Konektor Extender Mobil Kawat Otomatis 2 Pin Kabel Baterai SAE

Katrangan singkat:

Kabel SAE gampang disambungake lan dicopot, fleksibel dilebokake. Cocog kanggo sambungan baterai surya lan transfer, lan transfer batere otomotif, lsp. Kabel EE dirancang kanggo kabel ekstensi kanggo pangisi daya baterai lan piranti kanthi konektor sae. Kanggo proyek ing motor, truk , solar lan mobil.


  • Tipe Produk: Kabel pengisi baterai perakitan Baterai
  • Plug / Konektor: MC4, Klip Alligator, SAE, DC, Terminal
  • Jampel: PVC
  • Sertifikasi: CE, ROHS
  • Layanan OEM / ODM: Kasedhiya
  • Detail Produk

    Kumpeni

    Paket

    Proyek

    Lamaran

    FAQ

    Keuntungan saka kabel batere SAE

    Kabel SAE gampang disambungake lan dicopot, fleksibel dilebokake. Cocog kanggo sambungan baterai surya lan transfer, lan transfer batere otomotif, lsp. Kabel EE dirancang kanggo kabel ekstensi kanggo pangisi daya baterai lan piranti kanthi konektor sae. Kanggo proyek ing motor, truk , solar lan mobil.SAE Connector

     

    Jinis-jinis kabel listrik SAE:

    1. SAE menyang Konektor Solar MC4

    SAE to MC4 solar connector

     

    2. SAE kanggo Kabel Extension SAE

    SAE TO SAE

     

    3. SAE kanggo Output Tunggal Tinned Kabel

    SAE single output cable

     

    4. SAE nganti Konektor Daya 50A Anderson

    SAE to Anderson Connector

     

    5. SAE menyang O Ring Terminal kanthi sekring Blade (10A-20A ing Opsional)

    SAE to O Ring with 15A fuse

     

    6. SAE kanggo Korek Rokok Pria

    SAE to Male Cigarette lighter

     

    7. SAE kanggo Korek Rokok Wanita

    SAE to cigarette lighter

     

    8. SAE nganti Klip Alligator Saiki 90mm

    SAE to high current Alligator

     

    9. SAE nganti DC 5521/35135 colokan lanang

    SAE to DC 5521 male plug

     

    Aplikasi Kabel SAE

    Application of SAE Cables

     

     

    Napa Milih Kita?

    · 12 taun pengalaman ing industri surya lan dagang

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Sampeyan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4 Surya, Kabel PV

    · Ora kompromi babagan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didegaké ing 2010 lan dununge ing "Pabrik Dunia" sing misuwur, Kutha Dongguan. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok terkemuka, terkenal ing dunya lan dipercaya China kanggo Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekering PV, Pemutus Sirkuit DC, Kontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air, Perakitan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    We RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Surya lan Konektor Surya MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulung kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi macem-macem jumlah kaya sing sampeyan panjaluk.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan pangiriman kanggo kabel surya lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP lewat segara / liwat udara.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    We RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk surya (Kabel Surya lan Konektor Solar MC4) kanggo proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing dununge ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Lor, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar, kabel surya, konektor surya MC4, kit alat surya Crimper & Spanner, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterclamp Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor lsp.

    Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

    Solar system components

    Solar system connection

    P1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan? Sampeyan Produsen utawa pedagang?

           Produk utama yaiku Kabel SuryaKonektor Solar MC4, Pemegang Fuse PV, pemutus Sirkuit DC, Controller Charge Solar, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson lan produk relatif surya liyane. Kita Produsen kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing solar.

    P2: Kepiye carane bisa entuk Kutipan produk?

           Kirim Pesen menyang kita liwat E-mail: sales @ risinenergy.com, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 30 Menit ing Wektu Kerja.

    P3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

          1) Kabeh bahan baku sing dipilih kanthi kualitas tinggi.

          2) Buruh profesional & trampil ngati-ati saben rincian babagan nangani produksi.

          3) Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    P4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

           Pesenan OEM & ODM ditampa kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D bakal menehi saran profesional.

    P5: Kepiye carane aku entuk Sampel?

           Kita diajeni kanggo menehi conto GRATIS, nanging sampeyan kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo njupuk conto.

    P6: Suwene wektu pengiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dina;

          2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

          3) Kanggo Pesenan massal: 10-18 Dina.

  • Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita