Proyek 100kW kasil rampung ing Victoria Australia

Salah sawijining proyek 100kW sing paling anyar sing wis rampung ing Victoria, nyedhiyakake situs iki saka srengenge.Multiple instalasi saiki lagi diinstal ing NSW, QLD, VIC, lan SA.Sistem 550kW ing Victoria bakal diwiwiti lan 260kW ing Australia Kidul bakal miwiti nggunakake Konektor Solar Risin lan Pemutus Sirkuit DC.

Proyek 100kW kasil rampung ing Victoria Australia


Wektu kirim: Jun-10-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita