PVC Kuning Green Solar Earth Kabel Ground

Katrangan singkat:

PVC Yellow Green Solar Earth Ground Cable Applied kanggo panel solar kanggo generasi daya lan komponen sing gegandhengan karo kabel, sambungan, utamané cocok kanggo outdoor.Resistance kanggo suryo srengenge, anti-tuwa, Nggunakake bahan retardant api bebas halogen asap, bahan sing luwih dhuwur. , luwih aman.


  • Ukuran Popular:2.5mm, 4mm, 6mm
  • Tegangan Rated:450 V/750 V AC
  • Konduktor:Terdampar Bare Tembaga
  • Isolasi:PVC
  • warna:Kuning/Ijo, Abang, Ijo, Ireng, Biru, Kuning
  • Paket:100m siji muter
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Aplikasi saka PVC Earth Grounding Kabel

    The Earth Grounding Cable, PVC Insulated Wire belongs kanggo seri kabel laying, kang utamané cocok kanggo laying ing panggonan tetep.Kabel Grounding Bumi digunakake minangka konektor sistem tata surya, nyopir, lampu, peralatan listrik, instrumen lan peralatan telekomunikasi kanthi tegangan nganti 450/750V (UO/U).Bagéyan saka kabel plastik digunakake ing peralatan kanthi voltase AC nganti 300/300V.

    微信截图_20200602124002

    Data Teknis Kabel Grounding Bumi

    Gaya BVR
    Ukuran Popular 4mm, 6mm, 10mm, 16mm, 25mm
    Konduktor Terdampar Bare Tembaga
    Isolasi PVC
    Standar JB/T8734.2-1998
    Tegangan Rated 450V/750V
    Tes Tegangan 6KV (50Hz,AC)
    Suhu 70 ℃
    Packing 100m / muter

    Kabel AC BVR Kab

    Ukuran Kabel Earth Grounding

    Ukuran Konstruksi Konduktor Kabel OD Resistance ing 20 ℃ Tegangan Rated Bobot 100m
    mm2 nx mm mm Ω/Km V kg
    1×1.5 13×0.41 3.2 12.1 450/750 2.0
    1×2.5 19×0.41 4.1 7.41 450/750 3.05
    1×4.0 19×0,52 4.8 4.61 450/750 4.6
    1×6.0 19×0.64 5.3 3.08 450/750 6.7
    1×10 49×0,52 6.8 1.83 450/750 12.9
    1×16 49×0,64 7.1 1.15 450/750 18.6
    1×25 98×0,58 10.2 0.727 450/750 30.6

     

    9614861174_376689953

    Kabel AC BVR Kab 35mm kabel AC "kabel solar bvr kab kabel solar baterei kabel kabel ac Kabel AC 25mm Kab

     

     

    Napa Milih Kita?

      ·Pengalaman 12 taun ing industri solar lan dagang
    · 30 Menit kanggo balesan sawise nampa E-mail Panjenengan
    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor Solar MC4, Kabel PV
    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita