TUV 2PfG 1169 Tembaga Murni Kabel PV Surya 6mm 1000V

Katrangan singkat:

TUV 2PfG 1169 Pure Copper Solar PV Cable 6mm 1000V minangka komponen khusus sing digunakake kanggo nyambungake panel surya lan Inverter utawa kothak pengontrol ing sistem tenaga surya. Padha tahan UV lan bisa digunakake ing njaba ruangan ing lingkungan sing ekstrim, Ozon, tahan hidrolisis sajrone 25 taun.


  • ukuran:2x2.5mm, 2x4mm, 2x6mm, 2x10mm
  • Standar:TUV 2PfG 1169 PV1-F
  • Tegangan:600V/1000VAC, 1000/1800VDC
  • Suhu:-40 ℃ ~ 120 ℃
  • warna:ireng
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    kabel solar inti kembar 2x6mm

    Fitur:

    TUV 2PfG 1169 Kabel PV Solar Tembaga Murni 1000V 2 × 2.5mm, 2x4mm, 2x6mm, 2x10mm duwe insulasi kaping pindho, kabel sambungan silang elektron-beam kanggo pembangkit listrik fotovoltaik.

     

    Konstruksi:

    Konduktor: Tembaga kaleng, miturut VDE0295/IEC60228, Kelas 5

    Isolasi: Polyolefin copolymer electron-beam cross-linkd(XLPE/XLPO)

    Sarung njaba: Polyolefin coploymer electron-beam cross-linkd(XLPE/XLPO)

    Warna Sarung: Ireng

    Hac17ff01f45f479085e763d60fad1e44I

     

    ciri:

    1. Electron Beam salib-linked bahan ora nyawiji utawa mili, malah ing suhu dhuwur, resistance dhuwur marang panas, kadhemen, abrasion, UV, ozon lan hydrolyses.

    2.Kabel iki nyedhiyakake sarana kanggo nyambungake antarane panel photovoltaic(PV) lan saka panel menyang inverter.

    3. Padha operate ing voltase DC lan nyedhiyani urip dawa ing kahanan kapapar.

     

     

    Spesifikasi Teknis:

    1. Tegangan Nominal: U0/U=600/1000V AC, 1000/1800V DC

    2. Tes tegangan: 6500V, 50HZ, 5min

    3. Rating Suhu: -45 ℃ nganti + 125 ℃ -40 F nganti + 257 F

    4. Suhu sekitar 25 taun (TUV): -40 ℃ nganti + 90 ℃ -40 F nganti + 194F

    5. Maks.Suhu sirkuit cendhak: 280 ℃ + 536 F

    6. Bending radius: instalasi tetep> 4 × Φ Sok-sok dipindhah> 5 × Φ

     

    Properti / Standar Bahan

    Kinerja tahan geni: IEC 60332-1

    Emisi asap: IEC 61034;EN 50268-2

    Beban geni sithik: DIN 51900

    Persetujuan: TUV 2PfG 1169/08.2007PV1-F

    Standar aplikasi:UNE211 23;UNE 20.460-5-52,UTE C 32-502

    页面提取自-1000V Katalog -Slocable

     

    3) Jaket: XLPE, Bebas Halogen, tahan UV.

    2) Isolasi: XLPE, Bebas Halogen.

    1) Konduktor: 99,99% Strand Tinned Kawat Tembaga.

     

    15

    Ha0c7210ed221462697fc0892a37975bb6

     

    Ukuran Kabel Solar Inti Ganda 1000V PV1-F

    Ukuran Konstruksi Konduktor Konduktor OD Kabel OD Resistance Max. Tegangan Rated 60 ℃ Ampacity
    mm2 nx mm mm mm Ω/Km V A
    2×2.5 48×0.25 2.02 5.45×11.0 8.21 1000/1800 41
    2×4.0 56×0.3 2.35 6.10×12.3 5.09 1000/1800 55
    2×6.0 84×0.3 3.20 7.20×14.5 3.39 1000/1800 70
    2×10 142×0.3 4.60 9.00×18.1 1.95 1000/1800 98

     

     

     

     

     

    Kapasitas mawa saiki ana ing kahanan mbikak kabel siji ing udara.

     

    Sambungan Solar Saka Panel Surya menyang Inverter PV

     Sambungan tata surya

     

    Napa Milih Kita?

      ·Pengalaman 12 taun ing industri solar lan dagang
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor Solar MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita