Risin 40A 1500V DC Solar PV Fuse 14x51mm PV fuse holder tegangan rendah sekering termal

Katrangan singkat:

YRPV-40 14x51mm DC sekring cocok kanggo solar photovoltaic sistem generasi daya, dirating voltase kanggo 1500VDC, dirating saiki kanggo 40A, disambungake karo panel photovoltaic lan baterei, kanggo ngisi daya sistem aliran variabel kanggo short circuit breaking pangayoman ing solar lan sistem generasi daya solar. .Kapasitas bejat dirating punika 33KA, ketemu standar safety kanggo IEC60269.


  • Tegangan Rated:DC 1500V
  • Rated saiki:40A
  • Ukuran in-line Fuse:14x51mm (Bisa diganti.)
  • Range ampere sekring:10A,12A,15A,20A,25A,32A,40A
  • Kapasitas pecah sing dirating:33 kA
  • Cara instalasi:TH35-7.5 / DIN Rel 35mm
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ


    YRPV-40 solar sekering nduwèni 1500 v 40A

     

    Deskripsi Produk

    1. YRPV-40 solar wadhah basa dirancang khusus kanggo nglindhungi pv strings.Tautan sekring DC bisa ngganggu arus luwih sithik sing ana gandhengane karo susunan senar fotovoltaik sing salah (arus mundur, kesalahan multi-array) lan proteksi arus sirkuit cendhak ing kothak listrik solar lan sirkuit DC liyane.

    2. Sekring 14x51mm 1500VDCutamané digunakake ing kothak combiner DC ing sistem PV solar.Nalika panel PV utawa imverter nyebabake kakehan utawa short circuit, trip mati langsung, kanggo nglindhungi panel PV, DC sekring uga digunakake kanggo nglindhungi bagean electrical liyane ing sirkuit DC, nalika kakehan utawa short circuit.

     Produk sekring 14x51

     

    Data Teknis KabSekring DCPemegang 40A

    Jeneng Model YRPV-40
    Tegangan Rated DC 1500V
    Rated Saiki 40A
    Ukuran in-line Fuse 14×51mm (Bisa diganti.)
    Range Ampere Fuse 10A,12A,15A,20A,25A,32A,40A
    Kapasitas rusak sing dirating 33 kA
    Sambungan 2.5-10mm2
    Suhu sekitar operasi -30~+70°C
    Resistance lan lembab panas Kelas 2
    Elevasi ≤ 2000
    Kelas polusi 3
    Panganggone Tegangan rendah
    Cara instalasi DTH35-7.5/ DIN35 Rel
    Standar Keamanan IEC60269-1, IEC60269-6
    Sertifikat TUV, UL, CE, ROHS

    14x51mm 1500V Solar Fuse lan Fuse holder

    pemasangan sekering surya 14x51mm

     

    sertifikat sekering surya

    bengkel sekering surya risin

    paket solar fuse

     

    Sekring DCAplikasi Holder ing Tata Surya

    Aplikasi DC Fuse holder

     

     

    Kenapa Memilih Risin?

    · Pengalaman 12 Taun ing pabrik Solar

    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita