1000V 1500V OEM Disesuaikan MC4 Kabel Ekstensi Surya karo Konektor Tahan Air DC Pria Wanita

Katrangan singkat:

1000V 1500V OEM Customized MC4 Solar Extension Cable karo DC Waterproof Connector Male Female digunakake ing sistem PV Solar antarane panel solar lan Inverter utawa kothak controller.Dheweke tahan UV lan anti banyu IP68, bisa digunakake ing njaba ruangan suwene 25 taun.Sing penting, Kabel Ekstensi MC4 bisa dadi OEM ing macem-macem dawa lan ukuran kabel sing dibutuhake.


  • Ukuran Kabel:2.5mm2, 4mm2, 6mm2
  • Sambungan:Konektor MC4
  • Tegangan Rated:DC 1000V, 1500V
  • Fitur:IP67 anti banyu, tahan UV
  • Panjang Kabel OEM:ya wis
  • Urip kerja:25 taun
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    sabuk solarDeskripsi kabel kabel MC4 lanang wadon

    1000V 1500V OEM Customized MC4 Solar Extension Cable karo DC Waterproof Connector Male Female minangka set saka rong kabel sing dirancang khusus kanggo nyambungake panel surya menyang pengontrol daya.Kit Adaptor kalebu konektor MC4 ing salah siji mburi kanggo sambungan gampang kanggo panel surya, lan kabel kapapar ing mburi liyane kanggo langsung menyang controller daya.Kit wiring iki penting kanggo instalasi solar off-grid, gendheng utawa lemah, lan ditawakake ing macem-macem ukuran.Kabel kasebut tahan cuaca lan dirancang kanggo tahan panas lan kadhemen.Kit wiring iki becik kanggo Kit Off-Grid wiwit saka 100W nganti 400W.

    Kabel ekstensi MC4 iki nawakake macem-macem dawa, uga rong ukuran ukuran sing bisa dipilih.Ukuran sing beda-beda ngidini kustomisasi adhedhasar kabutuhan unik pelanggan ing antarane panel surya lan pengontrol daya.konektor panel surya

    Kaluwihan saka Solar PV Wire

    ·Insulasi tembok ganda. Beam elektron disambung silang

    ·Resistance banget kanggo UV, lenga, pelumas, oksigen lan ozon

    ·resistance banget kanggo abrasion·Bebas halogen, tahan api, toksisitas rendah, ROHS

    ·Fleksibilitas lan kinerja stripping sing apik banget

    ·Tegangan dhuwur lan kapasitas carring Saiki

    ·TUV, CE, ISO disetujui

    kabel solar inti tunggal

    Kauntungan saka MC4 Solar Waterproof Konektor

    ·Kompatibel karo Multic Contact PV-KBT4 / KST4 lan jinis MC4 liyane

    ·IP67 Waterproof lan tahan UV, cocok kanggo lingkungan elek ruangan

    ·Pangolahan ing situs sing Aman, Gampang lan Cepet

    ·Keamanan kawin diwenehake dening omah kunci

    ·Multiple plugging lan unplugging siklus

    ·Kompatibel karo macem-macem ukuran kabel PV umume

    ·Kapasitas mbeta saiki sing dhuwur

    struktur mc4

     

     

    Drawing MC4 Extension Wire (Ireng, 1x4mm2, L=2m ,OEM ditrima)

    C:Dokumen lan Setelanscheng×ÀÃæн¨Îļþ¼ÐʹÓÃ1 MODEL (1)

     

    OEM Customized Solar Extension Wire

    1. Konektor MC4 Male to Female Extension Leads

    "kabel solar 4mm kab

     

     

    2. MC4 Konektor lanang / wadon kanggo Tinned kabel Bare

    Konektor MC4 MaleFemale kanggo Kabel Bare Tinned

    3. MC4 Solar Konektor kanggo Anderson Power Konektor 50A

    Anderson kanggo kabel konektor MC4

    4. Konektor Solar MC4 menyang Konektor SAE

    Konektor solar SAE to MC4

     

    5. Konektor MC4 menyang konektor Daya LP20

    MC4 kanggo LP20 konektor Power

     

     

    Napa Milih Kita?

    · Pengalaman 12 taun ing industri solar lan dagang

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor Solar MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita