TUV 2PfG 1169 Kabel Murni Tembaga Solar UV 6mm 1000V

Katrangan singkat:

TUV 2PfG 1169 Cable UV Tembaga Murni 6mm 1000V komponen khusus sing digunakake kanggo nyambung panel surya lan Inverter utawa kothak kontrol ing sistem tenaga surya. Resistensi UV lan bisa digunakake ing njaba ruangan sing ekstrem, tahan Ozone, tahan Hidrolisis sajrone 25 taun.


  • Ukuran: 2x2.5mm, 2x4mm, 2x6mm, 2x10mm
  • Standar: TUV 2PfG 1169 PV1-F
  • Tegangan: 600V / 1000VAC, 1000 / 1800VDC
  • Suhu: -40 ℃ ~ 120 ℃
  • Werna: Ireng
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    Fitur:

    TUV 2PfG 1169 Kabel Murni Tembaga Solar 1000V 2 × 2.5mm, 2x4mm, 2x6mm, 2x10mm duwe insulasi dobel, kabel silang silang elektron-balok kanggo stasiun listrik fotovoltaik.

     

    Konstruksi:

    Konduktor: Tembaga kaleng, miturut VDE0295 / IEC60228, Kelas 5

    Isolasi: Polyolefin copolymer electron-beam cross-linkd (XLPE / XLPO)

    Sarung njaba: Polyolefin coploymer electron-beam cross-linkd (XLPE / XLPO)

    Werna sarung: Ireng

     

    Karakteristik:

    1. Bahan sambung elektron balok ora nyawiji utawa mili, sanajan suhu dhuwur, resistensi dhuwur tumrap panas, adhem, abrasi, UV, ozon lan hidrolisis.

    2. Kabel kasebut nyedhiyakake sarana kanggo interkoneksi antarane panel fotovoltaik (PV) lan saka panel menyang inverter. 

    3. Dheweke beroperasi ing voltase DC lan nyedhiyakake umur dawa ing kahanan sing kapapar.

     

    Spesifikasi Teknis:

    1. Voltase nominal: U0 / U = 600 / 1000V AC, 1000 / 1800V DC

    2. Voltase tes: 6500V, 50HZ, 5min

    3. Rating Suhu: -45 ℃ nganti + 125 ℃ -40 F nganti + 257F 

    4. Suhu sekitar 25 taun (TUV): - 40 ℃ nganti + 90 ℃ -40 F nganti + 194F 

    5.Maks. Suhu sirkuit cendhak: 280 ℃, + 536 F

    6. radius bending: instalasi tetep> 4 × Φ Kadhangkala dipindhah> 5 × Φ

     

    Bahan / Standar Bahan

    Kinerja resistensi geni: IEC 60332-1

    Emisi asap: IEC 61034; EN 50268-2

    Beban geni sithik: DIN 51900

    Persetujuan: TUV 2PfG 1169 / 08.2007PV1-F

    Standar aplikasi: UNE211 23; UNE 20.460-5-52, UTE C 32-502

    页面提取自-1000V Catalogue -Slocable

    3) Jaket: XLPE, bebas Halogen, tahan UV.

    2) Isolasi: XLPE, bebas Halogen.

    1) Konduktor: Kabel Tembaga Tinned 99,99%.

     

    15

     

    Ukuran Kabel Surya Inti Ganda 1000V PV1-F

    Ukurane Konstitusi Konduktor Konduktor OD Kabel OD Max Maksimal. Tegangan sing Dhewe 60 ℃ Ampacity
    mm2 nx mm mm mm Ω / Km V A
    2 × 2,5 48 × 0,25 2.02 5.45 × 11.0 8.21 1000/1800 41
    2 × 4.0 56 × 0,3 2.35 6.10 × 12.3 5.09 1000/1800 55
    2 × 6,0 84 × 0,3 3.20 7.20 × 14.5 3.39 1000/1800 70
    2 × 10 142 × 0,3 4,60 9.00 × 18.1 1,95 1000/1800 98

     Kapasitas sing nggawa saiki ana ing kahanan nyedhiyakake kabel siji ing udara.

     

     Sambungan Surya Saka panel Surya menyang Inverter PV

     Solar system connection

     

    Napa Milih Kita?

      · Pengalaman 12 taun ing industri surya lan dagang
      · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan
      · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV
      · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita