Majelis OEM Kabel PV

  • Kuning Green Wire 4mm 6mm Tembaga Solar Grounding Earth Cable

    Kuning Green Wire 4mm 6mm Tembaga Solar Grounding Earth Cable

    Kuning Green Wire 4mm 6mm Tembaga Solar Grounding Earth Cable ditrapake kanggo panel surya kanggo generasi daya lan komponen sambungan kabel sing gegandhengan, utamané cocok kanggo outdoor.Resistance kanggo suryo srengenge, anti-tuwa, Nggunakake bahan tahan api halogen-free asap kurang, kelas sing luwih dhuwur, luwih aman.
  • 4to1 MC4 Y Cabang Konektor Panel Surya Sambungan Paralel

    4to1 MC4 Y Cabang Konektor Panel Surya Sambungan Paralel

    Konektor Cabang 4to1 MC4 Y Sambungan Paralel Panel Surya (1 Set = 4Pria1 Wanita + 4Wanita 1Pria) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya. Konektor tunggal saka Modul PV,. Konektor cabang 4Y iki bisa pas karo kabeh panel surya MC4 Type Photonic Universe. Iki 100% anti banyu IP67, saengga bisa digunakake ing njaba ruangan ing kahanan cuaca apa wae.
  • IP67 Sambungan Paralel 1 Kanggo 3 Y Tipe Y Cabang PV Konektor Tenaga Surya

    IP67 Sambungan Paralel 1 Kanggo 3 Y Tipe Y Cabang PV Konektor Tenaga Surya

    IP67 Sambungan Paralel 1 Kanggo 3 Y Tipe Y Cabang PV Konektor Tenaga Surya (1 Set = 3Pria1Wanita + 3Wanita1Wanita) punika sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya.Konektor iki biasane digunakake kanggo ngubungake 3 panel surya senar uga sambungan paralel, pas karo MC4 Female Male Konektor tunggal saka Modul PV. Konektor cabang 3Y iki bisa pas karo kabeh panel surya Photonic Universe Tipe MC4. Iku 100% anti banyu (IP67), dadi padha bisa digunakake njobo ing sembarang kondisi cuaca.
  • Konektor 2to1 MC4 Y Nyambungake Panel Surya kanthi paralel utawa seri

    Konektor 2to1 MC4 Y Nyambungake Panel Surya kanthi paralel utawa seri

    Konektor 2to1 MC4 Y Nyambungake Panel Surya kanthi paralel utawa seri (1 Set = 2Pria1Wanita + 2Wanita1Wanita) minangka sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya.Konektor iki biasane digunakake kanggo ngubungake 2 panel surya senar uga sambungan paralel, pas karo MC4 Female Male Konektor tunggal saka PV Modules. Konektor cabang 2Y iki bisa pas kabeh MC4 Type Photonic Universe solar panels. Iku 100% anti banyu (IP67), dadi padha bisa digunakake njobo ing sembarang kondisi cuaca.
  • 1000V 1500V OEM Disesuaikan MC4 Kabel Ekstensi Surya karo Konektor Tahan Air DC Pria Wanita

    1000V 1500V OEM Disesuaikan MC4 Kabel Ekstensi Surya karo Konektor Tahan Air DC Pria Wanita

    1000V 1500V OEM Customized MC4 Solar Extension Cable karo DC Waterproof Connector Male Female digunakake ing sistem PV Solar antarane panel solar lan Inverter utawa kothak controller.Dheweke tahan UV lan anti banyu IP68, bisa digunakake ing njaba ruangan suwene 25 taun.Sing penting, Kabel Ekstensi MC4 bisa dadi OEM ing macem-macem dawa lan ukuran kabel sing dibutuhake.
  • Auto Wire Car Extender Konektor 2 Pin Kabel Baterai SAE

    Auto Wire Car Extender Konektor 2 Pin Kabel Baterai SAE

    Kabel SAE gampang disambungake lan dicopot, fleksibel kanggo collocate.Iku Becik kanggo sambungan baterei solar lan transfer, lan transfer baterei otomotif etc.Kabel SAE dirancang kanggo kabel extension kanggo pangisi daya baterei lan piranti karo konektor sae.Kanggo proyek ing motor, truk , solar lan mobil.
  • 50A 600V Andersons Power Konektor Kabel Adaptor

    50A 600V Andersons Power Konektor Kabel Adaptor

    Kabel Adaptor Konektor Daya Andersons 50A 600V bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik, Sistem PV Surya, Piranti sing didorong Daya, Sistem UPS, Kendaraan listrik, peralatan medis AC / DC daya lsp. Ana akeh jinis sing digawe dening konektor daya Anderson, kayata minangka Anderson kanggo Konektor MC4, Anderson kanggo terminal Ring, Anderson kanggo klip Alligator, Anderson kanggo Rokok korek lan kabel daya OEM liyane.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita