Instalasi atap Solar Solar 2.27 MW ing Provinsi Tay Ninh Vietnam

Penny sing disimpen minangka dhuwit sing dipikolehi!

Instalasi atap 2,27 MW ing provinsi Tay Ninh, Vietnam, kanthi #stringinverter SG50CX lan SG110CX ngirit New Wide Enterprise CO., LTD. pabrik saka munggah #listrik. Sawise sukses ngrampungake fase 1 (570 kWp) saka proyek kasebut, New Wide mutusake kanggo nambah instalasi solar menyang kabeh atap pabrik, kanthi kapasitas total dipasang dadi 2,27 MW.

2.27 MW rooftop installations in Tay Ninh province, Vietnam

2.27 MW rooftop installations in Tay Ninh province, Vietnam 1


Wektu kiriman: Okt-03-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita