
    Tegangan Rated 600V
    Ukuran Wire 10-20AWG 6-12AWG 2-6AWG 1/0-6AWG 1/0-3/0AWG
    Bahan Kontak Tembaga, dilapisi perak
    Bahan Isolasi PC
    Kebakaran UL94 V-0
    Tanpa Load, Kontak / Putus Siklus Nganti 10.000
    Rintangan Kontak Rata-rata (Mikro – Ohm) <180
    Ketahanan Isolasi 5000M
    Sambungan Rata-rata / Putus 65N
    Daya Tahan Konektor (lbf) 250N Min
    Suhu sekitar -20 ℃ ~ 75 ℃
    Sertifikat UL, CE, ROSH, REACH, ISO9001, TS16949

     

    Kabel konektor Daya OEM Anderson:

    1. Anderson Power Konektor kanggo MC4 Kabel Konektor

    Anderson kanggo kabel konektor MC4

    2. Anderson Konektor kanggo Tinned Bare Kabel

    Anderson kanggo tinned kabel gundhul

     

    3. Anderson UPS konektor kanggo kabel O Ring Terminal

    2P Anderson kanggo O ring Terminal

     

    4. 50A Anderson Konektor 1to2 Output Splitter50A Anderson 1to2 kabel50A Anderson 1to2 konektor

     

    5. konektor baterei kanggo plug SAE

    Konektor Anderson menyang Kabel SAE

     

    6. 50A Anderson Plug menyang DC5521 Plug (Kanthi Blade Fuse 15A)Anderson kanggo DC5521 konektor sekring Male

    50A Anderson kanggo DC5521 plug

     

    7. 1P Anderson Konektor kanggo Cigarretter korek lanang

    Anderson kanggo rokok korek lanang

     

    Napa Milih Kita?

    · Pengalaman 10 taun ing industri solar lan dagang

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor Solar MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita