Kabel PV Kabel

  • 4to1 MC4 Y Branch Connector Solar Panel Parallel Connection

    4to1 MC4 Y Konektor Cabang Panel Surya Sambungan Paralel

    Konektor Cabang Panel Solar 4to1 MC4 Y Koneksi Paralel (1 Set = 4Male1 Wanita + 4Female 1Male) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya Konektor 4Y iki biasane digunakake kanggo ngubungake 4 panel surya uga sambungan paralel, pas karo MC4 Wanita Pria Konektor tunggal saka Modul PV,. Konektor cabang 4Y iki bisa cocog karo kabeh panel surya MC4 Tipe Photonic Universe. 100% IP67 anti banyu, saengga bisa digunakake ing njobo ing kahanan cuaca.
  • IP67 Parallel Connection 1 To 3 Y Type Y Branch PV Solar Power Connector

    Koneksi Paralel IP67 1 nganti 3 Y Jenis Y Cabang Konektor Tenaga Surya PV

    Koneksi Paralel IP67 1 Nganti 3 Y Jenis Y Cabang Konektor Tenaga Surya UV (1 Set = 3Male1Female + 3Female1Male) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya. Konektor iki biasane digunakake kanggo ngubungake 3 panel panel surya uga sambungan paralel, pas karo MC4 Single Male Connector saka Modul PV. Konektor cabang 3Y iki bisa pas karo kabeh panel surya MC4 Type Photonic Universe. 100% tahan air (IP67) bisa digunakake ing njobo ing kahanan cuaca.
  • 2to1 MC4 Y Connector Connecting Solar Panels in parallel or series

    Konektor 2to1 MC4 Y Nyambungake Panel Surya kanthi paralel utawa seri

    Konektor 2to1 MC4 Y Nyambungake Panel Surya kanthi paralel utawa seri (1 Set = 2Male1Female + 2Female1Male) yaiku sepasang konektor kabel MC4 kanggo panel surya. Konektor iki biasane digunakake kanggo ngubungake 2 panel surya uga sambungan paralel, pas karo MC4 Wanita Single Konektor saka Modul PV. Konektor cabang 2Y iki bisa pas karo kabeh panel surya MC4 Type Photonic Universe. 100% tahan air (IP67), mula bisa digunakake ing njobo ing kahanan cuaca.
  • 1000V 1500V OEM Customized MC4 Solar Extension Cable with DC Waterproof Connector Male Female

    1000V 1500V OEM Disesuaikan MC4 Kabel Ekstra Surya dengan Konektor Tahan Air DC Pria Wanita

    1000V 1500V OEM Customized MC4 Solar Extension Cable with DC Waterproof Connector Male Female digunakake ing sistem Solar Solar ing antarane panel surya lan Inverter utawa kothak kontrol. Ketahanan UV lan tahan banyu IP68, bisa digunakake ing ruangan suwene 25 taun. Sing penting, MC4 Extension Cable bisa dadi OEM kanthi dawa lan ukuran kabel sing beda-beda kaya sing sampeyan butuhake.
  • Auto Wire Car Extender Connector 2 Pin SAE Battery Cable

    Konektor Extender Mobil Kawat Otomatis 2 Pin Kabel Baterai SAE

    Kabel SAE gampang disambungake lan dicopot, fleksibel dilebokake. Cocog kanggo sambungan baterai surya lan transfer, lan transfer batere otomotif, lsp. Kabel EE dirancang kanggo kabel ekstensi kanggo pangisi daya baterai lan piranti kanthi konektor sae. Kanggo proyek ing motor, truk , solar lan mobil.
  • 50A 600V Andersons Power Connector Adapter Cable

    Kabel Adaptor Konektor Daya 50A 600V

    50A 600V Andersons Power Connector Adapter Kabel bisa digunakake kanthi aman ing komunikasi logistik, Sistem Solar Solar, alat sing didhukung daya, Sistem UPS, Kendaraan Listrik, listrik AC / DC daya dll. Ana macem-macem jinis sing digawe dening konektor listrik Anderson, kayata minangka Anderson to MC4 Connector, Anderson to Ring terminal, Anderson to Alligator clip, Anderson to Cigarette Cigarette lan kabel daya OEM liyane.
  • Yellow Green Wire 4mm 6mm Copper Solar Grounding Earth Cable

    Kabel Hijau Kuning 4mm 6mm Kabel Surya Grounding Solar

    Kawat Hijau Kuning 4mm 6mm Tembaga Surya Grounding Solar dilebokake ing panel surya kanggo nggawe listrik lan komponen sing gegandhengan karo sambungan kabel, utamane cocog kanggo ruangan. Tahan sinar srengenge, anti-penuaan, Nggunakake bahan tahan api asap bebas halogen, bahan sing luwih dhuwur, luwih aman.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita