1000V 1500V OEM Disesuaikan MC4 Kabel Ekstra Surya dengan Konektor Tahan Air DC Pria Wanita

Katrangan singkat:

1000V 1500V OEM Customized MC4 Solar Extension Cable with DC Waterproof Connector Male Female digunakake ing sistem Solar Solar ing antarane panel surya lan Inverter utawa kothak kontrol. Ketahanan UV lan tahan banyu IP68, bisa digunakake ing ruangan suwene 25 taun. Sing penting, MC4 Extension Cable bisa dadi OEM kanthi dawa lan ukuran kabel sing beda-beda kaya sing sampeyan butuhake.


  • Ukuran Kabel: 2.5mm2, 4mm2, 6mm2
  • Sambungan: Konektor MC4
  • Tegangan: DC 1000V, 1500V
  • Fitur: Tahan banyu IP67, tahan UV
  • Panjang Kabel OEM: Nggih
  • Urip Kerja: 25 taun
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    solar harnessDeskripsi kabel kabel wanita MC4 lanang

    1000V 1500V OEM Customized MC4 Solar Extension Cable with DC Waterproof Connector Lanang Wanita yaiku seperangkat rong kabel sing dirancang khusus kanggo nyambungake panel surya menyang kontrol daya. Adaptor Kit kalebu konektor MC4 ing salah sawijining pucuk supaya ora ana gandhengane karo panel surya, lan kabel sing ana ing ujung liyane kanggo langsung mlebu menyang kontrol daya. Kit kabel iki penting banget kanggo instalasi solar off-grid, atap utawa level lemah, lan ditawakake kanthi macem-macem ukuran. Kabel tahan cuaca lan dirancang kanggo tahan panas lan adhem sing ekstrem. Kit kabel iki cocog kanggo Kit Off-Grid wiwit saka 100W nganti 400W.

    Kabel ekstensi MC4 iki nyedhiyakake macem-macem dawa, uga rong ukuran pangukur sing beda kanggo milih. Ukuran sing beda-beda ngidini kustomisasi adhedhasar kabutuhan unik pelanggan ing antarane panel surya lan pengontrol daya.solar panel connector

    Kaluwihan Kawat Solar UV

    ·Isolasi tembok dobel. Sambungan balok listrik

    ·Resistensi UV, minyak, minyak, oksigen lan ozon sing apik banget

    ·Resistensi abrasi banget ·Bebas halogen, tahan api, kurang keracunan, ROHS

    ·Kinerja fleksibilitas lan stripping sing apik banget

    ·Tegangan dhuwur lan kapasitas carring Saiki

    ·TUV, CE, ISO disetujoni 

    single core solar cable

    Kauntungan saka Konektor anti banyu surya MC4 

    · Kompatibel karo Multic Contact PV-KBT4 / KST4 lan jinis MC4 liyane

    · IP67 anti banyu lan tahan UV, cocog kanggo lingkungan ruangan sing elek

    · Pangolahan ing situs sing aman, Sederhana lan Cepet

    · Keselamatan kawin sing diwenehake dening omah kunci

    · Multiple plugging lan nyopot siklus

    · Kompatibel karo macem-macem ukuran kabel PV umume

    · Kapasitas nggawa saiki

    mc4 structure

     

     

    Gambar MC4 Extension Wire (Ireng, 1x4mm2, L = 2m, OEM bisa ditampa)

    C:Documents and Settingscheng×ÀÃæн¨Îļþ¼ÐʹÓÃ1 MODEL (1)

     

    Kawat Extension Solar Disesuaikan OEM

    1. Konektor MC4 Pria Nganggo Ekstensi Wanita

    4mm solar wire

     

     

    2. Konektor MC4 Pria / Wanita Kabel Bare Tinned

    MC4 Connector MaleFemale to Tinned Bare Cable

    3. Konektor Solar MC4 menyang Konektor Daya Anderson 50A

    Anderson to MC4 connector cable

    4. Konektor Solar MC4 menyang Konektor SAE

    SAE to MC4 solar connector

     

    5. Konektor MC4 menyang konektor listrik LP20

    MC4 to LP20 Power connector

     

     

    Napa Milih Kita?

    · 12 taun pengalaman ing industri surya lan dagang

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

    Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita