Hubungi Kita

RISIN ENERGY CO., TERBATAS

Pedagang Internasional sampeyan ing SOLAR.

Alamat

Taman Industri Wentang, Kota Dongguan, Guangdong, China

Telpon

+ 86-13829256045

(Wechat / Whatsapp)

Online

7x24jam ing Layanan.

Pengin kerja sama kita?

Tulung wenehi informasi penting sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita