Konektor Panel Surya MC4 Kanthi DC 1000V TUV Disetujui

Katrangan singkat:

Konektor Panel Surya MC4 Kanthi DC 1000V TUV Kerja sing disetujoni kanggo sistem PV kanggo nyambungake panel surya lan kothak combiner.Konektor MC4 kompatibel karo Multic Contact, Amphenol H4 lan supplier liyane MC4, bisa cocog kanggo kabel solar 2.5mm, 4mm lan 6mm.Kauntungan yaiku sambungan cepet lan dipercaya, tahan UV lan anti banyu IP67, bisa digunakake ing njaba ruangan suwene 25 taun.


  • Ukuran sing kompatibel:Kabel 2.5/4/6mm2 (14/12/10AWG).
  • Tegangan Rated:1000V
  • Rated saiki:30A
  • Bahan:Tembaga Tinned, PPO
  • Proteksi anti banyu:IP67
  • Suhu sekitar:-40 ℃ ~ 100 ℃
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Sambungan tata surya

    Kaluwihan saka MC4 Solar Kabel Konektor

    ·Kompatibel karo Multic Contact PV-KBT4 / KST4 lan jinis MC4 liyane

    ·IP67 Waterproof lan tahan UV, cocok kanggo lingkungan elek ruangan

    · Pangolahan ing situs sing Aman, Gampang lan Cepet

    ·Keamanan kawin diwenehake dening omah kunci

    ·Multiple plugging lan unplugging siklus

    ·Kompatibel karo macem-macem ukuran kabel PV umume

    ·Kapasitas mbeta saiki sing dhuwur

    ·Sampel gratis kasedhiya

    Konektor 1000V MC4

    struktur mc4

     

    Data Teknis Konektor Kabel Solar MC4 1000V

    Rated Saiki 30A
    Tegangan Rated 1000 V DC
    Tes Tegangan 6KV(50Hz,1Min)
    Bahan Kontak Tembaga, Timah dilapisi
    Bahan Isolasi PPO
    Kontak Resistance <1mΩ
    Proteksi anti banyu IP67
    Suhu sekitar -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel sing cocog Kabel 2.5/4/6mm2 (14/12/10AWG).
    Sertifikat TUV, CE, ROHS, ISO

     

    Gambar Konektor MC4 1000V

    Lembar data 1000V MC4

     

    Fitur Konektor Solar MC4

    细节1 细节2 细节3

    Tembaga MC4

    MC4 peralatan test konektor Solar

    Pemasangan konektor solar waterproof

    Instalasi konektor MC4

    MC4 Terminal crimping

     

     

    Kenapa Memilih Risin?

    · Pengalaman 12 Taun ing pabrik Solar

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita