Sistem panyimpenan solar + baterei 10kW wis rampung kanggo bangunan omah lan komersial 2 lantai ing Mangagoy, Bislig City, Filipina

JMJ Solar saka#Filipinangrampungake sistem panyimpenan solar + baterei 10kW iki kanggo bangunan omah lan komersial 2 lantai ing Mangagoy, Bislig City kanthi#Growattinverter lanKonektor Solar Energi Risin.

Liwat umur sing dikarepake luwih saka 20 taun, bakal nyuda tagihan listrik lan nguatake bangunan kasebut kanthi mandiri saka jaringan.

 

Sistem panyimpenan solar + baterei 10kW wis rampung kanggo bangunan omah lan komersial 2 tingkat ing Mangagoy, Bislig City, Filipina (1)

Sistem panyimpenan solar + baterei 10kW wis rampung kanggo bangunan omah lan komersial 2 lantai ing Mangagoy, Bislig City, Filipina (2)


Wektu kirim: Apr-15-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita