Sistem atap surya 500KW dibangun kanthi sukses ing Victoria Australia

Pasifik Solar lan Energi Risin ngrampungake desain & instalasi sistem atap surya komersial 500KW.

Pengkajian situs rinci & analisis Energi Surya iku penting supaya kita bisa ngrancang desain sistem kanggo nyukupi kebutuhan Energi sing spesifik. 
Kita kasedhiya kanggo mesthekake saben bisnis ngirit tabungan maksimal saka investasi dadi energi terbarukan. 
Wilayah spesialis kalebu ing gudang logistik gedhe, fasilitas panyimpenan kadhemen, pusat distribusi, pengiriman barang, lan liya-liyane +++

500KW solar roof system in Victoria Australia 1

500KW solar roof system in Victoria Australia 2


Wektu kiriman: Sep-21-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita