Hubungi Kita

RISIN ENERGY CO., LIMITED

PABRIK YOUR dipercaya IN SOLAR.

alamat

Wentang Industrial Park, Dongguan City, Guangdong, China

Telpon

+86-13829256045

(Wechat / Whatsapp)

Nyambung

7x24 jam ing Service.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita