Sistem Energi Surya 100kW kanggo perusahaan asuransi IAG ing Australia

We RISIN ENERGY ing tahap pungkasan nugasake sistem energi Solar 100kW iki kanggo IAG, perusahaan asuransi umum paling gedhe ing Australia lan Selandia Baru, ing pusat data Melbourne.

Solar minangka bagean penting saka Rencana Aksi Iklim IAG, lan klompok kasebut netral karbon wiwit taun 2012.

100kW solar energy system for IAG in Australia New Zealand

100kW solar energy system for IAG in New Zealand


Wektu kiriman: Okt-22-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita