170 panel PV sing dipasang ing atap nggawa ukuran sistem total dadi 90,1 kW ing Ribeirão Preto-SP, Brazil

Kaya akeh manufaktur, perusahaan iki ing Ribeirão Preto-SP, Brazil uga duwe tagihan listrik sing dhuwur.Nanging sawise ISA ENERGY mbantu dheweke nggabungake sistem energi solar iki, dheweke saiki nggawe langkah gedhe kanggo nyuda biaya.

170 panel PV sing dipasang ing atap ndadekake ukuran sistem total dadi 90,1 kW, dene a#GrowattMAX 75KTL3 LV inverter lan# Konektor Solar Risinterus nyedhiyakake sistem kanthi tenaga surya sing stabil.Kanthi ngasilake energi sing apik lan bathi sing dhuwur, dheweke nggawe pilihan sing apik kanggo gabung karo Growatt lan Risin.

 

170 panel PV sing dipasang ing atap ndadekake ukuran sistem total dadi 90,1 kW ing Ribeirão Preto-SP, Brazil (1)

170 panel PV sing dipasang ing atap ndadekake ukuran sistem total dadi 90,1 kW ing Ribeirão Preto-SP, Brazil (2)

170 panel PV sing dipasang ing atap ndadekake ukuran sistem total dadi 90,1 kW ing Ribeirão Preto-SP, Brazil (3)

 


Wektu kirim: Mei-24-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita