Konektor Panel Surya MC4 kanggo kabel solar 10mm2

Katrangan singkat:

Konektor Panel Surya MC4 kanggo kabel solar 10mm2 digunakake ing sistem Tata Surya kanggo nyambungake panel surya lan Inverter.Konektor MC4 kompatibel karo Multic Contact lan jinis MC4 liyane, lan cocok kanggo kabel solar, 2.5mm, 4mm, 6mm lan 10mm.MC4 Advantage sambungan cepet lan dipercaya, resistance UV lan IP68 anti banyu, bisa digunakake ing njaba kanggo 25 taun.


  • Ukuran sing kompatibel:Kabel 2.5/4/6/10mm2 (14/12/10/8AWG)
  • Tegangan Rated:1500V
  • Rated saiki:50A,65A (10mm2)
  • Bahan:Tembaga Tinned, PPO
  • Suhu sekitar:-40 ℃ ~ 100 ℃
  • Gelar anti banyu:IP68
  • Detail Produk

    Perusahaan

    Paket

    Proyek

    Aplikasi

    FAQ

    Spanduk Risin Company MC4

     

    Kaluwihan saka Konektor DC MC4 ukuran gedhe 10mm2

    ·Kompatibel karo Multic Contact PV-KBT4 / KST4 lan jinis MC4 liyane

    · IP68Waterproof lan tahan UV, cocok kanggo lingkungan elek ruangan

    ·Pangolahan ing situs sing Aman, Gampang lan Cepet

    ·Keamanan kawin diwenehake dening omah kunci

    ·Multiple plugging lan unplugging siklus

    ·Kompatibel karo ukuran kabel PV sing beda-beda, bisa cocog karo kabel 10mm2

    ·Kapasitas mbeta saiki sing dhuwur

    ·Sampel gratis kasedhiya

     

    1500V MC4 65A Solid Pin kanggo kabel 10mm2

     

    Data Teknis Konektor PV MC4 10mm2

    Rated Saiki 50A,65A (10mm2)
    Tegangan Rated 1500 V DC
    Tes Tegangan 6KV(50Hz,1Min)
    Bahan Kontak Tembaga, Timah dilapisi
    Bahan Isolasi PPO
    Kontak Resistance <1mΩ
    Proteksi anti banyu IP68
    Suhu sekitar -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel sing cocog 2.5/4/6/10mm2(14/12/10/8AWG) kabel
    Sertifikat TUV, CE, ROHS, ISO

     

    MC4 kanggo kabel 10mm2

    MC4 kanggo kabel 10mm

     

    Pin padat 1500V MC4 1500V MC4 konektor solid pin

     

    Gambar Konektor PV MC4 10mm2

    Lembar data 1500V MC4

     

    Alat Crimping kanggo Konektor Solar 10mm2 MC4

    Alat Crimping kanggo 10mm2 MC4

    Lembar data crimper kanggo 10mm2 MC4

     

    Sambungan Solar Saka Panel Surya menyang Inverter PV

    Sambungan tata surya

     

    MC4 peralatan test konektor Solar

     

     

    Kenapa Memilih Risin?

    · Pengalaman 12 Taun ing pabrik solar

    ·30 Menit kanggo reply sawise nampa E-mail Panjenengan

    · Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV

    · Ora ana kompromi babagan kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RISIN ENERGY CO., LIMITED.iki diadegaké ing 2010 lan dumunung ing misuwur "World Factory", Dongguan City.Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, RISIN ENERGY wis dadi pemasok China sing misuwur, misuwur ing donya lan dipercaya.Kabel PV Surya, Konektor PV Surya, wadhah sekring PV, Pemutus Sirkuit DC, Pengontrol Pengisi Daya Surya, Inverter Grid Mikro, Konektor Daya Anderson, Konektor Tahan Air,Déwan Kabel PV, lan macem-macem jinis aksesoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kita RINSIN ENERGY minangka pemasok OEM & ODM profesional kanggo Kabel Solar lan Konektor Solar MC4.

    Kita bisa nyedhiyakake macem-macem paket kaya gulungan kabel, karton, drum kayu, gulungan lan palet kanthi jumlah sing beda sing dikarepake.

    Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan kiriman kanggo kabel solar lan konektor MC4 ing saindenging jagad, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP dening segara / udara.

    包装 Katalog Kabel Solar lan MC4

    Kita RISIN ENERGY wis nyedhiyakake produk solar ( Kabel Solar lan Konektor Solar MC4 ) menyang proyek stasiun surya ing saindenging jagad, sing ana ing Asia Tenggara, Oceania, Amerika Selatan-Utara, Timur Tengah, Afrika lan Eropa lsp.工程

    Sistem tata surya kalebu panel surya, braket pemasangan solar, kabel solar, konektor solar MC4, Kit alat surya Crimper & Spanner, Kotak Combiner PV, Sekering PV DC, Pemutus Sirkuit DC, DC SPD, DC MCCB, Baterei Surya, MCB DC, Beban DC piranti, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc.

    Ana akeh kaluwihan saka sistem tenaga surya, safety digunakake, bebas polusi, bebas bising, energi daya kualitas dhuwur, ora ana watesan kanggo wilayah distribusi sumber daya, ora sampah bahan bakar lan construction short-term. Pramila solar dadi paling. energi populer lan dipun promosiaken ing saindhenging donya.

    komponen tata surya

    Sambungan tata surya

    Q1: Apa Produk Utama perusahaan sampeyan?Sampeyan Produsen utawa pedagang?

    Produk utama kita yaikuKabel Solar Kab,MC4 Solar Konektor, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Konektor Daya Anderson lan produk relatif solar liyane.

    Q2: Kepiye aku bisa njaluk penawaran produk?

           Send your Message to us by E-mail: sales@risinenergy.com,we’ll reply you within 30Minutes in the Working Time.

    Q3: Kepiye perusahaan sampeyan babagan Kontrol Kualitas?

    1) Kabeh bahan mentahan kita milih siji kualitas dhuwur.

    2) Buruh profesional & trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani produksi.

    3) Departemen Kontrol Kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

    Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan Proyek OEM?

    Pesenan OEM & ODM disambut kanthi apik lan kita duwe pengalaman sukses ing proyek OEM.

    Apa maneh, tim R&D kita bakal menehi saran profesional.

    Q5: Kepiye carane bisa entuk Sampel?

    We are diajeni kanggo kurban conto FREE, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya kurir.Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

    Q6: Suwene wektu pangiriman?

    1) Kanggo Sample: 1-3 Dina;

    2) Kanggo Pesenan cilik: 3-10 Dina;

    3) Kanggo pesenan massal: 10-18 Dina.

    Mangga wenehi informasi penting sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita