1000V Solar Outdoor Power Protection Piranti Surge Arrester DC SPD

Katrangan singkat:

1000V Solar Outdoor Power Protection Device Surge Arrester DC SPD (ing singkat DC SPD, alias, surge suppressor, surge arrester) cocok kanggo TN-S, TN-CS, TT, IT etc, sistem sumber daya AC 50/60Hz.Nalika SPD gagal ing risak kanggo liwat panas utawa liwat-saiki, release Gagal bakal bantuan peralatan listrik misahake saka sistem sumber daya lan menehi sinyal pratondo, iku uga bisa diganti kanggo modul nalika voltase operasi ing Solar PV Systems.


  • Jeneng Model:TOWSP-DC
  • Nomer kutub:2 p,3p
  • Tegangan Rated:DC 500V, 800V, 1000V
  • Arus Discharge (8/20s) In~Imax:20kA~40kA
  • Tingkat protèktif voltase Up:~3.6KV
  • Dhukungan pemasangan:DIN rel 35mm
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    2fad71c66569f1e067fe6ac80e1da70

    Kaluwihan saka DC Surge Arrester SPD 2P,3P

    1. Safety jarak listrik super sudhut lan jarak creepage, voltase tahan tegangan dhuwur, nyukupi syarat panggunaan area dhuwur
    2. Ora ana beban saiki dianggep;plug lan narik desain, bisa kebak panggantos, gampang kanggo njaga
    3. Teknologi sirkuit kontrol suhu sing dibangun, kinerja safety dhuwur, ora ana sawise aliran.
    4. Nuduhake yen werna ijo saka jendhela iku normal lan abang sembarang nuduhake Gagal.Cetha lan gampang dibedakake.
    5. Antarmuka ngawasi remot opsional bisa digunakake kanggo ngawasi remot.
    6. Tegangan kerja sing dhuwur, aliran pass dhuwur, kinerja safety sing dhuwur lan stabilitas sing dhuwur.

    7. Kanggo pangayoman mundhak saka photovoltaic (PV) sistem
    8. Bagian inti yaiku komponen vristor oksida logam kanthi kapasitas discharge dhuwur.
    9. Low voltase ampas lan respon cepet
    10.Reliable kontrol thanks kanggo Thermo Dynamic Control disconnector.
    11. Kanthi kontak sinyal remot kanggo piranti kontrol.
    12. Fault pratondo liwat tandha abang ing jendhela pengawasan.
    13. Mode pangayoman: L+/L- – PE.DC SPD 2P 1

    Data Teknis saka DC Protective ArresterDC SPD2P,3P

    Jeneng Model TOWSP-DC
    Pole No. 2 p,3p
    Tegangan Operasi Terus Menerus (Uc) Maks. ~ 1000 V DC
    Nominal Discharge Arus (8/20s) (In) 20kA
    Maks.Arus Discharge (8/20s) (Imax.) 40kA
    Tingkat protèktif voltase CM/DM ing In ~3.6KV
    Wektu Respon <25ns
    Lingkungan Kerja Suhu -40 ℃ ~ + 80 ℃
    Kelembapan relatif <95%
    Nduduhake Kerusakan Ijo (normal), Abang (gangguan fungsi)
    Bahan Cangkang Luar Bahan tahan api

     

    Gambar saka DC Protective Arrester DC SPD 2P,3P

    DC Surge Arrestor 2P_页面_1 DC Surge Arrestor 2P_页面_2

    Kenapa Memilih Risin?

      ·12 taun pengalaman ing pabrik solar
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita